• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, bugün bende kahverengi lekelenme oldu, hamilelik düşündüğümüzden beri ilk kez karşılaşıyorum. Yumurtalama haftasından sonra böyle bir durum yaşayanınız olmuş muydu acaba? Biraz endişelendim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
Merhabalar. Birşey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım. Cuma günü yumurta ölçümü yapıldı henüz büyümemiş dedi doktor. Bugün adetimin 16. günü bugün de çok küçük büyümemiş dedi ama ben iki gündür kasık ağrısı yaşadığım için yumurtlamam yakın diye düşünüyordum. Eve gelince ovulasyon testi yaptım fotoğrafını da ekliyorum. Tam yumurtlama değil ama yumurtlama yakın görünüyor. Doktor ise hepsi çok küçük en büyüğü 6 mm dedi. Yani yumurtalar 6 mm ise test böyle görünür müydü. Bilen cevaplarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210614_153459.webp
    IMG_20210614_153459.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var 1 yılı aşkın doğal yollarla denememize rağmen gebelik elde edemiyorduk bir kaç dr değişimi klomen çatlatma iğnesi tahliller vs hep boşa çıktı artık umudumu yitirmiştim yine dr değiştirdik bu gittiğim dr beni rahim filmi çektirmeye eşimi sperm testine yolladı benim tahlilim temiz çıktı ancak eşimin raporu çok kötüydü morfoloji ve ileri hızlı sayı değerleri çok aşağıdaydı.Bu ay aşılama yapacaktı doktorumuz son çare. 10 unda adet olup gidecektim işlemler için ama olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı.düşünen ve sonuç alamayanlar için hsg yi kesinlikle öneriyorum.Birde bu ay eşim çakşır ben hayıt tohumu çayı içtik ama çok kısa bir süre.
merhaba canım ben de 36 yasındayım 4 yasında bi kızım var bebiş düşünüyoruz artık ins bi kararsızlık süreci yaşadım ama hayırlısı..bebişin saglıkla gelsin inş

Merhabalar. Birşey sormak istiyorum. Ben bu ay ilk kez klomen kullandım. Cuma günü yumurta ölçümü yapıldı henüz büyümemiş dedi doktor. Bugün adetimin 16. günü bugün de çok küçük büyümemiş dedi ama ben iki gündür kasık ağrısı yaşadığım için yumurtlamam yakın diye düşünüyordum. Eve gelince ovulasyon testi yaptım fotoğrafını da ekliyorum. Tam yumurtlama değil ama yumurtlama yakın görünüyor. Doktor ise hepsi çok küçük en büyüğü 6 mm dedi. Yani yumurtalar 6 mm ise test böyle görünür müydü. Bilen cevaplarsa sevinirim
hiç bilmiyorum ama yumurtlama pike yaklaşmıs tek bunu anlayabildim

canım olabilir bence heveslenmeden bekle bakalım çok da üstüne ilişkiye girme derler
Evet öyle yapıyım canım ilişkiyi askıya alıyım dediğin gibi bakalım, heveslenmeden de süreci bekliyim Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah🤲🏻🤲🏻

merhaba canım ben de 36 yasındayım 4 yasında bi kızım var bebiş düşünüyoruz artık ins bi kararsızlık süreci yaşadım ama hayırlısı..bebişin saglıkla gelsin inş
Ben de aynıyım ikinci için deniyoruz ama 3,5 yıl oldu bizim olmadı maalesef. Benim 10 yaşında kızım var.
Ben hsg çekildim temiz çıktı ama klomenle bile yumurtalar gelişmedi demek ki yumurtalar büyümüyor sorunum bu

Back
X