Hamilesin canım ozaman çok erken yapmışsın çünküYaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilesin canım ozaman çok erken yapmışsın çünküYaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle cikti
Sizde goruyomusunuz?
Hamilesin canım ozaman çok erken yapmışsınYaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle cikti
Vallahi şoktayım testin bozuk olduguna inandim kendimin Hamile olduguna yine inanamadimHamilesin canım ozaman çok erken yapmışsın
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gününAyyy. Nasil olabilir 5 gun onxe kanda negatifti
13Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün
Eşine söyle gelirken başka marka bir test alsın onu da yapEşim yokki nasil vercem yarin ogle arasinda verebilirim ancak
Benim suan etrafimda 7 tane hamiş arkadasim var. Cogu belirtiler ader belirtisi gibi diyor. Tek fark adetten 4-5 gun önce giren batma gibi kasik krampları. Ara ara hafif bas donmesi ve gogus ucu hassasiyeti.Kızlar bilenler yazabilir mi gebelikte bat yaklaşırken adet belirtileri de hissediliyor mu? Yani her ayki adet belirtilerini yaşayıp gebe olan var mı çok merak ediyorum![]()
QUOTE="Haso18, post: 68321384, member: 1019334"]Sizde goruyomusunuz?
Normal bence 10. gün kanda çıkıyor sonra idrarda zaten çok silik olması yeni yeni idrarda kendini belli ediyor ondandır canım
Ayyy bilemedim yaaa ayyy insallshNormal bence 10. gün kanda çıkıyor sonra idrarda zaten çok silik olması yeni yeni idrarda kendini belli ediyor ondandır canım![]()
Canim belki gec döllenme denilen şey olmustur. Baska bir kaset test daha yap nobetci eczaneden. Oda böyle cikarsa kan vermeye o zaman git.Ayyy. Nasil olabilir 5 gun onxe kanda negatifti
Bat hangi gundu oncesinde mi yaptırdınız kan testini. Bana gore de hamilesiniz hayirli olsun .Yaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle cikti
Aynen katılıyorum ..bu test pozitif bee. ,Eşine söyle gelirken başka marka bir test alsın onu da yap
Baksaniza
Bencede sen olmadı tekrar bi kaset test getittir eşine vede sabah bi kan ver bakalım. Hamilesin galiba
Bat gelmedi dahaa yumurtlamanin 8. Gunu kan verdim negatiftiBat hangi gundu oncesinde mi yaptırdınız kan testini. Bana gore de hamilesiniz hayirli olsun .