• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bu tarz gruplar harika oluyo ya. İnsan bu süreçte sürekli yakınındakilerle konussa da karsısındaki bazen anlamıyor onu ilgi alanı olmadıgı icin. Sonra acaba onu sıkıyor muyum diye düsünüyosun.Ama burda hepimiz aynı şeyle ilgilendigimizden birbirimize destek oluyoruz
Kesinlikle katılıyorum..
Birbirimizden çok şey öğrenip aynı stresi aynı mutluluğu üzüntüyü yaşıyoruz.. En Büyük KK

Belirtiler ne durumda bayanlar? Benim aci esigim yuksektir anlamiyorum bi yerim agriyinca aciyinca cok saglam olmasi lazim 😁

Kesinlikle katılıyorum..
Birbirimizden çok şey öğrenip aynı stresi aynı mutluluğu üzüntüyü yaşıyoruz.. En Büyük KK
Yanı mesela en basiti dün hasret hamile kaldıgını duyurunca mutluluktan aglıcak gibi oldum. İcim kıpır kıpır oldu. Halbu ki şurda daha birkaç haftadır tanıyorum onu. Cok güzel kafa dağıtıyoruz burda yoksa bu günler nasıl geçerdi :KK70:

Belirtiler ne durumda bayanlar? Benim aci esigim yuksektir anlamiyorum bi yerim agriyinca aciyinca cok saglam olmasi lazim 😁
Bende gerçekten belirgin bir sekilde bel,kasık ağrısı var. Ara ara da alt karın bölgeme degisik bi ağrı giriyor. Ve vücudum 1 kg ödem yaptı.

Bence bu tarz gruplar harika oluyo ya. İnsan bu süreçte sürekli yakınındakilerle konussa da karsısındaki bazen anlamıyor onu ilgi alanı olmadıgı icin. Sonra acaba onu sıkıyor muyum diye düsünüyosun.Ama burda hepimiz aynı şeyle ilgilendigimizden birbirimize destek oluyoruz
aynen ben çok mutlu oldum eşime ne desem strese sokma girme diye susturuyo arkadaşlarım desen daha bebek düşünmüyo burada nefes alsam soruyorum çok mutluyum katıldığım içinn

aynen ben çok mutlu oldum eşime ne desem strese sokma girme diye susturuyo arkadaşlarım desen daha bebek düşünmüyo burada nefes alsam soruyorum çok mutluyum katıldığım içinn
Aynen herkes aynı şeyi yaşıyor bıkmadan cevaplanıyor :)

Back