Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan telefonum daki uygulamada ovulasyon donemine 14 gün kaldı yazıyor normalde regliden 14 gün sonra yumurtlama zamanı diyebiliyorum buna göre benim hasta olmam gerekmiyor mu ? cook açıklayıcı oldu dimi
Telefondaki uygulamaya guvenme ya

Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza
Belirtileriniz neler peki

İyi akşamlar kızlar ben bugün yaptım testte yumurtlama görünmüyordu takvim de yumurtlama günüm olduğu için içim rahat etmedi az önce yine yaptım yanlış anlamamışım değil mi yumurtlama var galiba suan ovülasyon testini ilk kez kullanıyorumda acemiyim biraz

Eklentiler

• 9627304D-A898-4B68-AA60-1B8E23E277C8.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 437E5451-77F1-4D76-A3D0-0A1155F0CF7F.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 54
koş kocana koşşş

Ewet cnm suan pik durumda bugünü yarini boş gecme

İyi akşamlar kızlar ovu testleri için sizce en uygun saat gün içinde hangisi? bir de öncesinde bikaç saat su içmemek gerekiyor sanırım dimi :)

İyi akşamlar kızlar ovu testleri için sizce en uygun saat gün içinde hangisi? bir de öncesinde bikaç saat su içmemek gerekiyor sanırım dimi :)
ben 4 te bırakırım su içmeyi 6 da evde oluyorum her akşam 6 da yaparım diyorum ama deneyimli olanlar yönlendirirse iyi oluur

ben 4 te bırakırım su içmeyi 6 da evde oluyorum her akşam 6 da yaparım diyorum ama deneyimli olanlar yönlendirirse iyi oluur
ben de 5 gibi evde oluyorum öyle mi yapsam :)
akşam saatlerinde yapmak daha mantıklı sanki sabah yapsak yumurtlamayı kaçırabiliriz belki

ben de 5 gibi evde oluyorum öyle mi yapsam :)
akşam saatlerinde yapmak daha mantıklı sanki sabah yapsak yumurtlamayı kaçırabiliriz belki
bi de sabah yumurtlasam yapamıcam diye üzülürüm belki ctesi pazar bi sabah bi akşam yapabiliriz diye düşündüm

Canım benim yaş 34 bat 30 haziran bir tane kızım var bu ay 1 yaşına basacak araları çok olmadan 2. Yi düşünüyoruz ama adetlerim emzirdigim icindoğumdan beri düzensiz ilk adetimi 31 martta olmuştum 2 ay geçti daha yeni 2.adetimi oluyorum o yüzden çalışmalara baslicaz su an adetimin ilk günü adetim bitsin 2 günde 1 ilişki şeklinde deneyeceğim. İlk hamileliğimi 2. Deneme de olmustu

5.47 çıktı sonucum çok düşük
Sizce yüklir mi bu kadar düşük öğrenen gördünüz mü
Catlamaninn 10.gunu erken bir zaman canım varsa böyle çıkması normal.5 üzeri gebelik deniyor zaten.onemli olan değerinin kendisinden çok 2 günde yüzde 60 i kadar artması.istersen testle 2 günde bir koyulasmaya bak istersen kan ver canım.yukselmezse büyük ihtimalle kimyasal olur.insallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…