Merhabalar beni de aranıza alır mısınız. Yaş 26 var 03.06.2021 19 Mayıs çatlatma iğnesi oldum Femera kullandım inşallah güzel haberler alırızHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Bende sadece kasık ağrısı var hafiften başka belirtim yok senin varmiBenim 3 gün geldi yaa ben anlamadim yanı bakalım neredeyse 9 gün falan kaldı az kaldı yaaa. Nasıl olur hiç bilmiyorum vallahi sende ne belirtiler var peki
Geçmez canımKizlar şimdi eve geldim gelene kadar yuruyken karnim agrdi kesin adet oldum diye kosarak girdim wcye gelen giden yok yatinca gecti agriadet agrisi yatinca gevmezdi dimj aylsrdir adet olmayimca unutuyo insan
Bende aldım 1 kilo ya oburluğumdan mı bebek iştah artmasından mı meçhull ben kendi belirtilerimin psikolojik olduğuna ikna oldum biraz daha belirti sayarsanız onları da olurum kesin hahahaİshali atlattık şimdi hepimiz gazman mı olduk
Ben 46 kilo yum dün akşam pijama mı giyerken eşim ooo göbek yapmışsın dedi
Kasik var göğüs çok sis daha inmedi ödem tutu heryerimi Bekliyorum bakalım karnım agriyor arada yaaa canım bakalım ;(Bende sadece kasık ağrısı var hafiften başka belirtim yok senin varmi
Ovu testi almadan ne zaman çatladı bilemicezzz sipariş edeyim dw öteki aylara hazır olsunKizlar o cok merk ettigimiz konunun cevini ogrendim gebelik kanda catlamadan 10 gun sorna cikiyormus
Ben 8. Gun kan verdim negatif cikti onun icin soyledimOvu testi almadan ne zaman çatladı bilemicezzz sipariş edeyim dw öteki aylara hazır olsun
Protime kullanıyorum o benim iştahımı acayip açtı..Bende aldım 1 kilo ya oburluğumdan mı bebek iştah artmasından mı meçhull ben kendi belirtilerimin psikolojik olduğuna ikna oldum biraz daha belirti sayarsanız onları da olurum kesin hahaha
Diofol zıkkımı da beni etkiledi o zaman ben kuş kadar yerdim doymuyorum şimdiProtime kullanıyorum o benim iştahımı acayip açtı..
İlk hamileliğim de 5.aya kadar iştah açılması olmamıştı bende bu bitaminden kaynaklı..
Gerçi normalde de az yemem yani
Aynen canım bende ilk aylarda kullandım 4 ay kullandım bende ayaklarda çok şişme yaptı hemde 3 4 aya anca çocuk olur dedim bıraktım 2 ay olmuştu ama ne kadar süre kullanırsan o kadar sürede etkisi geçiyor galiba bende yine fazla sürmemiştiKesinlikle katiliyorum
Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Bende bugün ovulasyon yaparken farkettim sanki kepek varmış içinde gibi sizinki nasıl kızlarBen gördüm benımkınde dün ve bugün
Aralıklarla ben de görüyorum idrarımda. Kısa kısa beyaz iplikler var gibi. Bat yarın bu belirti olabilir mi kızlar?Bende bugün ovulasyon yaparken farkettim sanki kepek varmış içinde gibi sizinki nasıl kızlar
Bende bugün ovulasyon yaparken farkettim sanki kepek varmış içinde gibi sizinki nasıl kızlar
Enfeksiyon yok canım akıntıdan da olabilirVajinal akintilar karisa biliyo idrar yolu enfeksiyonu belirtin yoksa alıntıdır büyük bi ihtimal
Belirti deniyor ama bilmiyorum bende duyduktan sonra farkettim olmayadabilirAralıklarla ben de görüyorum idrarımda. Kısa kısa beyaz iplikler var gibi. Bat yarın bu belirti olabilir mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?