Ne zamandır istiyorsunBir 36 yas daha yaştasiz
İlk gebeligim gec dollenmeydi 700 lerde cikti kan verince diğeri 100 çıkmıştı battan 2 gun sonra 3.gebelikte de 13 çıkmıştı kimyasal oldu nedense hep üç haneli görünce hiç kimyasal olmaz gibi ge
Kaçıncı bebiş düşünüyorsunNe zamandır istiyorsun
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSonucum 135 cıktı kızlar insallah kimyasala dönmezdualarınızı bekliyorum.
Bugün regl olmam lazım henüz olmadım ateş 36,8Atayım canım sana örnek incele bak adet olacaksan ateşin seyri düşüşe geçiyor anlaşılıyor yani.ates düşüp de adetin gelmediği olmadı adet olcagini anlamanın kesin yolu.
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinMoral bozmak yok canim aynen devam ediyoruz guzel haberlerinizi paylaşacağız insallah
Insanın kısmetinde ne varsa o cnm hakkında hayirlisiİlk gebeligim gec dollenmeydi 700 lerde cikti kan verince diğeri 100 çıkmıştı battan 2 gun sonra 3.gebelikte de 13 çıkmıştı kimyasal oldu nedense hep üç haneli görünce hiç kimyasal olmaz gibi geliyor
Allah Allah benim de cuma günü karından bakıldı ama bugün alttan baktı daha iyi görülür dedi. Ama maalesef yok dedi valla anlamadım. Bu testler yanlış göstermez heraldeAynisi gecen ay başıma geldi,adetlerim duzenlidir 28 gunde 1 olurum,14. Gun karnimdan bakti bilmiyorum karından bakti diye mi goremedi yumurta yok dedi,yumurtaların az çalışıyor dedi,eve bir geldim ovulasyon testi pozitif
Ben de olmadım henüz eşime de test al dedim yetişemedi kapandı eczaneler kısmet yarına artıkBugün regl olmam lazım henüz olmadım ateş 36,8
yaaa daha testine heyecanlancaktıkkKızlaaaaar bu ay bende elendimmm
Süper bir haber inşallah vardır, ateşini nasıl olcuyorsun düzenli bir şekilde hep aynı saatte yataktan kalkmadan dil altindan değil mi ?Bugün regl olmam lazım henüz olmadım ateş 36,8
canım 2. çocuk olacak kısmetse yeni başladık geçen sene bi kaza eseri hamile kaldım o da kimyasal olduKaçıncı bebiş düşünüyorsun
bişi olmaz canım sadece idrar testi yaptırabilirsinKızlar bişey sorucam. Bende kaşıntı oluyor bugün doktora söyledim ve zalaın fitil verdi bitane. Çarşamba sabahida aşılama olacak bir zararı olmaz herhaldedoktora sormayida unuttum. Ama olsa vermez dimi aşılamadan sonra kullan flnda demedi
Ne için idrar testi yaptırayım canım.bişi olmaz canım sadece idrar testi yaptırabilirsin
Hamile olmaya çalışıyorum şuan@zeynom4435 @aysesma @tugce2110 M Monarosa01 @bbkeliz92 @etothec4melek1anne @Mrvhnm E EngineerD @Sibelsibel06 @icefrezya @Mrsmai @Ozlem949 @Arjen87 Venev @charlottes @Biroglanannesi @sevgitek kizlar isimlerinizi listeye eklettiniz ama cogunuz durum bildirmiyosunuz lutfen hamile olan adet olan soylesin herkes ustune alinmasin bu ayzdigimi hic durum bildirmeyenlere soyluyorum
kaşıntı var dedin ya canım gebeliğe sorun yaratmasın diye dedim için rahat etmesi için ona baktırırsın enfeksiyon mu varbişi olmaz canım sadece idrar testi yaptırabilirsin
Yumurtlama haftam gizNasil yani kiz
Adet oldun yani fhjfjfkfkfkdYumurtlama haftam giz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?