Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pyro clınıce bi marka var. 6 adet 75tl dedi eczane. bende ilk defa alacağım sizler tecrübelisiniz bu konularda bi soruyum dedim markalar ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok çünkü
Benm aldigim 30 adet 80 tl

pyro clınıce bi marka var. 6 adet 75tl dedi eczane. bende ilk defa alacağım sizler tecrübelisiniz bu konularda bi soruyum dedim markalar ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim beğeneni

pyro clınıce bi marka var. 6 adet 75tl dedi eczane. bende ilk defa alacağım sizler tecrübelisiniz bu konularda bi soruyum dedim markalar ve fiyatları hakkında hiçbir bilgim yok çünkü
Surelab da güzel, laboquick de. O dediğini hiç duymadım ama ben internetten aldım bayaga uygun oluyor gebelik testi falan da hediye ediliyor :)

Masallah insallah hamile kalirsin bu ay Hasret bende 30 agustos 2020 evlendik ilk 5 ay korunduk 4 aydir bebek istiyoruz ama olumlu sonuc alamadik adetlerim duzensiz insallah bu ay olur

Benim reglm hep duzenlıdır klomen zamanı sorun yaşadım sadece bu ay da ovulasyon testı uyguluyoruz bakalım hayrlısı hakkımızda :)

1 ay kullandım ben de ondan. Kaçıncı denemeniz acaba yumurtlamayi görmemize rağmen olmama nedenleri ne acaba ya
4. Ay valla ben anladim 11 nisanda yunurtlama gormustum adet olmadan simdi tekrar yumurtlama gordum

Çok geçmişte olsun tekrardan Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin İnşALLAH

Catlamismi sizce ? Soldaki bu gunki sagdaki dunki

Eklentiler

• IMG_20210517_115639_3.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20210516_125102_6.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…