• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon testi ile yumutlama günlerimi 4 gün boyunca değerlendirdik bugün de son günümüz ayın sonunu bekliyorum bu ay umudum var hadi hayırlısı
Ayyy biz senle ayniyiz oyleyse 😂😂 insallah beraber mujde alırız

Ayyy biz senle ayniyiz oyleyse 😂😂 insallah beraber mujde alırız
Yaa öyle mi ya inşallah 🥰🥰 iki gün önce ilk defa bel ağrım oldu ve kasıklarım fena ağrıdı bugün de biraz göğüsün ağrıyor ilk defa yumurtlama günümde bu kadar canım acıdı senden de öyle oldu mu

Ben ovulasyon testi ile yumutlama günlerimi 4 gün boyunca değerlendirdik bugün de son günümüz ayın sonunu bekliyorum bu ay umudum var hadi hayırlısı
Ben de umutluydum bugün gördüm kırmızıyı en düzenli bu aydı olmadi

Bende bu ay soğan kürü denemek istiyorum daha önce deneyen oldu mu ?

Beni de Ekler misiniz
Yaş 32 Bat 01-06 Aras 🤗

Bende bu ay soğan kürü denemek istiyorum daha önce deneyen oldu mu ?
Soğan Kürünü Bundan Beş Yıl Önce Kullandim İntihap Yolları İçin İbrahim Saraçoğlu un Takip Ettim Bir Haziran Ayında Kullanmistim Bir de Ekim Ayın da Çocuk İçin Engel Diye İntihap Böyle Bir Yola Başvurdum Kasım Ayinda Hamile Kalmıştım Kısmet Bende Tekrar Denemeyi Düşünüyorum Fakat Sağlık Problemlerini Aşmam Lazım Kendime Guvenmem Gerek Direk Doğal Antibiyotik Olduğundan Diğer Etkenleri de Tetikleyebilir... Öncelik Sizin Sağlığınız Olsun ❤️

En basta misyonermis sonra doggy mis ondan da
Hadi bakalım insallah
Misyoner bende yaramadi ama baklm bide doggy deneyelim 😂😂😂 şimdi benm suanda yunurtlamaysa 15 gun sonra testmi yapicam 😂😂

Merhaba bat tarıhım eklenmişti listeye kısacık kendımı tanıtayım :) merve ben.. 29 yasındayım 29 ekım 2019 da evlendık nişanlılık dönemımız 3 ay sürdü o gınden bu gune hıc korunmadık.. 2020 martta klomene başladım 3 deneme yapıldı klomen ıle hıc o surede rahım film cektırmedık doktor ıstemedıgı ıcın.. Bu klomen zamanında ilk denemede 8 yumurta 2. Denemede 9 yuöurta ve çatlatma iğneleri oldum.. Şimdiki bilgim olsa en basında yaptırırdım.. 3 denemedede gebelık olusmaması bır yana regl de gorememe olustu sıvı bırıktı dedı domtor rahımde tarlusal verdı fıtıl verdı gectı.. O süre de psikolojkmen baya çöküşe geçtim bem esimde bır sure ara verelım dedı bu ara da klomen donemı pcos tanısı koydu doktorumuz bana.. Düzenlı regl oluyorum 21 gun arayla 45 kıloydum o sürede neyse 2021 ocak da farklı bır doktora gıttım ve dırek kendısı durumu anlatınca fılm cektırdı ve sol tüpte yapısıklılık + sıvı bırıkmesı +tıkanıklılık teshısı koydu amelyt olmamı önerdı 15bn dedı masrflr hastanede 🙃 neyse fakulteden bır doktorla gorusme ayarladık tanıdık vasıtasıyla orada operasyon oldum mart 30 da 6 ay normal takıple denememızı ıstedı doktorumuz 6 ay süresince olmazsa aşılamaya gececegız.. İnşallah hıc bırıne gerek kalmadan bu ay hamıle kalırım rabbım isteyen herkese nasıp etsın 💕💕

kızlar hangi ovülasyon testi markasını önerirsiniz acil cevap istiyorum:))

Merhaba bat tarıhım eklenmişti listeye kısacık kendımı tanıtayım :) merve ben.. 29 yasındayım 29 ekım 2019 da evlendık nişanlılık dönemımız 3 ay sürdü o gınden bu gune hıc korunmadık.. 2020 martta klomene başladım 3 deneme yapıldı klomen ıle hıc o surede rahım film cektırmedık doktor ıstemedıgı ıcın.. Bu klomen zamanında ilk denemede 8 yumurta 2. Denemede 9 yuöurta ve çatlatma iğneleri oldum.. Şimdiki bilgim olsa en basında yaptırırdım.. 3 denemedede gebelık olusmaması bır yana regl de gorememe olustu sıvı bırıktı dedı domtor rahımde tarlusal verdı fıtıl verdı gectı.. O süre de psikolojkmen baya çöküşe geçtim bem esimde bır sure ara verelım dedı bu ara da klomen donemı pcos tanısı koydu doktorumuz bana.. Düzenlı regl oluyorum 21 gun arayla 45 kıloydum o sürede neyse 2021 ocak da farklı bır doktora gıttım ve dırek kendısı durumu anlatınca fılm cektırdı ve sol tüpte yapısıklılık + sıvı bırıkmesı +tıkanıklılık teshısı koydu amelyt olmamı önerdı 15bn dedı masrflr hastanede 🙃 neyse fakulteden bır doktorla gorusme ayarladık tanıdık vasıtasıyla orada operasyon oldum mart 30 da 6 ay normal takıple denememızı ıstedı doktorumuz 6 ay süresince olmazsa aşılamaya gececegız.. İnşallah hıc bırıne gerek kalmadan bu ay hamıle kalırım rabbım isteyen herkese nasıp etsın 💕💕
Masallah insallah hamile kalirsin bu ay Hasret bende 30 agustos 2020 evlendik ilk 5 ay korunduk 4 aydir bebek istiyoruz ama olumlu sonuc alamadik adetlerim duzensiz insallah bu ay olur

Back