elimde büyüteçle sonuçlarınızı bekliyoruzz o hayalet mayalet her türlü çizgi gö rü ne cekkvalla sen yaparsan bende cesaretlenir yaparım belki
ooo sana yazık değilmi canım? seninkide can yani çok yıpratma kendini:))Ben 1 mayıstan beri gün asırı full deniyorum canım
hamilelerin duası kabul olur derler bizede dua etsin gebe arkadaslarelimde büyüteçle sonuçlarınızı bekliyoruzz o hayalet mayalet her türlü çizgi gö rü ne cekk
Canım korkacak bir şey yok ki. Olmazsa bir dahaki ay olur. Hiç korkma.Keşke canım valla dah yapmadım korkuyorum
Canım bana yazık olmuyo da eşim ben motor muyum diyoooo sana yazık değilmi canım? seninkide can yani çok yıpratma kendini:))
valla artık çoğu zaman ben gelmicem sen naparsan yap diyorum yoruldum 17 günde seni düşünemiyorumCanım bana yazık olmuyo da eşim ben motor muyum diyobenim maşallahım var hahahah
Bence sen hamilesin.. Hiç adet belirtin de yok..Ya gelirsr diye korkuyorum bacım ya o yüzden garantiye alıyorum beyazları giyindim bekliyorum gelen varmı diye
bu kadar detaylı olarak bilmiyordum kayganlaştırıcılarıNormal kayganlaştırıcı mı (durex ikisi bir arada jel)
yoksa asıl amacı spermin yumurtaya ulaşmasını sağlamak (prefert) olan jelleri mi soruyorsun
canım topiğe eklemeler bitti mi acaba. geçen hafta ekleyebilirmisin yazmıştım ama arada kaynadı galiba. eğer hala eklenme devam ediyorsa beni de eklersen sevinirim :) yaş 25. bat 20 haziran (yumurtlama erken ya da geç olursa güncellerim )Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Hadi insallaaaahBende gerçekten belirgin bir sekilde bel,kasık ağrısı var. Ara ara da alt karın bölgeme degisik bi ağrı giriyor. Ve vücudum 1 kg ödem yaptı.
gebeliğin ilk haftalarında idrar renginde koyulaşma ve idrarda tortu oluyor ph yükseldiğinden dolayıKızlar galiba benim belirti dediğim her şey böbrek üşütmesi sabah idrarım yeşile çalıyordu üstüne de sanki kar yağmış ara ara gibi tortu vardı
Yap yap yap yapvalla sen yaparsan bende cesaretlenir yaparım belki
Durex jeli okudum senin için. Spermi yavaşlatabilir diye yazıyor..bu kadar detaylı olarak bilmiyordum kayganlaştırıcılarıtükürük spermi öldürüyor diyor ya o yüzden kullandığınız var mı merak ettim. su bazlı kullanın falan demişler bazı yerlerde. bende durexin var ama kullanmaya da korktum o da öldürür mü spermi acaba diye :)
Nasil tukuruk olduruyormus gercektenmiYap yap yap yap
Durex jeli okudum senin için. Spermi yavaşlatabilir diye yazıyor..
Benim vajinam aşırı dar olduğundan bu olmadan ilişki olamıyor yada çok zor oluyor. Seninde öyleyse çok az miktarda içeri kaçmaya ak kadar kullanabilirsin..
Göğüs ağrım yok sade şişlik var cnmHadi insallaaaahGogus agrisi falan var mi
bugün öğlen test alırım belki bu iş böyle olmayacak heycanlandım gaza getirdin beniYap yap yap yap
Durex jeli okudum senin için. Spermi yavaşlatabilir diye yazıyor..
Benim vajinam aşırı dar olduğundan bu olmadan ilişki olamıyor yada çok zor oluyor. Seninde öyleyse çok az miktarda içeri kaçmaya ak kadar kullanabili
Ahhahaha ben baya hevesliydim ondan herhaldevalla artık çoğu zaman ben gelmicem sen naparsan yap diyorum yoruldum 17 günde seni düşünemiyorum
Hadi al gel bekliyoruzzz koşşşbugün öğlen test alırım belki bu iş böyle olmayacak heycanlandım gaza getirdin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?