• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa benden büyük biri geldi 🤪
Hoşgeldin canım aramıza💐

Kız sus annesiyle yaşıtmış😂😂 insanı durduk yere bunalıma sıçokacaksın😅

2ay önce bendede olmuştu o bildiğin bembeyaz yoğun krem gibi batmıştır heryerim..
Hamilelik belirtisi değil malesef canım.. Ama hayatımda ilk kez oldu bendede

11de yumurtlama gördüysen bat 25 mayıs oluyor.. Tebrikler hamşlesin💐💐🎉

Yumurtlama dan sonra da ilişki olmuş canım erkek de olabilir🤨
annesi erken evlenengillerden olabilir. Benim annem de 71 yaşında :D allahtan bir oğlum var :D

Kızlar hocamız asılı kalan bir değer ne sağlıklı ne de sağlıksız diyebilirim, hafta içi muayne edip karar verelim demiş çarşamba günü falan randevu almayı düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda💓

Kızlar hocamız asılı kalan bir değer ne sağlıklı ne de sağlıksız diyebilirim, hafta içi muayne edip karar verelim demiş çarşamba günü falan randevu almayı düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda💓
Canım tek diyecegim beklemen ve acil bi karar vermemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah🙏🏻

Hayırlısıyla sağlıkla sonuçlansın inşallah Allah tamamına erdirsin😍

Yap yap yap yap😂😂

Durex jeli okudum senin için. Spermi yavaşlatabilir diye yazıyor..
Benim vajinam aşırı dar olduğundan bu olmadan ilişki olamıyor yada çok zor oluyor. Seninde öyleyse çok az miktarda içeri kaçmaya ak kadar kullanabilirsin..
yavaşlatıyorsa kullanmayayım o zaman. ya bende kuruluk oluyor da arada o yüzden kulanmayı düşünüyorum tabi karar verene kadar yumurtlama günü gelcek :D allahım her işimiz de zor gidiyor :)

Canım tek diyecegim beklemen ve acil bi karar vermemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
Aynen canım haftaya en geç gün için alıcam ne olursa olsun bekleyelim 😊
Hadi inşallah doktorun güzel haber verir
Hayırlısı canım
Hayırlısıyla sağlıkla sonuçlansın inşallah Allah tamamına erdirsin😍
İnşallah canım teşekkür ederim heran herşey olabilir bakalım bekleyeceğiz 😊

İnşallah sağlıklı bebiştir doktorun iyi haberler söyler 🙏🙏🥰 haber et mutlaka canım ve ümidini yitirme

Back