- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Haziran 6. Ayim olcak ocakta baslamistikKac ay oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran 6. Ayim olcak ocakta baslamistikKac ay oldu
Ya tüh ya kıyamam üzüldüm vallaKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum![]()
sende gelen giden var mı fındıkYa tüh ya kıyamam üzüldüm valla![]()
Yok tatlımsende gelen giden var mı fındık
Pazartesi kan vercem bakalın :)sende gelen giden var mı fındık
ay güzel haber gelsin de moral olsun bir anda çöktük resmen öfPazartesi kan vercem bakalın :)
TamamdirHaziran 6. Ayim olcak ocakta baslamistik
Kız bende umutlanmak istemiyırum ama belirtiler var işte :/ bakalım nemolcak inşallah geç döllenmedirde tutunmuşturay güzel haber gelsin de moral olsun bir anda çöktük resmen öf
Canım cok gecmis olsun sıkma canınıKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum![]()
Canım benim çok geçmiş olsun vakti saati değilmiş öyle düşün ;(Kizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum![]()
Amin insallahCanım cok gecmis olsun sıkma canınırabbim hayırla sağlıkla versin insallah
![]()
Geçmiş olsun canım kimyasaldan sonraki ay gebe kalıyor çoğu kişi inşallah bir daha ki aya sağlıkla tutunur bebeğin.Kizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum![]()
Çok üzüldüm canım vakti saatini bekliyor demekki bebiş herşeyde bir hayır vardır inşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarizKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum![]()
Cok gecmis olsun canım üzülme lütfen daha yaşın küçücük yolun cok uzun insallah hayırlısıyla tekrar gebe kalırsın Allah basta size saglik versin zamani degilmis demekki şuanKizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum![]()
Teşekkür ederim cnmSağlık ocağı detaylı isteyemez birini ister diğeri eksik kalır
Biraz yoğun bir sivı canımAkıntı kıvamı su gibi mi yaklaşık benimde 3 gündür çamaşırım hep ıslak
Yok canım 3 kere yaptım biri silik diğerleri belirgindiTmm cnm süperpeki daha öncesinde test yapıp negatif gördüğün oldu mu?
eliif ben öteki aya postalandım kardeşşYok canım 3 kere yaptım biri silik diğerleri belirgindi