• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yanı ben suam adet belirtilerinin hepsini yasıyorum acıkcası. Bacaklarımda tutmuyomuş gibi

Canim cok gecmis olsun üzülme gerçekten dedigin gibi en azından esin ve sen sagliklisiniz Rabbim tekrar nasip etsin insallah demekki dogru zaman değildi Allah uygun görmedi gelse daha agir sinanacaktiniz belki Allah saglik hayırlı omur versin daha cok zaman var olacak insallah tekrardan 🙏🌸
Hayırlısı hayırlı zamanlarda olsun inşallah canım Allah razı olsun 😊

Kizlar şimdi eve geldim gelene kadar yuruyken karnim agrdi kesin adet oldum diye kosarak girdim wcye gelen giden yok yatinca gecti agri 🤔🤔 adet agrisi yatinca gevmezdi dimj aylsrdir adet olmayimca unutuyo insan😂😂

Kizlar şimdi eve geldim gelene kadar yuruyken karnim agrdi kesin adet oldum diye kosarak girdim wcye gelen giden yok yatinca gecti agri 🤔🤔 adet agrisi yatinca gevmezdi dimj aylsrdir adet olmayimca unutuyo insan😂😂
Kasıklarına kramp giriyor mu?? Yani ani hareketle batma oluyor mu oturup kalkarken mesela

F Ftxxx Kuzu sen nasıl dayanıyorsun ya tüm belirtilerin var ve bence kesinlikle pozitifsin (insallah🤲🏻) nasıl hala test yapmıyorsun ☺️ Bence sabah ilk idrarınla yapmalısın

Bende varım kızlar.
Yaş 27
Bat 27 Haziran :)

Bu ay extra olarak soğan kürü ve incir kürü yapıcam eşime de keçi boynuzu kürü.
Demir ve d vit eksikliğin varmış onlarıda aldım düzenli kullanacağım. İnşallah bu ay olur :)

Back