- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Sende durumlar neeeGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
İki gündür güzel haberler alıyoruz maşallah diyelim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende durumlar neeeGünaydın kızlar nasılsınız bakalım
İki gündür güzel haberler alıyoruz maşallah diyelim..
Benımde öyleydi canım ondan süphelenip yaptım. Bu seferki adet belirtisinden daha cok hissettiriyodu kendini ama sanki bana öyle geldiBir kaç güne netleşir hadi inşallah hamilesindirrr5 gün kaldı benim ama korkuyorum test yapmaya gününü beklicem, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, şişlik dışında hiç bir belirti yok. Adet belirtilerim bunlar hem
Eltilerin savasi; bizim koyun cesmesi dehil ama budaKız olabilir bilmiyorum ki çünkü bende döngü karısık biz yumurtlama takip etmeden full 2 günde bir degerlendiriyozEşim diyp bazen motor mu var bende diye
![]()
Ayni sekilde benmde gogus agrim cok fazla oldu normalde olur ama bu seferki asiri karin agrimin basladigi gunun ertesi gunu adet olurum mutlaka 3 gundur karnim agriyo tik yoktuBenımde öyleydi canım ondan süphelenip yaptım. Bu seferki adet belirtisinden daha cok hissettiriyodu kendini ama sanki bana öyle geldi
İnşallah canım bakalım Bir kaç güne hepimizin netleşecek, yürüyüşe devam bende günlük 45 dk fln yürümeye çalışıyorum, orta tempoda dolaşımı arttırırBenımde öyleydi canım ondan süphelenip yaptım. Bu seferki adet belirtisinden daha cok hissettiriyodu kendini ama sanki bana öyle geldi
Aynen canm bende günlük 6 bin adıma devam edicemİnşallah canım bakalım Bir kaç güne hepimizin netleşecek, yürüyüşe devam bende günlük 45 dk fln yürümeye çalışıyorum, orta tempoda dolaşımı arttırır
AhahahhahaaEltilerin savasi; bizim koyun cesmesi dehil ama buda
Gupse ozay: ac musluklari ac![]()
Bende göğüs agrısı yok canım ama bel kasık karın felaketAyni sekilde benmde gogus agrim cok fazla oldu normalde olur ama bu seferki asiri karin agrimin basladigi gunun ertesi gunu adet olurum mutlaka 3 gundur karnim agriyo tik yoktu![]()
Kahvaltı ya devam mıAynen canm bende günlük 6 bin adıma devam edicem
Benm adet belirtilerimdede vardi gogus agrisiBende göğüs agrısı yok canım ama bel kasık karın felaket
İyi yapmışsın lh testi olmayınca mecbur açacaksın çeşmeyiKız olabilir bilmiyorum ki çünkü bende döngü karısık biz yumurtlama takip etmeden full 2 günde bir degerlendiriyozEşim diyp bazen motor mu var bende diye
![]()
Ben erken yumurtladım için bat da 6haziran oldu..Sende durumlar neee
Aynen baklmİyi yapmışsın lh testi olmayınca mecbur açacaksın çeşmeyi![]()
![]()
Ben erken yumurtladım için bat da 6haziran oldu..
Ama daha çok erken belirti aramak içinde..
Ben bu belirti olayına da çok inanmıyorum tek yerleşme ağrısı olmuştu ilk gebeliğimde.
Diğer belirtiler adetle aynı zaten..
Bakalım göreceğiz..
Canim ben olsam bende duramazdim yapardim iyi yapmissin 4 gun sonrada insallah cok net gorursun cift cizgiyiCanım benım ben normalde daha yapmazdım test cünkü batıma var ama 2 gündür süreklş kasık bel ağrısı olunca artık şüphelendim yaptım bakalım 4 gün sonra tekrarlıcam:)
İnsallah dogrudur![]()
Canım sende de pko mu var? Yumurtlama gördün mü peki?21 nisan canım ama benim döngülerim uzun 47-50 gün
Kuzenim de aynı şekilde onun bar 2haziran.Bende göğüs agrısı yok canım ama bel kasık karın felaket
Maşallah kız çok sevindim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin keramet bizde işteEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
O üşütmektende olabilir canım ama kasık ağırıs filan bebiştendiradete daha 10 gün var sabah kusması için erken değil mi üşüttüm kesin demeye devam edeyim hamiş olup yaşayanlar var mı ilk zamanlarındaa
Du bakalım 4 gün sonra gene yapcam o zaman netleşir inşallahMaşallah kız çok sevindim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin keramet bizde iştebizim sayemizde herkes gebelik testi yapıyor sonuçlar pozitif
Canım 3-4 gün sonra bidaha yapıcam elimde 2 test kaldı. Ondan sonra cizgi daha belirginleşirse vercem kan:)- Janna -
Sen erken yumurtladıysan belkide bat öne geçmiştir..
Bir git kan ver bence çizgi gördüysen belli olmaz..