• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seninde bat bugün Dü değil mi?
Üzülme canım her şeyin hayırlısı..
Önümüzdeki ay olur inşallah🤗🤗
evet takvime göre dündü hala gelmedi ne bilim üzüldüm valla gözlerim doldu ama ne yapalım yapacak bişey kalmadı ya
allah sizlere nasip etsin

evet takvime göre dündü hala gelmedi ne bilim üzüldüm valla gözlerim doldu ama ne yapalım yapacak bişey kalmadı ya
allah sizlere nasip etsin
Olur mu öyle şey canım daha dur.. İnsanlar yıllarca bekliyor hemen bu unutsuz mesaj olmadı..
Sen doktora hiç gitmiş miydin?
Önce bir doktora git hormonların baktır ne var ne yok öğren ondan sonra önüne bak hemen..
Öyle hemen kendini bırakmak yok🙂

Olur mu öyle şey canım daha dur.. İnsanlar yıllarca bekliyor hemen bu unutsuz mesaj olmadı..
Sen doktora hiç gitmiş miydin?
Önce bir doktora git hormonların baktır ne var ne yok öğren ondan sonra önüne bak hemen..
Öyle hemen kendini bırakmak yok🙂
ay sen böyle yazınca daha çok ağlayasım geldi :) teşekkür ederim ilginize güzel bi topik oldu hem sevinç hem üzüntü paylaşılıyor
temmuzda evlilik yıl dönünümüzdü açıkçası bu yıla 3 kişi girmek beni çok çok sevindirecekti ama kısmet değilmiş
gidicem bi doktora işten fırsat olursa canım

ay sen böyle yazınca daha çok ağlayasım geldi :) teşekkür ederim ilginize güzel bi topik oldu hem sevinç hem üzüntü paylaşılıyor
temmuzda evlilik yıl dönünümüzdü açıkçası bu yıla 3 kişi girmek beni çok çok sevindirecekti ama kısmet değilmiş
gidicem bi doktora işten fırsat olursa canım
Hiç üzülme canım,bnm 3 aşılama,2 tüp bebek geçmişim var yine de olmadı daha😌 Önümüzdeki ay diğer transfer için hazırlıklara başlarız bu ay âdet olursam, Allah büyük doğal yolla olmasını çok isterim bu ay

ay lav yu tu daki sahne aklıma geldi sermiyad midyatın karısı doğum yapınca kardeşi de doğum yapmaya çalışmıştı :KK70:
siz ne kadar süredir deniyorsunuzz alalh hepimize en iyi anne olacağımız zamanda çocuk versin bize şer görünen belki de en hayırlısı oluyor. ümit kaybedersek ohoo bir de ovu testi alıp mı takip etmiştin yoksa telefon uygulaması mı? ben 1-2 ay daha olmazsa ovu testlerinden alcam öyle denerim 6-7 ay olmazsa doktora giderim beni bir daha yokla derim :D çünkü hormon testi istemedi benim hormonlarla işim yok dedi tüp bebek uzmanıydı aynı zamanda doktor

Hiç üzülme canım,bnm 3 aşılama,2 tüp bebek geçmişim var yine de olmadı daha😌 Önümüzdeki ay diğer transfer için hazırlıklara başlarız bu ay âdet olursam, Allah büyük doğal yolla olmasını çok isterim bu ay
rabbim gönlünüze göre versin canım benim inşallah :)

siz ne kadar süredir deniyorsunuzz alalh hepimize en iyi anne olacağımız zamanda çocuk versin bize şer görünen belki de en hayırlısı oluyor. ümit kaybedersek ohoo bir de ovu testi alıp mı takip etmiştin yoksa telefon uygulaması mı? ben 1-2 ay daha olmazsa ovu testlerinden alcam öyle denerim 6-7 ay olmazsa doktora giderim beni bir daha yokla derim :KK70: çünkü hormon testi istemedi benim hormonlarla işim yok dedi tüp bebek uzmanıydı aynı zamanda doktor
canım 7 aydır korunmasızız , ovulasyon testini bende almayı düşünüyorum şimdi baktım kaseti açıpta çok çok hayalet bi çizgi var sanki

siz ne kadar süredir deniyorsunuzz alalh hepimize en iyi anne olacağımız zamanda çocuk versin bize şer görünen belki de en hayırlısı oluyor. ümit kaybedersek ohoo bir de ovu testi alıp mı takip etmiştin yoksa telefon uygulaması mı? ben 1-2 ay daha olmazsa ovu testlerinden alcam öyle denerim 6-7 ay olmazsa doktora giderim beni bir daha yokla derim :KK70: çünkü hormon testi istemedi benim hormonlarla işim yok dedi tüp bebek uzmanıydı aynı zamanda doktor
telefon uygulaması canım

canım 7 aydır korunmasızız , ovulasyon testini bende almayı düşünüyorum şimdi baktım kaseti açıpta çok çok hayalet bi çizgi var sanki
ayy allahımmm güzel haberler gelsin gül yüzün gülsün ovulasyon testini kullananlar baya verim alıyorlar ya en azından daha bilinçli olurum böyle her gün yumurtluyomuşum gibi :D:D

ayy allahımmm güzel haberler gelsin gül yüzün gülsün ovulasyon testini kullananlar baya verim alıyorlar ya en azından daha bilinçli olurum böyle her gün yumurtluyomuşum gibi :KK70::KK70:
amin canım sağolasın :)) evet kesinlikle en iyisi ovulasyon testi almak

Back