şimdi bu 3 gün geçmezzz allah geçmezzCanım 3-4 gün sonra bidaha yapıcam elimde 2 test kaldı. Ondan sonra cizgi daha belirginleşirse vercem kan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi bu 3 gün geçmezzz allah geçmezzCanım 3-4 gün sonra bidaha yapıcam elimde 2 test kaldı. Ondan sonra cizgi daha belirginleşirse vercem kan:)
Hamilesindr canımDu bakalım 4 gün sonra gene yapcam o zaman netleşir inşallah![]()
sizin bata 3 gün mü varşimdi bu 3 gün geçmezzz allah geçmezz
Valla geçmez billa geçmezzzzşimdi bu 3 gün geçmezzz allah geçmezz
yok yok janna için dedim 3-4 gün sonra testini tekrarlayacak benim 10 gün var bata ama meçhul canı ne zaman isterse o zaman oluyorsizin bata 3 gün mü var
valla burdakiler varya en benim diyen doktordan bile daha tecrübeli olmuş. Haso hamile kalınca daha iyi anladım sizlerden korkulur valaa:))))Valla geçmez billa geçmezzzzEşim tabi bizim burda prof oldugumuzu ne bilsin adam hayalet çizgi mizgi anlamaz. Sabah delirdiğimi düşündü
![]()
Normalde uygulamalara göre benmde 10 gün vardı ama demek ki yumurtlamam beklenenden daha normal bi zamanda olmuşyok yok janna için dedim 3-4 gün sonra testini tekrarlayacak benim 10 gün var bata ama meçhul canı ne zaman isterse o zaman oluyor![]()
Hahahahahvalla burdakiler varya en benim diyen doktordan bile daha tecrübeli olmuş. Haso hamile kalınca daha iyi anladım sizlerden korkulur valaa:))))
siz erken gebelik testini kaç gün kala yapmış oldunuz yani böyle silik çıktıyok yok janna için dedim 3-4 gün sonra testini tekrarlayacak benim 10 gün var bata ama meçhul canı ne zaman isterse o zaman oluyor![]()
senin nisan sonu ama son adet tarihin ya yine iyiNormalde uygulamalara göre benmde 10 gün vardı ama demek ki yumurtlamam beklenenden daha normal bi zamanda olmuş![]()
yokya burayı takip etmekte çok stresli. herkes bişey diyor insanı strese sokuyor. ha çok şeydde öğrendim burda. bağımlı oluyorsun ama. anneler grubuna geçmem galiba. ::)))Hahahahahsizide götüreceğiz anneler baslıgınaa hep beraberr
27 nisanda adet olmuş ama adet döngüsü 45 50 günmüş bugün silik çıkmış yani 10 gün kala ama bat ı erkene gelmiştir erken yumurtladıysa onun da ilk denemesi ondan ovu testsiz allah ne verdiyse deniyoruz ben daha test yapmadım 2-3 gün kala yaparım heralde meraktan çatlarımsiz erken gebelik testini kaç gün kala yapmış oldunuz yani böyle silik çıktı
Eğer herkes gebe kalırsa inşallah açalımmHahahahahsizide götüreceğiz anneler baslıgınaa hep beraberr
Ben 1 mayıstan beri gün asırı full deniyorum canımsenin nisan sonu ama son adet tarihin ya yine iyibenim 5 mayıstı sonn adet oluşumm 11 mayıstan beri deniyoruz hadi 11inde olsa bile bu belirtiler için çok çok erken heralde bana
![]()
Canım şöyle diyim en son 21 Nisanda adet basladı. 1 Mayıstan itibaren full 2 günde bir değerlendirdik. Bazen peşpeşe denedigimiz günlerde oldu. Ovu testi hiç yapmadım bu ay ilk dememem o yüzden Allah ne verdiyse diye giriştik açıkçasısiz erken gebelik testini kaç gün kala yapmış oldunuz yani böyle silik çıktı
yokya burayı takip etmekte çok stresli. herkes bişey diyor insanı strese sokuyor. ha çok şeydde öğrendim burda. bağımlı oluyorsun ama. anneler grubuna geçmem galiba. ::)))
Anneler grubu harika oluyor..Eğer herkes gebe kalırsa inşallah açalımm