• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle cikti
Hamilesin canım ozaman çok erken yapmışsın çünkü

Yaa ben hamile olduguma inanmiyorum gogus hasassiyetim vardi bikac gundur cok siddetli rahim ve alt karin bolgemde sislik farketttim onun için yaptım testi şoktayım su an boyle cikti
Hamilesin canım ozaman çok erken yapmışsın

Kızlar bilenler yazabilir mi gebelikte bat yaklaşırken adet belirtileri de hissediliyor mu? Yani her ayki adet belirtilerini yaşayıp gebe olan var mı çok merak ediyorum 🙊
Benim suan etrafimda 7 tane hamiş arkadasim var. Cogu belirtiler ader belirtisi gibi diyor. Tek fark adetten 4-5 gun önce giren batma gibi kasik krampları. Ara ara hafif bas donmesi ve gogus ucu hassasiyeti.

Bat hangi gundu oncesinde mi yaptırdınız kan testini. Bana gore de hamilesiniz hayirli olsun .

Back