• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canm daha neler 3 yasinda kardesim var benmde annemlenberaber dogurcaz bitanede 😂😂😂
Bu ay çok çalişip senden evvel hamile kalmayı planliyorum 😝 çalışma yapacak yerlerim ağrimazsa tabi 😝😝😝 şaka bir yana çok gençsin, azcik gezip tozsan keşke ama tabi en iyi sen bilirsin. Allah gönlüne göre versin diyeyim.

Bu ay çok çalişip senden evvel hamile kalmayı planliyorum 😝 çalışma yapacak yerlerim ağrimazsa tabi 😝😝😝 şaka bir yana çok gençsin, azcik gezip tozsan keşke ama tabi en iyi sen bilirsin. Allah gönlüne göre versin diyeyim.
Ayy deme oyle ben kalayim biranonce beraber kalalim Allah kimseye aratmasin yoklugunu rahim kuser derler bizde ilk 5 ay korundum şimdi olmuyo korkuyorum olmaz diye acelem ona

Ayy deme oyle ben kalayim biranonce beraber kalalim Allah kimseye aratmasin yoklugunu rahim kuser derler bizde ilk 5 ay korundum şimdi olmuyo korkuyorum olmaz diye acelem ona
Ayy deli misin be. Sen menopoza girene kadar teknoloji ilerler, yoktan var ederler o çocuğu merak etme 😅 hadi bakalım bu ay birlikte kutlarız o zaman inşallah 🥳

Ayy deli misin be. Sen menopoza girene kadar teknoloji ilerler, yoktan var ederler o çocuğu merak etme 😅 hadi bakalım bu ay birlikte kutlarız o zaman inşallah 🥳
Hadi insallah 06.06 esimin dogum gunu mucizem bu ay gelcek cok inaniyorum ,🥰

Haso18 Haso18
Bende geldim..
Az önce adet oldum..
Hemen geldim buraya..

Yaş 37
Bat 13 haziran
2aydır deniyoruz
Vitamin takviye, Vinalac immunitium

İnşallah canım...
Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek...
Aslında çarçamba gitsem daha iyi ama resmi tatil..
Klomen filan verir mi acaba merak ediyorum..
Aslında direk tüp bebek diyecek eminim de bakalım
Neden direk tup bebek dicek ki 🤔🤔

Haso18 Haso18 canım bende geldim benide ekleyebilirmisin. Yaş 30 bat 5 Haziran 🤗

Ben bisey sormak istiyorum. Hormonal tedavi icin dupbaston verdi doktorum. Adetinden itibaren 16. Gun basla 10 gun kullan dedi. Benim yumurtlama günüm de belli olmuyor genelde 30-35 gunde bir adet olurum. Sorum şu yumurtlama 16. Veya sonraki gunlerden birinde ise hamilelik şansı kalmıyor dimi? 16. Gunde dupbastona basladigim icin.

Back