• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle🙏🏻 Buralarda okuduk fakat siz bu çakşır ve hayıt tohumu çayını nasıl uyguladınız bilgi verebilir misiniz
Aminn inşallah hepimiz için..Ben sabahları (Çalıştığım için bazen aç karnına bazen tok karnına) bir bardak sıcak suda 1 tatlı kaşığı hayıt otunu demleyip içtim.Eşimede ilk önce çakşır kökü alıp kaynattık ama yine sabah erken işe gittiğimiz için zor oldu hazırlaması.Hazır suyunu aldık sabah akşam aç karnına içti.Günde 2 sefer.

@zeynom4435 @aysesma @tugce2110 @Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec 4melek1anne 4melek1anne @Mrvhnm E EngineerD @Sibelsibel06 @icefrezya @Mrsmai @Ozlem949 @Arjen87 @Venev C charlottes @Biroglanannesi @sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
Canim bni zaten eklememissin heralde icine doğdu olmayacağı 😅😅 bn regl oldum zaten temmuza uçuyorum bakalim ne olcak. Geride kalanlara basarilar 🥰🌸🌸🤲

Canim bni zaten eklememissin heralde icine doğdu olmayacağı 😅😅 bn regl oldum zaten temmuza uçuyorum bakalim ne olcak. Geride kalanlara basarilar 🥰🌸🌸🤲
Cok yazdim eklemediklerim tekrar msj atsinndiye gormediniz galiba saglik olsun 😘umarim temmuzda olur

Cok yazdim eklemediklerim tekrar msj atsinndiye gormediniz galiba saglik olsun 😘umarim temmuzda olur
Ay aynen olabilir k.k dan bu ay hic cikmadim baya sorularima cevap aradim bu topigi biraz atlamis olabilirim 🤦‍♀️ umarim hepimiz bebislerimize saglikla kavusuruz herseyin hayirlisi 🥰🤲🤲💜

24 mayis regl olmuştum en erken 20 22 Haziran olurum
Bugün serce parmağım kadar gelen koyu kırmızı akıntı nedir
Bir bilen varsa yazar mı stres mi

Bizi herhangi bir doktor yonlendirmedi tedavi uygulamiyor kadin dogum ben kendim istiyorum gitmesini muayene olup test vermesini
Benim eşim özel hastaneyi arayip direkt sperm testi için randevu aldı. Gitmişken doktoru da gördü ama hiç doktora görünmeden de laboratuara test yaptırabilirdi.

Back
X