- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
Bence bi kere olmus gibi geliyoTestlere göre iki kere mi yumurtlama ve çatlama olmuş oluyor ..bende teste yeni başladım da anlamaya çalışıyorum
Haftasonu mümkün değil maalesef çünkü evimde değilim Takdiri ilahi artık ama ilk gebeligimi de böyle olmuştu aynen çok koyu günü degerlendirdik kaynanamlar geldi kalmıştı gerisi simdi de biz onlara geldikAma tavsiyem çatladıgı günde birliktelik olması yönünde. Bugün olmasa bile yarın mutlaka olun bence.
Çaktırmadan ediverinBence bi kere olmus gibi geliyo
Haftasonu mümkün değil maalesef çünkü evimde değilim Takdiri ilahi artık ama ilk gebeligimi de böyle olmuştu aynen çok koyu günü degerlendirdik kaynanamlar geldi kalmıştı gerisi simdi de biz onlara geldik
Saol canım inşallahÇaktırmadan ediverinadkdkdk
İnşallah tutar canım o zaman
Yarın kimin için heyecanlansam onu düşünüyodumKızlaaar neler konuşmuşsunuz maşallah, nasılsınız hayırlı akşamlar
Yap bence ben olsa kesin yapardımKızlarrr şimdi baktım bir kaç damla kırmızı leke tarzı gelmiş daha adete 5 gün var, bugün evi süpürdüm temizledim ondan mı oldu acaba, Allahım inşallah yerleşme kanaması dırnormalde bat gelmeden test yapmıcam diye kendime söz vermiştim ama of bilemedim ya
Yapcam ama hiç umudum yokYap bence ben olsa kesin yapardım
Hayırlı akşamlar kuzumKızlaaar neler konuşmuşsunuz maşallah, nasılsınız hayırlı akşamlar
Sen nasılsın canımKızlaaar neler konuşmuşsunuz maşallah, nasılsınız hayırlı akşamlar
Son adet tarihi nediiir güzel haber olur inşşMerhabalar herkesler iyi mi ? Dun yuruyus sonrasi kasik ağrım olmuştu sabah baktim gecmis bugun baya yoğundum aksama dogru yine kasik agrim oldu. Bata 6 gün var heyecanla bekliyorum
Janna canim benim bat 6 haziran 9 gun var. Sen erken Testte hayalet cizgi görmüştün. Ben ne zaman yapsam ya. Karnimda 2 gundur şişlik var ara ara sag kasigim agriyor bugunde cok az gogus hassasiyeti basladi ama regli oncesi olur hep bendeAman al bi idrar testi eczaneden sende kocanıza niye bakıyonuzvalla ben götürmese kendim giderim
Nolduİyi aksamlar kizceler
Bişey mi oldu kızİyi aksamlar kizceler
Hayirdir canim nolduİyi aksamlar kizceler
Kuzuu bişey mi olduİyi aksamlar kizceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?