Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin öncelikleİnşallah Allah herkesin gönlüne versin.Çakşır suyu ve hayıt tohumu çayı deneyin.Ben onlarında etkilediğini düşünüyorum.
Aminn inşallah hepimiz için..Ben sabahları (Çalıştığım için bazen aç karnına bazen tok karnına) bir bardak sıcak suda 1 tatlı kaşığı hayıt otunu demleyip içtim.Eşimede ilk önce çakşır kökü alıp kaynattık ama yine sabah erken işe gittiğimiz için zor oldu hazırlaması.Hazır suyunu aldık sabah akşam aç karnına içti.Günde 2 sefer.Allah kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin öncelikleBuralarda okuduk fakat siz bu çakşır ve hayıt tohumu çayını nasıl uyguladınız bilgi verebilir misiniz
Rabbim gonlune gore versin insallahMerhaba kızlar bende gidip kan vericem birazdan banada dua edin❤
Rabbim gonlune gore versin insallah
Canim bni zaten eklememissin heralde icine doğdu olmayacağı@zeynom4435 @aysesma @tugce2110 @Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec4melek1anne @Mrvhnm E EngineerD @Sibelsibel06 @icefrezya @Mrsmai @Ozlem949 @Arjen87 @Venev C charlottes @Biroglanannesi @sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
Cok yazdim eklemediklerim tekrar msj atsinndiye gormediniz galiba saglik olsunCanim bni zaten eklememissin heralde icine doğdu olmayacağıbn regl oldum zaten temmuza uçuyorum bakalim ne olcak. Geride kalanlara basarilar
![]()
Ay aynen olabilir k.k dan bu ay hic cikmadim baya sorularima cevap aradim bu topigi biraz atlamis olabilirimCok yazdim eklemediklerim tekrar msj atsinndiye gormediniz galiba saglik olsunumarim temmuzda olur
inşallah yerleşmedir24 mayis regl olmuştum en erken 20 22 Haziran olurum
Bugün serce parmağım kadar gelen koyu kırmızı akıntı nedir
Bir bilen varsa yazar mı stres mi
Merhaba kaçinci bebeğiniz olacak?Benide ekleyebilir misiniz bat 14 haziran yaş 42
Benim eşim özel hastaneyi arayip direkt sperm testi için randevu aldı. Gitmişken doktoru da gördü ama hiç doktora görünmeden de laboratuara test yaptırabilirdi.Bizi herhangi bir doktor yonlendirmedi tedavi uygulamiyor kadin dogum ben kendim istiyorum gitmesini muayene olup test vermesini
çıktı mı sonuçç 2 saat olmuuşMerhaba kızlar bende gidip kan vericem birazdan banada dua edin❤
Yarın çıkacak cnm sağlık ocağında yaptım saat 2.5 -3 gibi gel dediçıktı mı sonuçç 2 saat olmuuş
Yaptım sabah canım negatif ama yumurtlamamın üzerinden 10 gün geçtiayy yap yapp çok heyecanlıı
İnşallah öyledir ama bilemedim inan kiinşallah yerleşmedir