Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba canım ben de 36 yasındayım 4 yasında bi kızım var bebiş düşünüyoruz artık ins bi kararsızlık süreci yaşadım ama hayırlısı..bebişin saglıkla gelsin inş
Merhaba çok teşekkür ederim.Benim 3 yıl bir sağlık sorunum oldu ertelemek zorunda kaldım.Bence hiç erteleme aklında varsa.Çocukların arasında ki yaşta açılmamış olur. Doktorun bana söylediği 35 yaş sonrası her ay yumurtalık rezervlerimiz azalıyor.O yüzden fırsat varken değerlendirmek lazım.

Benim adet 10 gün erkenden geldi malesef kürtajın etkisi diye düşünüyorum şimdi hesaplarsak 1 hafta kaldı adetime inşallah olmam

Benim adet 10 gün erkenden geldi malesef kürtajın etkisi diye düşünüyorum şimdi hesaplarsak 1 hafta kaldı adetime inşallah olmam
Hayirlisi olsun cnm hakkında Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana cnm

Moral bozmak yok canim aynen devam ediyoruz guzel haberlerinizi paylaşacağız insallah

Aynisi gecen ay başıma geldi,adetlerim duzenlidir 28 gunde 1 olurum,14. Gun karnimdan bakti bilmiyorum karından bakti diye mi goremedi yumurta yok dedi,yumurtaların az çalışıyor dedi,eve bir geldim ovulasyon testi pozitif

İlk gebeligim gec dollenmeydi 700 lerde cikti kan verince diğeri 100 çıkmıştı battan 2 gun sonra 3.gebelikte de 13 çıkmıştı kimyasal oldu nedense hep üç haneli görünce hiç kimyasal olmaz gibi geliyor

İnşallah canim bize de dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…