• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İshali atlattık şimdi hepimiz gazman mı olduk 🦸 :KK70: :KK70: :KK70:
Ben 46 kilo yum dün akşam pijama mı giyerken eşim ooo göbek yapmışsın dedi:KK70::KK70:

Kizlar o cok merk ettigimiz konunun cevini ogrendim gebelik kanda catlamadan 10 gun sorna cikiyormus

İshali atlattık şimdi hepimiz gazman mı olduk 🦸 :KK70: :KK70: :KK70:
Ben 46 kilo yum dün akşam pijama mı giyerken eşim ooo göbek yapmışsın dedi:KK70::KK70:
Bende aldım 1 kilo ya oburluğumdan mı bebek iştah artmasından mı meçhull ben kendi belirtilerimin psikolojik olduğuna ikna oldum biraz daha belirti sayarsanız onları da olurum kesin hahaha

Bende aldım 1 kilo ya oburluğumdan mı bebek iştah artmasından mı meçhull ben kendi belirtilerimin psikolojik olduğuna ikna oldum biraz daha belirti sayarsanız onları da olurum kesin hahaha
Protime kullanıyorum o benim iştahımı acayip açtı..
İlk hamileliğim de 5.aya kadar iştah açılması olmamıştı bende bu bitaminden kaynaklı..
Gerçi normalde de az yemem yani :dondurma: :nazar:

Protime kullanıyorum o benim iştahımı acayip açtı..
İlk hamileliğim de 5.aya kadar iştah açılması olmamıştı bende bu bitaminden kaynaklı..
Gerçi normalde de az yemem yani :dondurma: :nazar:
Diofol zıkkımı da beni etkiledi o zaman ben kuş kadar yerdim doymuyorum şimdi

Kesinlikle katiliyorum 😂😂😂
Aynen canım bende ilk aylarda kullandım 4 ay kullandım bende ayaklarda çok şişme yaptı hemde 3 4 aya anca çocuk olur dedim bıraktım 2 ay olmuştu ama ne kadar süre kullanırsan o kadar sürede etkisi geçiyor galiba bende yine fazla sürmemişti 😅😃

Merhaba canım, bende bugün çok umutlu olduğum Mayıs ayından elendim. Hazirana biraz hevesi kırık giriyorum. Beni de ekler misin? Topiğin hayırlı olsun. ❤️ Liste biraz kaymış
Yaş 27
Beklenen adet 27 Haziran
Denediğim süre 6 ay
Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim 😍😍

Simdi agda yaparken farkettim benm rAhik bolgemle alt karin bolgem sismis sanki ici dolu dolu gibi 🤔🤔

Hadi bakalım inşallah belirtiler hamilelikte
F Ftxxx Kuzu sen nasıl dayanıyorsun ya tüm belirtilerin var ve bence kesinlikle pozitifsin (insallah🤲🏻) nasıl hala test yapmıyorsun ☺️ Bence sabah ilk idrarınla yapmalısın
Ya piskolojikse diye korkuyorum canım Allah razı olsun inşallah hepimiz gebeyizdir

Back