cuma saati alcam inşallah canımHadi al gel bekliyoruzzz koşşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cuma saati alcam inşallah canımHadi al gel bekliyoruzzz koşşş![]()
Canımm nasılsın var mı bir gelişme?Keşke canım valla dah yapmadım korkuyorum
Demekki ben o yuzden hamile kalamiyor olabilirdimEki Görüntüle 2859336
Bak canım bir doktorun sitesinde yazıyor
Yok valla bekliyorumbiraz daha test yapmazsan polis zoruyla yaptırıcaz ahha![]()
Valla akıntım var şeffaf o yüzden bekliyorum sen naptınCanımm nasılsın var mı bir gelişme?![]()
Hadi bakalım inşallahbugün öğlen test alırım belki bu iş böyle olmayacak heycanlandım gaza getirdin beni![]()
Bunu hamile kaldıktan sonra öğrenmende ilginç olduDemekki ben o yuzden hamile kalamiyor olabilirdim
Yaa ben iliski esnasinda zorlanmiyorum ama hani iliski icin de oluyordu bir sekilde tukurukValla biz ne tükürük ne kayganlaştırıcı hiçbir şey kullanmadık
Hahaha ishalimiz çişimiz bitti cupcupumuz başladı şimdi de hahaha konularımız çok çeşitliiYaa ben iliski esnasinda zorlanmiyorum ama hani iliski icin de oluyordu bir sekilde tukuruk![]()
SormaBunu hamile kaldıktan sonra öğrenmende ilginç oldu![]()
Gdhdjdjdjdjdj cup cup mu cok iyiymisHahaha ishalimiz çişimiz bitti cupcupumuz başladı şimdi de hahaha konularımız çok çeşitlii
Verdim canım, çok garip ama beta 66 olmuş benim
Yaaaaa ben sana ne dedim buyuyor minikVerdim canım, çok garip ama beta 66 olmuş benim
Kimyasal değil o zamann kız sevinelim dimii doktor ne diyoVerdim canım, çok garip ama beta 66 olmuş benim
Alemsin yaaYaa ben iliski esnasinda zorlanmiyorum ama hani iliski icin de oluyordu bir sekilde tukuruk![]()
Yükselmiş ama hala düşük.Verdim canım, çok garip ama beta 66 olmuş benim
Yeni yazdım doktora henüz cevap vermedi canımKimyasal değil o zamann kız sevinelim dimii doktor ne diyo
Son adet tarihine göre haftasını hesaplıyor doktor canım..Aa hamilelik giriş 1 dersi sorusu sorcam diyelim hamile kaldık haftalık hesaplamak için son adet tarihini baz alıyolar dimi 5 mayıs son adet bugün hadi çıktı 3 haftalık mı oluyo neye göre bakıyolar