Gelirgelmez yakasına yapışacanKocam polis ve yarın görevden gelcek napcam
olabilir tatlım ama benim doktor demişti ki sağlıklı 2 insanın dahi 1 yıl boyunca çocuğu olmamışsa bile çok normal mucize çünkü bu o yüzden hiçbir şekilde stres yapmamaya çalışdemiştiHanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ? 5 aydir da deniyoruz acaba hala yumurtlama duzene girmedi mi diye dusunuyorum.
bilgisayarim yok sekerim maalesefKiz ben bugün bilgisayardan 2 dakka girdim çok kolay düzenlenio telden cok zor
Ayynen stres zaten bircok seyin anasi.. Olmuyo demek icin daha cok erken tabi her ay tutma ihtimali yuzde 20 25 civari dedigin gibi mucizeolabilir tatlım ama benim doktor demişti ki sağlıklı 2 insanın dahi 1 yıl boyunca çocuğu olmamışsa bile çok normal mucize çünkü bu o yüzden hiçbir şekilde stres yapmamaya çalışdemişti
Bende baya once yazmistim ama listeye alamamistin galiba sonradan bebis mevzulari olunca rahatsiz etmek istemedimbilgisayarim yok sekerim maalesef
Tamam istersen Alt alta yaz karışık.bilgisayarim yok sekerim maalesef
Mucizemiz keske hemen gelse Yaş geçiyor bilion muAyynen stres zaten bircok seyin anasi.. Olmuyo demek icin daha cok erken tabi her ay tutma ihtimali yuzde 20 25 civari dedigin gibi mucize
Doğum kontrol yöntemlerinde kullandığınız ay kadar bırakıncada koruyor diye duydum tabi herşey kader kısmet illa bırakınca koruyacak diye bişey de yokHanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ? 5 aydir da deniyoruz acaba hala yumurtlama duzene girmedi mi diye dusunuyorum.
Biliyorum bilmem mi temmuzda 1 yas daha aliyorumMucizemiz keske hemen gelse Yaş geçiyor bilion mu
AnladimDoğum kontrol yöntemlerinde kullandığınız ay kadar bırakıncada koruyor diye duydum tabi herşey kader kısmet illa bırakınca koruyacak diye bişey de yok
arkadaşım 1.5 yıl kontrol hapı kullandı 5. ayında hamile kalmıştı sanırım yalan olmasınAnladimTesekkur ederim.. Zaten Rabbim verecekse ne olursa olsun olur. Aklima anasinin spirali elinde dogan bebe geldi
Yumurtlama gününü değerlendirdiysrn problem yok canım.. Ama testlerine göre çatladı yumurtaDün eşim bugünde eşim yok ama dün doktora muayene oldum çatlama yok dedi
Çok güzel olmuş canım benimBakin baklm su an iyimi
İnşALLAH bizde hamile okuruz bende pazartesi günü test yapacağım bakalımYokmkız ben değilim bugun test yaptım kalbim kadar beyaz dı ama adet olmadım pzrtsi kan vercem
Hadi bakalim ben onumuzdeki aydan cok umutluyum 6.ayim neden olmasin ☺arkadaşım 1.5 yıl kontrol hapı kullandı 5. ayında hamile kalmıştı sanırım yalan olmasın
Ayyyybi sevaba girersin kiTamam istersen Alt alta yaz karışık.
Şifreni degistir başka şeyin şifresi olmayan bisi yap şifreni ver arada ben duzelteyim
Valla yaparım kiz mesaj at boş oldukça yaparim=)Ayyyybi sevaba girersin ki
Tamam misafirim var simdi ozelden yazyaim ben sana sifreyiValla yaparım kiz mesaj at boş oldukça yaparim=)
Ama listede lazım karışıkta olsaTamam misafirim var simdi ozelden yazyaim ben sana sifreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?