Beta kaç çıkacak acaba kuzum dur bakalım daha minnacık ya üzülme hemen hala yerleşiyodur belki de nazlı kuşMaalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi
Umarim baklm beklyrz sonucuBeta kaç çıkacak acaba kuzum dur bakalım daha minnacık ya üzülme hemen hala yerleşiyodur belki de nazlı kuş
Benide ekler misinizEkledim
Canim ağrın sizin var mı peki ? Belki yerleşme kanaması diyorlar öyle biseydirMaalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi
Yani adet agrisi gibi agrim hep var hala devam ediyor arti olarak birsey yokCa
Canim ağrın sizin var mı peki ? Belki yerleşme kanaması diyorlar öyle biseydir
İnşallah hiçbir sorun yoktur Allah korusun miniğiniMaalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi
İnsallahİnşallah hiçbir sorun yoktur Allah korusun miniğiniİçini ferah tut canım, inşallah hayırlı haberler alalım
Belki yerleşmedir kötü düşünme hemen kuzum sonucu haber et mutlaka ama dikkat et uzan dinlen yormamaya çalış kendiniYani adet agrisi gibi agrim hep var hala devam ediyor arti olarak birsey yok
İnşallah oyledirBelki yerleşmedir kötü düşünme hemen kuzum sonucu haber et mutlaka ama dikkat et uzan dinlen yormamaya çalış kendini
Hiç canını sıkma kendini de suçlu hissetme canım hoplama zıplamayla hemen bişey olmaz sağlıklıysa her türlü tutunur değilsede o bahanesi olur üzme kendini dur bakalımMaalesef canlarim esimle piknik yapmaya gitmistik dere gibi birsey vardi ordan gecti esim ben rabi hamile oldugumu unutup atladim ordan eve geldigimde ic camairimds 2-3 damla kan vardi acile geldik doktor gebelik cok yeni ultrasonla.bakssmds goremem dedi beta aldi
Bazilarinin tum hamileligi lekelenme ile geciyor sikma caniniİnşallah oyledirsagol
Valla canım bendede öyle akıntım var şeffaf inşallah hamileyizdir
Olmaz inşallah biley progestan vermesi lazım daha dikkatli ol uzan ayaklarını yıkarı kaldır birde cnsl ilişkiye girme sakın sana tavsiyelerim bunlarUmarim baklm beklyrz sonucu
Canım hafiften sancım var benim ha adet oldum ha olucam diye bekliyorum gidip gidip bakıyorumValla canım bendede öyle akıntım var şeffaf inşallah hamileyizdir
Öyle bi hoplamayla bişey olmaz. Allah onu korur merak etme. Kötüyü çağırma dua etUmarim baklm beklyrz sonucu
ay hadi inşallah diyoruuuz ne diyeceğiiz allah kat kat arttırsın amiiiinSonucum cikti 21.05 ne diyosunuz
4 mayis insallah.Son adet tarihi nediiir güzel haber olur inşş
Dun yapılan 18 di değil mi peki aynı hastanede mi yapıldı değer artmışSonucum cikti 21.05 ne diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?