- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Cevirmis olabilirim inceliycem diye silik olan tHayırlı olsun canım var gorunuyor, bişey dikkatimi cekdi c silik t koyu o nasıl oluyor ki testin için açıp ters falan cevirmedin demi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevirmis olabilirim inceliycem diye silik olan tHayırlı olsun canım var gorunuyor, bişey dikkatimi cekdi c silik t koyu o nasıl oluyor ki testin için açıp ters falan cevirmedin demi.
Bu yazdiniz icimde sevince neden oldu 1 hafta var adete bugun belirgin bir kasik agrim.var batma seklinde iki gundurde göğüs hassasiyeti. Rabbim nasip eder insallah isteyen herkese ve banaBenim suan etrafimda 7 tane hamiş arkadasim var. Cogu belirtiler ader belirtisi gibi diyor. Tek fark adetten 4-5 gun önce giren batma gibi kasik krampları. Ara ara hafif bas donmesi ve gogus ucu hassasiyeti.
Anladim cnm bende oglumda 2 gun once yapmıştım test ilk 5 dk cikmamisti sonra baktim silik ikinci cizgi bozuk test dedim attim cope bat olduğu gun yaptim hemen cıktı. Seninde dogrudur test bence.Bat gelmedi dahaa yumurtlamanin 8. Gunu kan verdim negatifti
Cevirmis olabilirim inceliycem diye silik olan tsen demesen fsrketmedim
Benımde öyle canımBende bugün ovulasyon yaparken farkettim sanki kepek varmış içinde gibi sizinki nasıl kızlar
Anladım çok teşekkür ederimBenim suan etrafimda 7 tane hamiş arkadasim var. Cogu belirtiler ader belirtisi gibi diyor. Tek fark adetten 4-5 gun önce giren batma gibi kasik krampları. Ara ara hafif bas donmesi ve gogus ucu hassasiyeti.
Cnm doktoruna gebelik düşündüğünü söyle bana duphaston verdi bendede 2 aydır adet düzensizliği var ama gebelik düşünüyorum dedim bunu verdiTarlusal adet sokturucu degilmi ?
Abow konu açan hamile kalıyor ben de temmuzu acam insallah vardır hayırlı olsun canim=)Baksaniza
HAMİLESİİİİİİNBaksaniza
Ahahahahshsh ac aç insallahAbow konu açan hamile kalıyor ben de temmuzu acam insallah vardır hayırlı olsun canim=)
Yaaaaaa inan bana kendim kalmış gibi sevindimm yaa cok sevindimValla oyle oldu ama ben hala inanmiyorum
Ayy insalalh sen de hamilesindir bende hamileyimdirYaaaaaa inan bana kendim kalmış gibi sevindimm yaa cok sevindim![]()
Ben sana demedim miii geç döllenme olabilir umudu kesme cok okudum öyle diyeAyyy. Nasil olabilir 5 gun onxe kanda negatifti
Ayyy insallah insallah yarin bir test daha yapayim baklm duruma goreHaso18
Canım yaa çok erken kan testi yaptırmışsin bence bı kaç gün sonra verirsen kesin güzel bı değer çıkacak
Sonraa bize anlatacaksın neler yaptığını![]()
MaşallahAyy insalalh sen de hamilesindir bende hamileyimdir![]()
Ha öyle ha şöyle diye diye hamile kaldın valla ben bile inanamadımAyyy insallah insallah yarin bir test daha yapayim baklm duruma gore