• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben laboquick kullanıyorum memnunum da
pyro clınıce bi marka var. 6 adet 75tl dedi eczane. bende ilk defa alacağım sizler tecrübelisiniz bu konularda bi soruyum dedim markalar ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok çünkü

pyro clınıce bi marka var. 6 adet 75tl dedi eczane. bende ilk defa alacağım sizler tecrübelisiniz bu konularda bi soruyum dedim markalar ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok çünkü
Benm aldigim 30 adet 80 tl

pyro clınıce bi marka var. 6 adet 75tl dedi eczane. bende ilk defa alacağım sizler tecrübelisiniz bu konularda bi soruyum dedim markalar ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim beğeneni

Surelab da güzel, laboquick de. O dediğini hiç duymadım ama ben internetten aldım bayaga uygun oluyor gebelik testi falan da hediye ediliyor :)

Masallah insallah hamile kalirsin bu ay Hasret bende 30 agustos 2020 evlendik ilk 5 ay korunduk 4 aydir bebek istiyoruz ama olumlu sonuc alamadik adetlerim duzensiz insallah bu ay olur

Benim reglm hep duzenlıdır klomen zamanı sorun yaşadım sadece bu ay da ovulasyon testı uyguluyoruz bakalım hayrlısı hakkımızda :)

Surelab da güzel, laboquick de. O dediğini hiç duymadım ama ben internetten aldım bayaga uygun oluyor gebelik testi falan da hediye ediliyor :)
Bendekide surelab mis

1 ay kullandım ben de ondan. Kaçıncı denemeniz acaba yumurtlamayi görmemize rağmen olmama nedenleri ne acaba ya
4. Ay valla ben anladim 11 nisanda yunurtlama gormustum adet olmadan simdi tekrar yumurtlama gordum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

kızlar mıratech diye bi markanın testini aldım umarım iyidir

4. Ay valla ben anladim 11 nisanda yunurtlama gormustum adet olmadan simdi tekrar yumurtlama gordum 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Cok ilginç dimi ya, inanın bu tarz durumları anlamak çok zor valla akışına bırakmak lazım aslında

Merhaba bat tarıhım eklenmişti listeye kısacık kendımı tanıtayım :) merve ben.. 29 yasındayım 29 ekım 2019 da evlendık nişanlılık dönemımız 3 ay sürdü o gınden bu gune hıc korunmadık.. 2020 martta klomene başladım 3 deneme yapıldı klomen ıle hıc o surede rahım film cektırmedık doktor ıstemedıgı ıcın.. Bu klomen zamanında ilk denemede 8 yumurta 2. Denemede 9 yuöurta ve çatlatma iğneleri oldum.. Şimdiki bilgim olsa en basında yaptırırdım.. 3 denemedede gebelık olusmaması bır yana regl de gorememe olustu sıvı bırıktı dedı domtor rahımde tarlusal verdı fıtıl verdı gectı.. O süre de psikolojkmen baya çöküşe geçtim bem esimde bır sure ara verelım dedı bu ara da klomen donemı pcos tanısı koydu doktorumuz bana.. Düzenlı regl oluyorum 21 gun arayla 45 kıloydum o sürede neyse 2021 ocak da farklı bır doktora gıttım ve dırek kendısı durumu anlatınca fılm cektırdı ve sol tüpte yapısıklılık + sıvı bırıkmesı +tıkanıklılık teshısı koydu amelyt olmamı önerdı 15bn dedı masrflr hastanede 🙃 neyse fakulteden bır doktorla gorusme ayarladık tanıdık vasıtasıyla orada operasyon oldum mart 30 da 6 ay normal takıple denememızı ıstedı doktorumuz 6 ay süresince olmazsa aşılamaya gececegız.. İnşallah hıc bırıne gerek kalmadan bu ay hamıle kalırım rabbım isteyen herkese nasıp etsın 💕💕
Çok geçmişte olsun tekrardan Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin İnşALLAH 🤲

Catlamismi sizce ? Soldaki bu gunki sagdaki dunki

Eklentiler

• IMG_20210517_115639_3.jpg
    IMG_20210517_115639_3.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210516_125102_6.jpg
    IMG_20210516_125102_6.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 44
Back