- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Oo çok havalı olur hadi bakalımKızlar bu ay hamileysem doğum tarihi 22.02.2022 oluyor
Aynen üşenmeyip tek tek okuyorum hepsiniAman dikkat et canım biraz bakamiyorum bir bakıyorum 10 sayfa ilerlemis ben boyle
Kasık ağrısı bel ağrısı bide uykum var :) uyuyorum habirebenziyormu belirtilerimiz
bende de varKızlar aranızda idrarda tortu gören var mı? Böyle beyaz beyaz
benn davul gibi karnıım ya otururken düğmemi açıp oturuyorum vallaBu arada aşırı şişkinlik ve gaz sancısı yaşayanınız var mı aranızda kızlar
Şişkinlik var bendeBu arada aşırı şişkinlik ve gaz sancısı yaşayanınız var mı aranızda kızlar
Birkaç gündür vardı bugün daha da artmış.Ben gördüm benımkınde dün ve bugün
Bende de aşırı şişkinlik var karnım patlayacak gibi.Bu arada aşırı şişkinlik ve gaz sancısı yaşayanınız var mı aranızda kızlar
Benımde aynı canım senın gibi 1 kg aldım gerçekten tartıdada cıktı bu farklı bir şeyde yemiyorumBirkaç gündür vardı bugün daha da artmış.
Bende de aşırı şişkinlik var karnım patlayacak gibi.
Ve komik kısmıda benım sadece göbegim şiştiDün her zaman giydiğim , hatta bol gelen pantalonumu giydim hiç rahat edemedim düğmesini hep açarak oturdum. Hiç bu kadar göbeğim çıkmamıştı
Arkadaslar bat8 haziran. Bugun inanilmaz siskinlik var bende pantlonumun dugmesini ilk defa actim. Ve gaz problemim var dünden beri cok enterasan. Bende bunu sorguluyordum.Birkaç gündür vardı bugün daha da artmış.
Bende de aşırı şişkinlik var karnım patlayacak gibi.
Bende. Hatta sağlıklı şeyler yiyorum kılo almam mümkün değil. Regl öncesinde de bir iki gün önce şişerim böyle bir hafta öncesimde değil. Tam 7 gün var bat’a. Bir an önce geçseBenımde aynı canım senın gibi 1 kg aldım gerçekten tartıdada cıktı bu farklı bir şeyde yemiyorum
AynısıArkadaslar bat8 haziran. Bugun inanilmaz siskinlik var bende pantlonumun dugmesini ilk defa actim. Ve gaz problemim var dünden beri cok enterasan. Bende bunu sorguluyordum.
Ya bende dun aksam sifona basarken gördüm boyle bir degisikti idrarim beyaz toz serpmis gibi. Biz kendimizimi cok dinliyoruz piskolojikmi anlamadimBen gördüm benımkınde dün ve bugün
Hahahahah harbiden burda sürü gibi hepimizde aynı şeyler oluyo komediyizya hepimiz gebeyiz ya da hepimizin psikolojisi bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?