- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Kaç gün geçti reçelin üstünden geç döllenme olabiliray sabah test yaptım yine negatif bari adet olsam yoruldum bekleyemedim
Merhaba çok teşekkür ederim.Benim 3 yıl bir sağlık sorunum oldu ertelemek zorunda kaldım.Bence hiç erteleme aklında varsa.Çocukların arasında ki yaşta açılmamış olur. Doktorun bana söylediği 35 yaş sonrası her ay yumurtalık rezervlerimiz azalıyor.O yüzden fırsat varken değerlendirmek lazım.merhaba canım ben de 36 yasındayım 4 yasında bi kızım var bebiş düşünüyoruz artık ins bi kararsızlık süreci yaşadım ama hayırlısı..bebişin saglıkla gelsin inş
Benim adet 10 gün erkenden geldi malesef kürtajın etkisi diye düşünüyorum şimdi hesaplarsak 1 hafta kaldı adetime inşallah olmam@zeynom4435 @aysesma T tugce2110 @Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec4melek1anne @Mrvhnm @EngineerD @Sibelsibel06 @icefrezya @Mrsmai @Ozlem949 @Arjen87 @Venev @charlottes Biroglanannesi @sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
Yanlış.yazmisim ya reglin üstünden kaç gün geçti klavye düzeltmiş reçel yazmışay sabah test yaptım yine negatif bari adet olsam yoruldum bekleyemedim
Hadi hayirli olsun dönmez sen icini ferah tutSonucum 135 cıktı kızlar insallah kimyasala dönmezdualarınızı bekliyorum.
Hayirlisi olsun cnm hakkında Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana cnmBenim adet 10 gün erkenden geldi malesef kürtajın etkisi diye düşünüyorum şimdi hesaplarsak 1 hafta kaldı adetime inşallah olmam
Hayırlı olsun cnmSonucum 135 cıktı kızlar insallah kimyasala dönmezdualarınızı bekliyorum.
Benimde bat 25 yas 36 aynı tarihteyizbat 25 haziran yaş 25 ekleyebilirsin :)
Moral bozmak yok canim aynen devam ediyoruz guzel haberlerinizi paylaşacağız insallahBen de aynıyım ikinci için deniyoruz ama 3,5 yıl oldu bizim olmadı maalesef. Benim 10 yaşında kızım var.
Ben hsg çekildim temiz çıktı ama klomenle bile yumurtalar gelişmedi demek ki yumurtalar büyümüyor sorunum bu
Aynisi gecen ay başıma geldi,adetlerim duzenlidir 28 gunde 1 olurum,14. Gun karnimdan bakti bilmiyorum karından bakti diye mi goremedi yumurta yok dedi,yumurtaların az çalışıyor dedi,eve bir geldim ovulasyon testi pozitifMerhabalar. Birşey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım. Cuma günü yumurta ölçümü yapıldı henüz büyümemiş dedi doktor. Bugün adetimin 16. günü bugün de çok küçük büyümemiş dedi ama ben iki gündür kasık ağrısı yaşadığım için yumurtlamam yakın diye düşünüyordum. Eve gelince ovulasyon testi yaptım fotoğrafını da ekliyorum. Tam yumurtlama değil ama yumurtlama yakın görünüyor. Doktor ise hepsi çok küçük en büyüğü 6 mm dedi. Yani yumurtalar 6 mm ise test böyle görünür müydü. Bilen cevaplarsa sevinirim
3 gun gecti canimKaç gün geçti reçelin üstünden geç döllenme olabilir
Bir 36 yas daha yaştasizBenimde bat 25 yas 36 aynı tarihteyiz
Sonucun guzel canim hic olumsuz düşünmeSonucum 135 cıktı kızlar insallah kimyasala dönmezdualarınızı bekliyorum.
Doktoruma yazdim bakalim ne dicekSonucun guzel canim hic olumsuz düşünme
Bat günü mü verdin kanı bu değere göre 3 haftalik gebesin kese vs görünmez daha çok.kucuk diyecek kızımda aynisi oldu çünküDoktoruma yazdim bakalim ne dicek
Bugün bat evet 5gün once 12 idi degerim.Bat günü mü verdin kanı bu değere göre 3 haftalik gebesin kese vs görünmez daha çok.kucuk diyecek kızımda aynisi oldu çünkü
Cok normal canimBugün bat evet 5gün once 12 idi degerim.
İnşallah canim bize de dua etMerhaba çok teşekkür ederim.Benim 3 yıl bir sağlık sorunum oldu ertelemek zorunda kaldım.Bence hiç erteleme aklında varsa.Çocukların arasında ki yaşta açılmamış olur. Doktorun bana söylediği 35 yaş sonrası her ay yumurtalık rezervlerimiz azalıyor.O yüzden fırsat varken değerlendirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?