Sabahtan gidicem kuzum haber vercem buraya mutlakakaçta gitceksiin haber et muhakkakk
Canım sen nasılsın? Tekrar kan verdin mi?Haso18 kuzucum çok geçmiş olsun rabbim daha güzellerini yaşatsın inşallah, sıkma canını..
Kanaman devam ediyor mu hala
Evet devam ediyor normal adet oluyorum galibaHaso18 kuzucum çok geçmiş olsun rabbim daha güzellerini yaşatsın inşallah, sıkma canını..
Kanaman devam ediyor mu hala
Benimde bugün çok var bulantı ve ağızda ekşime 2. Günüm var bata ama yinede bilmiyorum heveslenmeyelim bacım .Kizceler benm dun gece cok migdem bulandi bu kadar erken baslarmi mide bulantilari uyuyamadim bulantidan rsmen
amiiiin zaten o kadar belirti yaşadım ki ne ishalim kaldı ne kabızım kaldı ne tıkanıklığım ne tortum yoruldum yeminle yoruldum doğurmuş kadar oldum 1 hafta nadas olsun
Dua ediyorum sana inşallah hayırlı haberler verirsinYarın görcez bakalım kuzum doktor ne diyecek
sen ne alemdesin asılll doktora ne zaman gitceksiinDua ediyorum sana inşallah hayırlı haberler verirsin
Sagol canım benim AminDua ediyorum sana inşallah hayırlı haberler verirsin
Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
benimde eklermisin bat 2 Haziran yaş 31Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Benimde 2 haziran günüm canım umarım hayırlı güzel haberler alırızBuda sonuncu ovülasyon testim sık idrara çıkma bel boşluğum ağrıyor adet olacakmışım gibi ağrı bakalım 2 hasiranda adet olucam mı
Bende de varrBenden sümüksü şeyler geliyor akıntı hayırdır acep
Ağrın var mı göğüste bel boşluğunda idrar varmış hissi vsBenimde 2 haziran günüm canım umarım hayırlı güzel haberler alırız
Benim kasıklarımda batma hissi var canım birde sağ göğüsümde ağrı var biraz arada da bir bel ağrısı hissediyorum. Sizin ilk mi? Benim olursa ikinci olacak inşallahAğrın var mı göğüste bel boşluğunda idrar varmış hissi vs
Ben bir düşük yaptım hiç çocuğum yokBenim kasıklarımda batma hissi var canım birde sağ göğüsümde ağrı var biraz arada da bir bel ağrısı hissediyorum. Sizin ilk mi? Benim olursa ikinci olacak inşallah
Allahım hepimize nasip etsin
Ben yarın vericem canım kan halen kanaman yok, iyiyimCanım sen nasılsın? Tekrar kan verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?