- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.708
- 498
- 30
Canım hiçbir sorun yok gibi Allahın izniyleVerdim canım, çok garip ama beta 66 olmuş benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hiçbir sorun yok gibi Allahın izniyleVerdim canım, çok garip ama beta 66 olmuş benim
annesi erken evlenengillerden olabilir. Benim annem de 71 yaşındaAa benden büyük biri geldi
Hoşgeldin canım aramıza
Kız sus annesiyle yaşıtmışinsanı durduk yere bunalıma sıçokacaksın
2ay önce bendede olmuştu o bildiğin bembeyaz yoğun krem gibi batmıştır heryerim..
Hamilelik belirtisi değil malesef canım.. Ama hayatımda ilk kez oldu bendede
11de yumurtlama gördüysen bat 25 mayıs oluyor.. Tebrikler hamşlesin
Yumurtlama dan sonra da ilişki olmuş canım erkek de olabilir![]()
Canım ben de beklemedeyim kırmızılar gelicek mi merak içindeyimValla akıntım var şeffaf o yüzden bekliyorum sen naptın
Bilmiyorum canım hala kimyasal olabilir doktoruma yazdım dönüş bekliyorumAlemsin yaa![]()
Yükselmiş ama hala düşük.
Doktorun ne diyor canım?
Umut var mı acaba?
5 kala yaptımBata kaç gün kala test yaptınız hamis anneler![]()
Valla kuzum 22.2 29.3 66 bilemiyorum kiCanım hiçbir sorun yok gibi Allahın izniyle
Ayyyy inşallahhh canımmYaaaaa ben sana ne dedim buyuyor minik
Yükseliyor işte gün aşırı takip ettircen kuzumValla kuzum 22.2 29.3 66 bilemiyorum ki
Canım tek diyecegim beklemen ve acil bi karar vermemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar hocamız asılı kalan bir değer ne sağlıklı ne de sağlıksız diyebilirim, hafta içi muayne edip karar verelim demiş çarşamba günü falan randevu almayı düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda![]()
Hadi inşallah doktorun güzel haber verirYeni yazdım doktora henüz cevap vermedi canım
Hayırlısıyla sağlıkla sonuçlansın inşallah Allah tamamına erdirsinKızlar hocamız asılı kalan bir değer ne sağlıklı ne de sağlıksız diyebilirim, hafta içi muayne edip karar verelim demiş çarşamba günü falan randevu almayı düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda![]()
hangi marka test kullanıyorsun canımArkadaşlar T çizgisi koyu C silik ne demek bu
yavaşlatıyorsa kullanmayayım o zaman. ya bende kuruluk oluyor da arada o yüzden kulanmayı düşünüyorum tabi karar verene kadar yumurtlama günü gelcekYap yap yap yap
Durex jeli okudum senin için. Spermi yavaşlatabilir diye yazıyor..
Benim vajinam aşırı dar olduğundan bu olmadan ilişki olamıyor yada çok zor oluyor. Seninde öyleyse çok az miktarda içeri kaçmaya ak kadar kullanabilirsin..
Aynen canım haftaya en geç gün için alıcam ne olursa olsun bekleyelimCanım tek diyecegim beklemen ve acil bi karar vermemen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Hayırlısı canımHadi inşallah doktorun güzel haber verir
İnşallah canım teşekkür ederim heran herşey olabilir bakalım bekleyeceğizHayırlısıyla sağlıkla sonuçlansın inşallah Allah tamamına erdirsin![]()
İnşallah sağlıklı bebiştir doktorun iyi haberler söylerKızlar hocamız asılı kalan bir değer ne sağlıklı ne de sağlıksız diyebilirim, hafta içi muayne edip karar verelim demiş çarşamba günü falan randevu almayı düşünüyorum, hayırlısı olsun hakkımızda![]()
cuma saati alcaklardııı yapmadılar mı acabaKızlar yok mu başka test yapan?
merhaba canım aldım yaptım ama bişey çıkmadıcuma saati alcaklardııı yapmadılar mı acaba