• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çünkü suan gördügüm cizgi baya hayalet. Yanı normalde cıplak gözle bile zor fark ediliyor. Geçen gün yapmıştm aynı testten öyle bi çizgi asla yoktı ondan eminim. Bundada ilk o hayalet çizgi belirince fark ettm ben

yok yok janna için dedim 3-4 gün sonra testini tekrarlayacak benim 10 gün var bata ama meçhul canı ne zaman isterse o zaman oluyor :KK70:
Normalde uygulamalara göre benmde 10 gün vardı ama demek ki yumurtlamam beklenenden daha normal bi zamanda olmuş😂

Normalde uygulamalara göre benmde 10 gün vardı ama demek ki yumurtlamam beklenenden daha normal bi zamanda olmuş😂
senin nisan sonu ama son adet tarihin ya yine iyi :D benim 5 mayıstı sonn adet oluşumm 11 mayıstan beri deniyoruz hadi 11inde olsa bile bu belirtiler için çok çok erken heralde bana :D

siz erken gebelik testini kaç gün kala yapmış oldunuz yani böyle silik çıktı
27 nisanda adet olmuş ama adet döngüsü 45 50 günmüş bugün silik çıkmış yani 10 gün kala ama bat ı erkene gelmiştir erken yumurtladıysa onun da ilk denemesi ondan ovu testsiz allah ne verdiyse deniyoruz ben daha test yapmadım 2-3 gün kala yaparım heralde meraktan çatlarım

senin nisan sonu ama son adet tarihin ya yine iyi :KK70: benim 5 mayıstı sonn adet oluşumm 11 mayıstan beri deniyoruz hadi 11inde olsa bile bu belirtiler için çok çok erken heralde bana :KK70:
Ben 1 mayıstan beri gün asırı full deniyorum canım😂

siz erken gebelik testini kaç gün kala yapmış oldunuz yani böyle silik çıktı
Canım şöyle diyim en son 21 Nisanda adet basladı. 1 Mayıstan itibaren full 2 günde bir değerlendirdik. Bazen peşpeşe denedigimiz günlerde oldu. Ovu testi hiç yapmadım bu ay ilk dememem o yüzden Allah ne verdiyse diye giriştik açıkçası :KK70: ama son 3 adet döngümün ortalaması 47-50 günü bulduğu için bende anca yeni cıkıyor. Bu döngüye göre normalde beklenen adet tarihim 7 hazirandı

yokya burayı takip etmekte çok stresli. herkes bişey diyor insanı strese sokuyor. ha çok şeydde öğrendim burda. bağımlı oluyorsun ama. anneler grubuna geçmem galiba. ::)))

Eğer herkes gebe kalırsa inşallah açalımm
Anneler grubu harika oluyor..
Ben ilk gebeliğimde 2015kasım anneleri grubundaydım..
Hala unutmam oradaki anneleri.. Çok şey paylaştık 9ay boyunca 🥰🥰

Bence bu tarz gruplar harika oluyo ya. İnsan bu süreçte sürekli yakınındakilerle konussa da karsısındaki bazen anlamıyor onu ilgi alanı olmadıgı icin. Sonra acaba onu sıkıyor muyum diye düsünüyosun.Ama burda hepimiz aynı şeyle ilgilendigimizden birbirimize destek oluyoruz

Back