Kız piskolojininde bu kadarı :) güldürdün hamileysen bile şimdi belli olmaz o şişlikSimdi agda yaparken farkettim benm rAhik bolgemle alt karin bolgem sismis sanki ici dolu dolu gibi
HamilesinnSizde goruyomusunuz?
Hamilesinn
Kesin hamilesinAyy olabilirmi kan verdim negatifti ama
Test bozuk gibi kirmizi oldu ama ay kalbim cok hızlı atiyor napcam benKız çift çizgi ozaman erkendi çünkü
Test bozuk değil git koş kan ver :) özelden anlarsınTest bozuk gibi kirmizi oldu ama ay kalbim cok hızlı atiyor napcam ben
Eşim yokki nasil vercem yarin ogle arasinda verebilirim ancakTest bozuk değil git koş kan ver :) özelden anlarsın
Hamilesin inşallah kandada çıkar canım çok sevindim senin adınaSizde goruyomusunuz?
Ayyy. Nasil olabilir 5 gun onxe kanda negatiftiHamilesin inşallah kandada çıkar canım çok sevindim senin adına
Hayırlı olsun basbaya çift çizgiBaksaniza
Hadi inşallah :)Eşim yokki nasil vercem yarin ogle arasinda verebilirim ancak
Yaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle ciktiHayırlı olsun basbaya çift çizgibat tarihimiz aynıydı belirtileriniz neler çok merak ettim
Bize git baktır diye diye kendin baktın çok şükür pozitif darısı bizlerin pozitif olmasıAyyy. Nasil olabilir 5 gun onxe kanda negatifti
Valla oyle oldu ama ben hala inanmiyorumBize git baktır diye diye kendin baktın çok şükür pozitif darısı bizlerin pozitif olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?