Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal kayganlaştırıcı mı (durex ikisi bir arada jel)
yoksa asıl amacı spermin yumurtaya ulaşmasını sağlamak (prefert) olan jelleri mi soruyorsun
bu kadar detaylı olarak bilmiyordum kayganlaştırıcıları tükürük spermi öldürüyor diyor ya o yüzden kullandığınız var mı merak ettim. su bazlı kullanın falan demişler bazı yerlerde. bende durexin var ama kullanmaya da korktum o da öldürür mü spermi acaba diye :)

Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?

Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
canım topiğe eklemeler bitti mi acaba. geçen hafta ekleyebilirmisin yazmıştım ama arada kaynadı galiba. eğer hala eklenme devam ediyorsa beni de eklersen sevinirim :) yaş 25. bat 20 haziran (yumurtlama erken ya da geç olursa güncellerim )

Kızlar galiba benim belirti dediğim her şey böbrek üşütmesi sabah idrarım yeşile çalıyordu üstüne de sanki kar yağmış ara ara gibi tortu vardı
gebeliğin ilk haftalarında idrar renginde koyulaşma ve idrarda tortu oluyor ph yükseldiğinden dolayı

valla sen yaparsan bende cesaretlenir yaparım belki
Yap yap yap yap
Durex jeli okudum senin için. Spermi yavaşlatabilir diye yazıyor..
Benim vajinam aşırı dar olduğundan bu olmadan ilişki olamıyor yada çok zor oluyor. Seninde öyleyse çok az miktarda içeri kaçmaya ak kadar kullanabilirsin..

Nasil tukuruk olduruyormus gercektenmi

bugün öğlen test alırım belki bu iş böyle olmayacak heycanlandım gaza getirdin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…