kızlar hangi ovülasyon testi markasını önerirsiniz acil cevap istiyorum:))
Bu testi Instagram dan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru abladan aldım ve eğer yumurtlama gördünde direk resmini çekip o sayfayı atıp biliyorsun sana çok güzel bir yardımcı oluyorkızlar hangi ovülasyon testi markasını önerirsiniz acil cevap istiyorum:))
Ayni sekilde bendeBu testi Instagram dan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru abladan aldım ve eğer yumurtlama gördünde direk resmini çekip o sayfayı atıp biliyorsun sana çok güzel bir yardımcı oluyor
İkimiz de aynı şeyleri yapıyor ve aynı sayfadan test oluyoruz inşallah ikimiz de aynı anda güzel haberler alırızAyni sekilde bende
Ahahahha insallah sizin ne kadar olmustu bebis isteyeli ilk cocukmuİkimiz de aynı şeyleri yapıyor ve aynı sayfadan test oluyoruz inşallah ikimiz de aynı anda güzel haberler alırız
Buda benim testlerim bugün yapmadım saatin gelişimi bekliyorumCatlamismi sizce ? Soldaki bu gunki sagdaki dunki
Bir tane kızım var 4 yaşında bayağıdır 2. çocuğu düşünüyorduk da bu dört aydır daha çok üstüne düştük sizin İlk çocuk muAhahahha insallah sizin ne kadar olmustu bebis isteyeli ilk cocukmu
Ben su an isteyim ama buda benmkiler dun cekmistimBuda benim testlerim bugün yapmadım saatin gelişimi bekliyorum
Masallah Evet ilk olcak insallah olursaBir tane kızım var 4 yaşında bayağıdır 2. çocuğu düşünüyorduk da bu dört aydır daha çok üstüne düştük sizin İlk çocuk mu
Saat 2 de yapıyorum ben testi yapıp atarımBen su an isteyim ama buda benmkiler dun cekmistim
Bende 12 de Yapiyorum bilemedimki catlamis galiba dunkiyle kiyaslaSaat 2 de yapıyorum ben testi yapıp atarımseninki çatlamış mi
İnşallah olur çok fazla kafamıza takmayalimMasallah Evet ilk olcak insallah olursa
Evet çatlamış canım siz kaç gün değerlendirinizBende 12 de Yapiyorum bilemedimki catlamis galiba dunkiyle kiyasla
Evet çatlamış canım siz kaç gün değerlendiriLla
Çok geçmişte olsun tekrardan Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin İnşALLAH
Benim de 13 de pik oldu 14 de daha çok koyulaşti 4 gündür değerlendirdik ayın 11'inde spermler bayatlamasın diye beraber olduk Bir gün ara verdik ertesi gün pik oldu ve ilk defa bu kadar erken yumurtlama olduValla benm 14 unden beri pik gosteriyodu 14 15 16 degerlendirdik
Bende bu yumurrlamadan cok umutluyum ilk defa bu kadar yogun yunurtlama yasiyorumBenim de 13 de pik oldu 14 de daha çok koyulaşti 4 gündür değerlendirdik ayın 11'inde spermler bayatlamasın diye beraber olduk Bir gün ara verdik ertesi gün pik oldu ve ilk defa bu kadar erken yumurtlama oldu
Hadi inşallahBende bu yumurrlamadan cok umutluyum ilk defa bu kadar yogun yunurtlama yasiyorum
EVET intagramda görüyorum o tarz şeyler fakat altına çok acımasız yorumlar yapılıyor. ben size burda atmayı tercih ederim arkadaşlar:))Bu testi Instagram dan birgebeningunlugu diye bir sayfa var ebru abladan aldım ve eğer yumurtlama gördünde direk resmini çekip o sayfayı atıp biliyorsun sana çok güzel bir yardımcı oluyor
Oyle degil kuzum ozelden satan kadina gonderiyorsun baska kimse gormuyoEVET intagramda görüyorum o tarz şeyler fakat altına çok acımasız yorumlar yapılıyor. ben size burda atmayı tercih ederim arkadaşlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?