ya hepimiz gebeyiz ya da hepimizin psikolojisi bozuk![]()

Amin inşallah. Herkes birbirine güzel haberler versinGöbüş değildir bebiştir hepimizin umarımaynen bende pantolonlarım kapanmıyor şişlikten
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hepimiz gebeyiz ya da hepimizin psikolojisi bozuk![]()
Amin inşallah. Herkes birbirine güzel haberler versinGöbüş değildir bebiştir hepimizin umarımaynen bende pantolonlarım kapanmıyor şişlikten
![]()
Hiç belli olmaz, adet olana kadar hepimizin umudu olmalıYanı ben suam adet belirtilerinin hepsini yasıyorum acıkcası. Bacaklarımda tutmuyomuş gibi
Benım umudum hiç tükenmiyo canım zatenHiç belli olmaz, adet olana kadar hepimizin umudu olmalı![]()
bende de kasık bel ağrısı ve uyku :) 11-12 gün var saçmalama diyorum kendi kendime. sonra neden olmasın diyorum haha inş psikoloiik değildirKasık ağrısı bel ağrısı bide uykum var :) uyuyorum habire
Bat8 Bende suan tek belirti siskinlik gaz ve bazen cok hafif sağ tarafim agriyor. Bakalim yarin neler olacakYanı ben suam adet belirtilerinin hepsini yasıyorum acıkcası. Bacaklarımda tutmuyomuş gibi
Ben kullandım ama düzenli şekilde değil kuzum yaaa onu kullanırken bol yürüyüş bol su içmen gerekiyor dikkat etmen lazımBen bu ay c life kullanmayi duusnuyorum daha once kullanan yada duyan varmi
Yarın ola hayrola canımBat8 Bende suan tek belirti siskinlik gaz ve bazen cok hafif sağ tarafim agriyor. Bakalim yarin neler olacak![]()
Amin canım inşaallah sağlıklı sıhhatli nasip olur.Yarın ola hayrola canımCogumuzun bat tarihi peşpeşe. İnsallah peşpeşe veririz güzel haberleri
![]()
Ah keşke keşkeeeeBenım umudum hiç tükenmiyo canım zatenöğrensekte topluca şubat 2021 anneleri başlığına geçsek
Hayırlısı hayırlı zamanlarda olsun inşallah canım Allah razı olsunCanim cok gecmis olsun üzülme gerçekten dedigin gibi en azından esin ve sen sagliklisiniz Rabbim tekrar nasip etsin insallah demekki dogru zaman değildi Allah uygun görmedi gelse daha agir sinanacaktiniz belki Allah saglik hayırlı omur versin daha cok zaman var olacak insallah tekrardan![]()
Kasıklarına kramp giriyor mu?? Yani ani hareketle batma oluyor mu oturup kalkarken meselaKizlar şimdi eve geldim gelene kadar yuruyken karnim agrdi kesin adet oldum diye kosarak girdim wcye gelen giden yok yatinca gecti agriadet agrisi yatinca gevmezdi dimj aylsrdir adet olmayimca unutuyo insan
![]()
Oluyor amaKasıklarına kramp giriyor mu?? Yani ani hareketle batma oluyor mu oturup kalkarken mesela
Aynen olabilir tabi ama gebeliğin ilk belirtilerinde de çok oluyorOluyor ama
Kist varya ondan oluyor diye dusunuyorum
Nasip tabi baklm bekleyelim bata 4 varAynen olabilir tabi ama gebeliğin ilk belirtilerinde de çok oluyor
Bende varım kızlar.
Yaş 27
Bat 27 Haziran :)
Bu ay extra olarak soğan kürü ve incir kürü yapıcam eşime de keçi boynuzu kürü.
Demir ve d vit eksikliğin varmış onlarıda aldım düzenli kullanacağım. İnşallah bu ay olur :)