Sor bakalimKızlar bir şey soracağım size
Suan telefonum daki uygulamada ovulasyon donemine 14 gün kaldı yazıyor normalde regliden 14 gün sonra yumurtlama zamanı diyebiliyorum buna göre benim hasta olmam gerekmiyor mu ?Sor bakalim
Telefondaki uygulamaya guvenme yaSuan telefonum daki uygulamada ovulasyon donemine 14 gün kaldı yazıyor normalde regliden 14 gün sonra yumurtlama zamanı diyebiliyorum buna göre benim hasta olmam gerekmiyor mu ?cook açıklayıcı oldu dimi
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınızaBenim haberim gelmiş bile size öncedenGeçen sene Ağustosta bir düşüğüm oldu. O zamandan beri istiyorduk. Mart ayında gecikmem oldu doktora gittim, gebelik istiyorum vs diye. Bir sürü takviye verdi takviyelerin ilk ayı olmadı. İkinci ayında yanına aslan pençesi ekledim. Bu şekilde nasip oldu. Hcg falan baktırmadım hiç. Kese için gecikmeden 1 hafta sonra gel dedi, bekliyorum bakalım. Karından kese ne zaman görünür bilenler söylese harika olur
evet ya telefona göre 23ü yumurtluyodum 15i yumurtlamışım lanet düşün farkıTelefondaki uygulamaya guvenme ya
Zaten ona göre ben erken yumurtlama oldu ki sadece merak dediğim şey doğru dimi ama bu şekilde mi oluyor ?Telefondaki uygulamaya guvenme ya
Yaaa bende öyle bir şey oldu canım öyle düşünüyorumevet ya telefona göre 23ü yumurtluyodum 15i yumurtlamışım lanet düşün farkı
koş kocana koşşşİyi akşamlar kızlar ben bugün yaptım testte yumurtlama görünmüyordu takvim de yumurtlama günüm olduğu için içim rahat etmedi az önce yine yaptım yanlış anlamamışım değil mi yumurtlama var galiba suan ovülasyon testini ilk kez kullanıyorumda acemiyim biraz
Senin bat günün ne zaman oldun mu canım ?evet ya telefona göre 23ü yumurtluyodum 15i yumurtlamışım lanet düşün farkı
Hemen kızımı uyutmam lazımmmmkoş kocana koşşş
ben kan revan içindeyim dünden beri içimde ne var ne yok sökülüyor ahahahSenin bat günün ne zaman oldun mu canım ?
İyi akşamlar kızlar ben bugün yaptım testte yumurtlama görünmüyordu takvim de yumurtlama günüm olduğu için içim rahat etmedi az önce yine yaptım yanlış anlamamışım değil mi yumurtlama var galiba suan ovülasyon testini ilk kez kullanıyorumda acemiyim biraz
ben 4 te bırakırım su içmeyi 6 da evde oluyorum her akşam 6 da yaparım diyorum ama deneyimli olanlar yönlendirirse iyi oluurİyi akşamlar kızlar ovu testleri için sizce en uygun saat gün içinde hangisi? bir de öncesinde bikaç saat su içmemek gerekiyor sanırım dimi :)
ben de 5 gibi evde oluyorum öyle mi yapsam :)ben 4 te bırakırım su içmeyi 6 da evde oluyorum her akşam 6 da yaparım diyorum ama deneyimli olanlar yönlendirirse iyi oluur
bi de sabah yumurtlasam yapamıcam diye üzülürüm belki ctesi pazar bi sabah bi akşam yapabiliriz diye düşündümben de 5 gibi evde oluyorum öyle mi yapsam :)
akşam saatlerinde yapmak daha mantıklı sanki sabah yapsak yumurtlamayı kaçırabiliriz belki
5.47 çıktı sonucum çok düşükBen catlatma ignesinin 10. Gunu sandim olsbilir elki inssllsh hamilesindir
Catlamaninn 10.gunu erken bir zaman canım varsa böyle çıkması normal.5 üzeri gebelik deniyor zaten.onemli olan değerinin kendisinden çok 2 günde yüzde 60 i kadar artması.istersen testle 2 günde bir koyulasmaya bak istersen kan ver canım.yukselmezse büyük ihtimalle kimyasal olur.insallah yükselir5.47 çıktı sonucum çok düşük
Sizce yüklir mi bu kadar düşük öğrenen gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?