Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anneler grubu harika oluyor..
Ben ilk gebeliğimde 2015kasım anneleri grubundaydım..
Hala unutmam oradaki anneleri.. Çok şey paylaştık 9ay boyunca
Evet çok güzel oluyor özelliklede bebişler hakkında paylaşımlar

Kesinlikle katılıyorum..
Birbirimizden çok şey öğrenip aynı stresi aynı mutluluğu üzüntüyü yaşıyoruz..

Belirtiler ne durumda bayanlar? Benim aci esigim yuksektir anlamiyorum bi yerim agriyinca aciyinca cok saglam olmasi lazim

Kesinlikle katılıyorum..
Birbirimizden çok şey öğrenip aynı stresi aynı mutluluğu üzüntüyü yaşıyoruz..
Yanı mesela en basiti dün hasret hamile kaldıgını duyurunca mutluluktan aglıcak gibi oldum. İcim kıpır kıpır oldu. Halbu ki şurda daha birkaç haftadır tanıyorum onu. Cok güzel kafa dağıtıyoruz burda yoksa bu günler nasıl geçerdi

Belirtiler ne durumda bayanlar? Benim aci esigim yuksektir anlamiyorum bi yerim agriyinca aciyinca cok saglam olmasi lazim
Bende gerçekten belirgin bir sekilde bel,kasık ağrısı var. Ara ara da alt karın bölgeme degisik bi ağrı giriyor. Ve vücudum 1 kg ödem yaptı.

aynen ben çok mutlu oldum eşime ne desem strese sokma girme diye susturuyo arkadaşlarım desen daha bebek düşünmüyo burada nefes alsam soruyorum çok mutluyum katıldığım içinn

aynen ben çok mutlu oldum eşime ne desem strese sokma girme diye susturuyo arkadaşlarım desen daha bebek düşünmüyo burada nefes alsam soruyorum çok mutluyum katıldığım içinn
Aynen herkes aynı şeyi yaşıyor bıkmadan cevaplanıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…