• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim suan etrafimda 7 tane hamiş arkadasim var. Cogu belirtiler ader belirtisi gibi diyor. Tek fark adetten 4-5 gun önce giren batma gibi kasik krampları. Ara ara hafif bas donmesi ve gogus ucu hassasiyeti.
Bu yazdiniz icimde sevince neden oldu 1 hafta var adete bugun belirgin bir kasik agrim.var batma seklinde iki gundurde göğüs hassasiyeti. Rabbim nasip eder insallah isteyen herkese ve bana 💕

Bat gelmedi dahaa yumurtlamanin 8. Gunu kan verdim negatifti
Anladim cnm bende oglumda 2 gun once yapmıştım test ilk 5 dk cikmamisti sonra baktim silik ikinci cizgi bozuk test dedim attim cope bat olduğu gun yaptim hemen cıktı. Seninde dogrudur test bence.

Çok sevindim canım yaaa inşallah bakalım🎉🎉
Tekrar test yapacaksan sabah ilk idrarla yap diyeceğime bekleyebilirsin tabi😅

Haso18

Canım yaa çok erken kan testi yaptırmışsin bence bı kaç gün sonra verirsen kesin güzel bı değer çıkacak 🙏
Sonraa bize anlatacaksın neler yaptığını 🤗🤗

Haso18

Canım yaa çok erken kan testi yaptırmışsin bence bı kaç gün sonra verirsen kesin güzel bı değer çıkacak 🙏
Sonraa bize anlatacaksın neler yaptığını 🤗🤗
Ayyy insallah insallah yarin bir test daha yapayim baklm duruma gore

Ayyy insallah insallah yarin bir test daha yapayim baklm duruma gore
Ha öyle ha şöyle diye diye hamile kaldın valla ben bile inanamadım😀 hadi gözün aydın bak hiçbir sorun yokmuş herşeyin bir zamanı varmış gördün mü? Diğer sabırsız arkadaşlara örnek olsun😀 sağlıkla kucağına al gerçekten tanımıyorum burdaki kimseyi ama çok seviniyorum

Back