İnş sağlıkla oluşur gebeliğin hiç bu stresi yaşamama gerek kalmaz bende folbiol kullanıyorum umarım kimsenin kaybı olmadan sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Doktorun öyle önerdiyse öyle yapman gerekir tabiki seninki daha farklı çünkü.Anladım canim doktorların görüsleri farkli farkli anladiğim kadarıyla benim 3 genimde var mtfhr c677t olan homozigot digerleri heterezigot bi 7 haftalik kalbi durdu arkasindanda rahim agzi gebeliği gecirdim arastirdik pıhtilasma bozukluğu cikti troid degerlerim normal ama dahiliyecide haşimato teşhisi koydu gebelik süphem var die oda troid ilacina baslatti. Gectigimiz ay şuan gittigim kadin doğum doktorunu buldum uzun araştirmalar sonunda gebelik düsundugumuzu soyledim gittigim gun yumurtam catlamisti ultrasonda gorduk corasprin 100luk onceden kullandigim folidays tı onuda deistirdi folbiol kullanmami soyledi iğneyide 5 gun sonra başlatti oksapar 4000luk doktorumun dediği gebelik oncesi kullan yada kullanma ama tecrubeme dayanarak kullanmani öneriyorum dedi muhtemelen sonuclarima gore boyle bi oneride bulundu. Dediğin gibi bende ya gebelik olmazsa her ay iğnemi yapcam die düsünuyodum ama doktorun dediginide kulak ardi edemedim insallah sağlikli bi sekilde ilerleriz
Doktorun sana doğum kontrol hapı ile ilgili uyarıda bulundumu bana her gittiğim doktor söylüyor kesinlikle içmeyeceksisin diye hatta ilk doğumdan sonra bi hemotolag aklından bile geçirme doğum kontrol ilacı senin ölümün olur demiştiİnş sağlıkla oluşur gebeliğin hiç bu stresi yaşamama gerek
Anladım canim doktorların görüsleri farkli farkli anladiğim kadarıyla benim 3 genimde var mtfhr c677t olan homozigot digerleri heterezigot bi 7 haftalik kalbi durdu arkasindanda rahim agzi gebeliği gecirdim arastirdik pıhtilasma bozukluğu cikti troid degerlerim normal ama dahiliyecide haşimato teşhisi koydu gebelik süphem var die oda troid ilacina baslatti. Gectigimiz ay şuan gittigim kadin doğum doktorunu buldum uzun araştirmalar sonunda gebelik düsundugumuzu soyledim gittigim gun yumurtam catlamisti ultrasonda gorduk corasprin 100luk onceden kullandigim folidays tı onuda deistirdi folbiol kullanmami soyledi iğneyide 5 gun sonra başlatti oksapar 4000luk doktorumun dediği gebelik oncesi kullan yada kullanma ama tecrubeme dayanarak kullanmani öneriyorum dedi muhtemelen sonuclarima gore boyle bi oneride bulundu. Dediğin gibi bende ya gebelik olmazsa her ay iğnemi yapcam die düsünuyodum ama doktorun dediginide kulak ardi edemedim insallah sağlikli bi sekilde
İnşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsunİnş sağlıkla oluşur gebeliğin hiç bu stresi yaşamama gerek kalmaz bende folbiol kullanıyorum umarım kimsenin kaybı olmadan sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Doktorun öyle önerdiyse öyle yapman gerekir tabiki seninki daha farklı çünkü.
CanımResmen kimyasala dua edecek hale geldim çok korkuyorum dış gebelik olacak diye. Betam çok yüksek değil neyseki çabuk müdahale edilir ama kanser iğnesi vuruyorlar gebelik sonlansın diye sonra da en az 3 ay korunma öneriliyoro yüzden araştırıyorum beta artıp kanaması lekelenmesi olmadan sonra düşüp kimyasal olan var mı diye
Ben pıhtilasma bozukluğum oldugunu bilmeden oncede hic kullanmamistim ama ogrendigimde genetik doktoru ozellikle belirtti kesinlikle kullanma dediDoktorun sana doğum kontrol hapı ile ilgili uyarıda bulundumu bana her gittiğim doktor söylüyor kesinlikle içmeyeceksisin diye hatta ilk doğumdan sonra bi hemotolag aklından bile geçirme doğum kontrol ilacı senin ölümün olur demişti
Çok geçmiş olsun canım. Değer yüksek olunca atlatması daha zor olmuştur. Kanaman başlayınca değerin düşmeye başladı dimi. Hangi değere kadar beklemek gerek çok korkuyorum dış gebelikten. İnşallah ben de kimyasal ile atlatırım. Elim ayağım tutmuyor çok halsiz oldum kasık ağrım yok ama bilmiyorum bu neyin nesi. Kanama da gelmediCanımHaso18 dediği gibi benim değerim yüksekti 233leree kadar gördüm dış gebelik iğnesi olacaktım kanamam başlamasaydı senin gibi. Bat günümden 10 gün sonra kanamam başladı maalesef, daha sonra kimyasal geçirdim bende dış gebelik diye çok korkmuştum, korkma sende eğer sağlıksız ise atar zaten vucüt. Dha sonra 102 ve 34 şeklinde düştü beta bidaha da yaptırmadım doktorum sadece folbiol kullanmamı tavsiye etti bu kadar. Yoğun ağrılı ve kanamalı geçiyor ben biraz zor atlattım
Tebrik ederim gerçekten mucize Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var 1 yılı aşkın doğal yollarla denememize rağmen gebelik elde edemiyorduk bir kaç dr değişimi klomen çatlatma iğnesi tahliller vs hep boşa çıktı artık umudumu yitirmiştim yine dr değiştirdik bu gittiğim dr beni rahim filmi çektirmeye eşimi sperm testine yolladı benim tahlilim temiz çıktı ancak eşimin raporu çok kötüydü morfoloji ve ileri hızlı sayı değerleri çok aşağıdaydı.Bu ay aşılama yapacaktı doktorumuz son çare. 10 unda adet olup gidecektim işlemler için ama olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı.düşünen ve sonuç alamayanlar için hsg yi kesinlikle öneriyorum.Birde bu ay eşim çakşır ben hayıt tohumu çayı içtik ama çok kısa bir süre.
gerçekten mucize gibi oldu umudunuzu yitirmeyin ...Tebrik ederim gerçekten mucize Allah tamamına erdirsin
Canım benim değerim 233 olunca doktorum apar topar gel dedi. Hemen ertesi gün gittik, muayneden önce lavaboya gittiğimde lekelenmelerim vardı. Gecikmenin 10 veya 11. Günüydü çok net hatırlamıyorum. Eğer sağlıklı ise zaten lekelenmen de yerleşme kanaması olabilir dedi. Benim kimyasal gebelik de en net belirtim karnımın içi deli gibi acıyordu sanki yumruklanmış gibiydi. Halsizdim dediğin gibi 3 4 gün kendime gelmemişti yattım baya. Doktorum tekrar beta yapalım eğer 400 ve üstü oldu ise değer iğne yapmam sağlıklı gebelik de olabilir vebale girmek istemem dedi. Daha sonra tekrar beta verdik değerim toplasan avuç içi kadar gelen lekelenme ile birden 102 ye düşmüş ardından 2 gün sonra beta verdim yoğun kanama ile 34 e düşmüştü iğneye gerek kalmadı kendiliğinden attı. Daha sonra da beta yaptırmadım.Çok geçmiş olsun canım. Değer yüksek olunca atlatması daha zor olmuştur. Kanaman başlayınca değerin düşmeye başladı dimi. Hangi değere kadar beklemek gerek çok korkuyorum dış gebelikten. İnşallah ben de kimyasal ile atlatırım. Elim ayağım tutmuyor çok halsiz oldum kasık ağrım yok ama bilmiyorum bu neyin nesi. Kanama da gelmedi
Sperm testi ciin ne yapilmasi gerekiyor carsamba gunu esim sperm testi vermeye gidicek uroloji bolumune gidip direk sperm testi mi denilmesi gerekiyor ?Merhaba arkadaşlar 36 yaşındayım 8 yaşında 1 kızım var 1 yılı aşkın doğal yollarla denememize rağmen gebelik elde edemiyorduk bir kaç dr değişimi klomen çatlatma iğnesi tahliller vs hep boşa çıktı artık umudumu yitirmiştim yine dr değiştirdik bu gittiğim dr beni rahim filmi çektirmeye eşimi sperm testine yolladı benim tahlilim temiz çıktı ancak eşimin raporu çok kötüydü morfoloji ve ileri hızlı sayı değerleri çok aşağıdaydı.Bu ay aşılama yapacaktı doktorumuz son çare. 10 unda adet olup gidecektim işlemler için ama olmadım sonra test yaptım pozitif çıktı.düşünen ve sonuç alamayanlar için hsg yi kesinlikle öneriyorum.Birde bu ay eşim çakşır ben hayıt tohumu çayı içtik ama çok kısa bir süre.
3 gün cinsel perhiz yapılması gerekiyor gitmeden önce.Sperm testi ciin ne yapilmasi gerekiyor carsamba gunu esim sperm testi vermeye gidicek uroloji bolumune gidip direk sperm testi mi denilmesi gerekiyor ?
Yani dun aksam iliski oldu persembe mi gidilmesi gerekiyor ? Hen yapiyorlarmi peki uroloji bolumune gittiginde3 gün cinsel perhiz yapılması gerekiyor gitmeden önce.
Yani dun aksam iliski oldu persembe mi gidilmesi gerekiyor ? Hen yapiyorlarmi peki uroloji bolumune gittigA
Hemen yapmazlar canım önce gidicek bölüme test istiyorum diyecek doktor gün vericek şu gün gel şu kadar perhizle gel diye.2.ci gittiğinde vericek spermi.Yani dun aksam iliski oldu persembe mi gidilmesi gerekiyok ? Hen yapiyorlarmi peki uroloji bolumune gittiginde
Aslında gönderen doktorun bir kağıt yazıp vermesi gerekiyor.Onun söylemesi gerekiyor 3 gün cinsel perhiz uygula diye en azından bizde öyle oldu.Semen testi yaptırmak istiyorum diyecek gittiğinde.Yani dun aksam iliski oldu persembe mi gidilmesi gerekiyor ? Hen yapiyorlarmi peki uroloji bolumune gittiginde
Bizi herhangi bir doktor yonlendirmedi tedavi uygulamiyor kadin dogum ben kendim istiyorum gitmesini muayene olup test vermesiniAslında gönderen doktorun bir kağıt yazıp vermesi gerekiyor.Onun söylemesi gerekiyor 3 gün cinsel perhiz uygula diye en azından bizde öyle oldu.Semen testi yaptırmak istiyorum diyecek gittiğinde.
Anladim tesekkur ederumHemen yapmazlar canım önce gidicek bölüme test istiyorum diyecek doktor gün vericek şu gün gel şu kadar perhizle gel diye.2.ci gittiğinde vericek spermi.
Aslında gönderen doktorun bir kağıt yazıp vermesi gerekiyor.Onun söylemesi gerekiyor 3 gün cinsel perhiz uygula diye en azından bizde öyle oldu.Semen testi yaptırmak istiyorum diyecek gittiğinde.
Eşimi benim gittiğim kadın doğum doktoru yönlendirdi.Bir laboratuvara gün alıp gittik .sonuçlar çıktıktan sonra tekrar aynı kadın doğum doktorumuz eşimi ürolojiye yönlendirdi.Bizi herhangi bir doktor yonlendirmedi tedavi uygulamiyor kadin dogum ben kendim istiyorum gitmesini muayene olup test vermesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?