• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar hangi ovülasyon testi markasını önerirsiniz acil cevap istiyorum:))

kızlar hangi ovülasyon testi markasını önerirsiniz acil cevap istiyorum:))
Bu testi Instagram dan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru abladan aldım ve eğer yumurtlama gördünde direk resmini çekip o sayfayı atıp biliyorsun sana çok güzel bir yardımcı oluyor

Eklentiler

• IMG_20210517_115701.jpg
    IMG_20210517_115701.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu testi Instagram dan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru abladan aldım ve eğer yumurtlama gördünde direk resmini çekip o sayfayı atıp biliyorsun sana çok güzel bir yardımcı oluyor
Ayni sekilde bende 😂😂

Eklentiler

• IMG_20210517_115640_9.jpg
    IMG_20210517_115640_9.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210516_122903_5.jpg
    IMG_20210516_122903_5.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 42
Valla benm 14 unden beri pik gosteriyodu 14 15 16 degerlendirdik
Benim de 13 de pik oldu 14 de daha çok koyulaşti 4 gündür değerlendirdik ayın 11'inde spermler bayatlamasın diye beraber olduk Bir gün ara verdik ertesi gün pik oldu ve ilk defa bu kadar erken yumurtlama oldu

Benim de 13 de pik oldu 14 de daha çok koyulaşti 4 gündür değerlendirdik ayın 11'inde spermler bayatlamasın diye beraber olduk Bir gün ara verdik ertesi gün pik oldu ve ilk defa bu kadar erken yumurtlama oldu
Bende bu yumurrlamadan cok umutluyum ilk defa bu kadar yogun yunurtlama yasiyorum

EVET intagramda görüyorum o tarz şeyler fakat altına çok acımasız yorumlar yapılıyor. ben size burda atmayı tercih ederim arkadaşlar:))

EVET intagramda görüyorum o tarz şeyler fakat altına çok acımasız yorumlar yapılıyor. ben size burda atmayı tercih ederim arkadaşlar:))
Oyle degil kuzum ozelden satan kadina gonderiyorsun baska kimse gormuyo

Back