• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haso18 Haso18

Bir tanecik sivilcem çıktı da ondan sordum canım ya birde hasta olacak gibi agrım var suan batıma 7 gün var daha Haso18 Haso18 sende sivilce cikmismiydi canim
Benim 3-4 gün önce yüzümde sivilce çıktı. Normalde çıkmaz cildim bozuldu, iki- üç tane sivilce onun dışında da pütür pütür şeyler çıktı. Ertesi gün hepsi geçti.

Ayrıca çok sağ olun kızlar güzel dilekleriniz için. Allah hepimize gönlümüzün muradını versin.

Ayy ben çok geri kallmışım yazışmalardan. Senin adına çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 🤗 benim de bat 1 haziran daha hiçbir belirtim yok ama🧐
Hadi hayirlisi kisiden kisiye degisir sonucta

Aynı ben amuda kalktım kız bacaklarımı kaldırdım her şeyi yaptım yok olmayınca olmuyor Allah verdimide hemen yıkan veriyor
Aynen canım hani bir seyi cok isteyince imtihanin oluyor olmuyor tam umidi kesiyorsun salıyorsun her şeyi o zaman oluyor ya o hesap kesin. altima yastık koydum kalkmadim yarim saati geçiyordu bir yandan da diyorum gidiyor yumurtaliklara simdi 😂 aynen gidiyormus gordum nasil gittiğini

Aynen canım hani bir seyi cok isteyince imtihanin oluyor olmuyor tam umidi kesiyorsun salıyorsun her şeyi o zaman oluyor ya o hesap kesin. altima yastık koydum kalkmadim yarim saati geçiyordu bir yandan da diyorum gidiyor yumurtaliklara simdi 😂 aynen gidiyormus gordum nasil gittiğini
:D el salladılar bize

Back