- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Bklm olmadi yarın acil gidicemO kadar gecikmen varsa bnce randevu al canim baksinlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bklm olmadi yarın acil gidicemO kadar gecikmen varsa bnce randevu al canim baksinlar.
Merhaba, ovulasyon testi haricinde gebelik testi yaptın mı peki hiç? Hayırlısı olsun inşallah bebiş vardırBklm olmadi yarın acil gidicem
Sali gunu yaptim negatiftiMerhaba, ovulasyon testi haricinde gebelik testi yaptın mı peki hiç? Hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır![]()
Benimkide oyle ama üzülüyorum acaba doktor takibine mi geçsek diye düşünmeye başladım doktora gittiğimde d acelen yoksa gelme 6 7 ay dolana kadar dedi sıkıntı yok gibi dediZamani var demek ki diyorum . Sabirla denicez. Benim esim diyor bu yazin sonuna kadar tutucak hissediyorumhayirlisi diyorum artik Ama uzuluyorum yani icden ice
Aslında geç kaldığımı hissettiğim konu şu an gebeliğin olmuyor olması yani yaş itibariyle gebelik ihtimalinin azalmış olmasıSelam canim hayir bende ilk bebis icin deniyorum. Ben hic gec kalmis hissetmiyorum. Bence sende hissetme. Herseyi doya doya yasadim. Heryasin kendine gore guzelligi var hazir hissetigim anda yapmaya karar verdik. Her insan kendi icinde farkli ve ozel. O yuzden hepimizin yasamlari Birbirinden farkli kiyaslamaya girmek yanlis olur. Bence sende bu sekilde dusun ve suan oldugun durumu en guzel sekilde degerlendir. Biz kadinlar herbirimiz cok ozeliz ve hepimiz en guzelini hak ediyoruz. Umarim en kisa zamanda bebislerimize kavusurz canim benim
Sizin yaş kaçtı? Kaçıncı denemeydi? Ovulasyon takibi yapıyor musunuz?Benimkide oyle ama üzülüyorum acaba doktor takibine mi geçsek diye düşünmeye başladım doktora gittiğimde d acelen yoksa gelme 6 7 ay dolana kadar dedi sıkıntı yok gibi dedi
Hayırlısı olsun canım kan testi daha kesin çözüm gibi, Allah gönlüne göre versin inşallah hepimizin🕊Sali gunu yaptim negatifti
Yapmadim bu ay 2 ayda 1 denedim şimdiki ay yapcamda pahali geldi test yaparım heralde 31 yaş 4.ay bitti sizin? Adete 3 gün var ama test negatfSizin yaş kaçtı? Kaçıncı denemeydi? Ovulasyon takibi yapıyor musunuz?
Amin insallah bugünde yaptım test negatf yaHayırlısı olsun canım kan testi daha kesin çözüm gibi, Allah gönlüne göre versin inşallah hepimizin🕊
Amin insallah =)Olsun umudumuzu kaybetmiyoruz Allahın izniyle güzel günler, güzel haberler yakın![]()
Hic kafana takma herseyin hayirlisi olsun. Seni anliyorum biz hemen deneyince olucaz saniyoruz. Bnde oyle olucagini umut etmisdim acikcasi. Ama gercekler biraz can skici olabiliyor. Folik asite basladiniz mi ? Baslamadiysaniz muhakkak baslayiniz. Biraz daha duzenli yemek ve uyku duzeni olmasi gerekiyor. Ve sonrasi icin kendimize zaman vericez. Benimde 4 denemem olucak bu ay . Yazin sonuna kadar kendimii strese sokmadan denicem insallahAslında geç kaldığımı hissettiğim konu şu an gebeliğin olmuyor olması yani yaş itibariyle gebelik ihtimalinin azalmış olması8 yıldır evliyim ben, son 2 yıla kadar zaten işler güçler derken çocuk düşünmedim hiç. 2 yıldır da düşünmeye başladım korunmayı bıraktım ama öyle hiç ısrarcı olmadım ovulasyon takip etmedim, çoğu zaman ovulasyon zamanı dışında ilişkilerimiz oluyordu o yüzden de bu süreçte de gebelik beklemedim pek zaten
Ama artık 32 yaş diyince bi panik olmaya başladım ya çocuğum olmazsa diye ve 4 aydır ovulasyon takibiyle ilişki deniyorum ama henüz olmadı yine maalesef. Olmadıkça daha da stres yapıyorum. Benim adetlerim düzenli, yumurtlama da gördüm her ay ama annem 36 yaşında menopoza girdiği için de ben de bir panik havası içindeyim açıkçası
Umarım hakkımızda hayırlısı olur
Bat ne demek oluyorHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim![]()