Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar ben bu sabah hastalandım kadın doğuma girip muane olmak istiyorum adet olunca mi gitmem gerekiyor yoksa adet bitince ve hangi bölüme kadın doğum jinekoloji ye ki gitmek gerek bana yardımcı olursanız sevinirim hangi bölüme ve hangi regli bitince mi gitmek gerek regli olunca mi

Ahahah sorma bende ilk defa doğru yaptım sonunda diktim ayakları bele de yastık koydum 20 dk durdum çişe de hemen gitmedim ama bil bakalım ne eksik yumurtlama ahhaahhaha
Yumurta yoksa niye uğraştın ki canım.. Çok güldüm valla yaa
Günaydın canım. Yarın adetin 2. Günü git hormonlarına baksın.. Gerekirse adet bitince de kontrole çağırıp alttan bakar

Günaydın kızlar
Dünden beri memelerim de bir dolgunluk var..
Adet öncesi kadar yoğun değil ama bilemedim...
Baya 7gün kaldı

Günaydın kızlar, gunluk vucut ısısı takibi yapanlar var mi? Benim bat yarin, dun sabah sildikce gelen akintim basladi devam ediyor artmadan. Normalde boyle oldu mu ayni gun hemen arkasindan regl gelir. Sancim da vardi heralde olucam dedim ama hala olmadim ve sanci da kesildi. Ama vucut isisi grafigime gore hamile olmadigimi dusunuyorum cunku dususe gecti..

Canım adetinin 2 veya 3.günü git kanda hormonlarına baktır. Bende adet olunca baktırcam artık buna. Kadın doğum uzmanına gitmen gerekiyor. Regl bitince de vajinal muayene yaptırmak icin gidersin

Günaydın kızlar bu arada

ben sabah dayanamadım test yaptım ve sonuç negatif. Yarında gidip kontrol olurken bi kan testi
vericem. Galiba ben elendim. Bütün o ağrılarım galiba pms di.... gelir o da yakında herhalde zaten. Zaten değilsem de gelsin artık bosu bosuna bekletip süreyi uzatıyo. 50 günüm boşa gitsin istemiyorum artık

Günaydın canım iinsallah umutların boşa çıkmasın bi kaç gün sonra bir daha dens

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…