• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
EVET intagramda görüyorum o tarz şeyler fakat altına çok acımasız yorumlar yapılıyor. ben size burda atmayı tercih ederim arkadaşlar:))
Yok canım benim takip ettigim ebru abla nin sayfasında hiç öyle bi yorum ile karşılaşmadim gayet çok iyi bir her mesajına cevap veren biri, ayrıca eczane teknisyeni YouTube kanalı da var. yumurtlamam mesajları işte regli mesajları yani birçok kadın onun sayesinde hamile kalanlar biliyor var gerçi sayfadan sayfaya göre değişiyor ama bu kadın ilk kurucusu diyebilirim sana... tüp bebek tedavisi gören bayanlar bile bu kadının masajları sayesinde ovulasyon testleri sayesinde ve hemen hemen her hafta sonu uzman doktorlarla canlı yayın yapıp senin ona sorduğun soruları doktora yönlendirip güzel bilgiler almamızı sağlayan karşısındaki insanlar çok güzel yönlendiriyor bence yargılamadan önce bir sayfasına gir bak derim arkadaşım A asyasemin

Oyle degil kuzum ozelden satan kadina gonderiyorsun baska kimse gormuyo
EVET intagramda görüyorum o tarz şeyler fakat altına çok acımasız yorumlar yapılıyor. ben size burda atmayı tercih ederim arkadaşlar:))
Ne kadar internet üzeri olursa olsun söz konusu bir bayanın mahremiyeti ve özel hayatına giren bir konu o yüzden herkes özelden mesaj atıyor bu bayan

kızlar valla siz daha tecrübelisiniz ben sizi tutuyorum. sizin yorumunuza güveniyorum. zaten çok yumurtlama takibi yapmayacağım sadece bu aya özel. oda geçen ay kürtaj olduğum için normal döngüme dönüp dönmediğimi takip etmek için. yoksa adet bitiminden sonra gün aşırı olacak. denk gelir mutlaka nasipte varsa olacak

Eklentiler

• IMG_20210517_144958.jpg
    IMG_20210517_144958.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210517_144945.jpg
    IMG_20210517_144945.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bir sey soracagım sadece yumurtlama günlerinizi mi değerlendiriyorsunuz? Yoksa benim gibi 2-3 günde bir olmak üzere bütün ay korunmadan iliski mi yasıyorsunuz? Bu bizim ilk denememiz ve cok heyecanlıyım 7-8 haziran bat tarihim ve bütün ay hiç yumurtlama günü hesaplamadan cok afedersiniz ama hiçbir haftayı boş geçmedik diyebilirim😂😂

kızlar bir sey soracagım sadece yumurtlama günlerinizi mi değerlendiriyorsunuz? Yoksa benim gibi 2-3 günde bir olmak üzere bütün ay korunmadan iliski mi yasıyorsunuz? Bu bizim ilk denememiz ve cok heyecanlıyım 7-8 haziran bat tarihim ve bütün ay hiç yumurtlama günü hesaplamadan cok afedersiniz ama hiçbir haftayı boş geçmedik diyebilirim😂😂
Bizim 5. Aya giriyo biz hala oyleyiz dhdjfjdjjfjf hem yunurtlama gunun ayri bir ozenle degerlendiriyoruz hemde gün asiri iliskiye giriyoruz kuzenm var oda bebek istiyo ayda 1 kere rastgele yapiyolarmis hfjfjfjfjdj bende dedim ki ara ara bulursun

Bizim 5. Aya giriyo biz hala oyleyiz dhdjfjdjjfjf hem yunurtlama gunun ayri bir ozenle degerlendiriyoruz hemde gün asiri iliskiye giriyoruz kuzenm var oda bebek istiyo ayda 1 kere rastgele yapiyolarmis hfjfjfjfjdj bende dedim ki ara ara bulursun
Ahshhshsshah ya annelerimiz nasıl hemen kalıyormus valla babam anneme derdi ceketimi atsam hamile kalıyor bu diye😂😂 inşallah anneme çekmişimdir ..
senın bat tarihin ne zamandı canım ne zmaan belli olcak

Ahshhshsshah ya annelerimiz nasıl hemen kalıyormus valla babam anneme derdi ceketimi atsam hamile kalıyor bu diye😂😂 inşallah anneme çekmişimdir ..
senın bat tarihin ne zamandı canım ne zmaan belli olcak
Bu gun catlama gordum 21 haziran

İnsallah bu ay kavusursun sende bebeginee 🤰🏼İnsallah hepimiz kavusuruz bu baslık herkese tüm bekleyenlere uğur getirsin🙏🏻
zaman geçmek bilmiyor gibi geliyor bu süreçte beklerken okumadıgım yazı kalmamıstır herhalde
Ben 21 gun adetim gecikmisken tekrar yumurtladim belki buda bir isarettir gercekten kadinn vucudu bambaska akil sir ermiyor

merhaba bu konu hepimize hayırlı olsun. Yaşadığım düşük ve kürtaj sonrası Kasım 2021 anne adaylarından Haziranda gebe kalmak isteyenler konusuna dönmüş bulunuyorum. Çok üzüldüm ağladım, Allah bana da kimseye de bir daha yaşatmasın... Normal gebelikle olan 9 yaşında bir evladım var Allah bağışlarsa; hiçbir tıbbi sıkıntı olmamasına rağmen ikinci çocuk 13 ay hormonlu/hormonsuz yumurta takibi, aşılama ile olmadı, ilk tüp bebekte gebe kaldım ama rabbim ömür yazmamış.
Bu hafta ikinci tüp bebek denemesine başlıyoruz, bakalım günler neler gösterir....
Haso18 Haso18 Beklenmeyen :)) adet tarihi 15 haziran, yaş 36

Back