valla bende öyle sonra böyle olmayacak dedim hemen üye oldum katıldım sohbetlere bende şu var bu var sizde var mı diye diye :)valla sabır mı diyorsun bak günlerdir brda millet nasıl anlamış gebeliğini diye okuyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende öyle sonra böyle olmayacak dedim hemen üye oldum katıldım sohbetlere bende şu var bu var sizde var mı diye diye :)valla sabır mı diyorsun bak günlerdir brda millet nasıl anlamış gebeliğini diye okuyorum
![]()
amin kızlar hepiniz için hayırlısı olsunHadi hayirlisi olsun insallah
byle zamnda geçiyor daha iyi olduvalla bende öyle sonra böyle olmayacak dedim hemen üye oldum katıldım sohbetlere bende şu var bu var sizde var mı diye diye :)
Hahahajaja benımkı de ilk denedigimiz gün yarım saat sonra karnımı sevip cocuk geliyoo dedi güldü ahhajajaBenim eşimde ilişkinin ertesi günü
Tamam mı oldu mu şimdi çocuk
Demişti![]()
![]()
![]()
Hadi inşallahinşallah ya valla gelsin severim onu yerim ben :)
Adet günüm geçerse yapacam canım inşallahTest yapsana ya merak ettim ecik güzel haber alalım
benziyormu belirtilerimizAdet günüm geçerse yapacam canım inşallah
Simdi sana zaman gecmez canımCıkmaz canım cünkü bat 7 haziran gösteriyo. 2-3 haziran gibi bi test yapıp yoklayacağım olmazsa 7 sinden sonrada doktora gidip bi kontrol olcam canım
Ben dugunde hastaydim balayına gittik daha iliski olmadi oynuyoruz kendimizce fjjfjfjfjf prezervatif patladi bizde gittik ertesi gun hapi aldikHahahajaja benımkı de ilk denedigimiz gün yarım saat sonra karnımı sevip cocuk geliyoo dedi güldü ahhajaja![]()
Evet canım geçmiyor valla. Eşimin bi doktor tanıdıgı var benı anlatmıs bi sıkıntısı yoktur demis ama bakalım görcez bu ay sonundaSimdi sana zaman gecmez canımhayırlı haberlerle gel o gunlerde insallah. Çalışıyorum mesajlara yetisemiyorum ama cokda merak ediyorum sizleri
Sorma valla eskiden bende kullanırdım ertesi gün haplarını ne komikmişim. İce boşalma bile olmadan alırdım şimdi ayakları havaya dikiyorum gene sonucu göremedim insallah görürürümBen dugunde hastaydim balayına gittik daha iliski olmadi oynuyoruz kendimizce fjjfjfjfjf prezervatif patladi bizde gittik ertesi gun hapi aldikbilmemek cok kotu valla
Sorma kovulcam sonunda öğleden sonraya kadar 160 sayfanızı okudum patron napıyosun diyo boş kağıda kaşe basıyodum bi ara çaktırmamak içinnSimdi sana zaman gecmez canımhayırlı haberlerle gel o gunlerde insallah. Çalışıyorum mesajlara yetisemiyorum ama cokda merak ediyorum sizleri
Ah ah tek hap 100 tl bide azda degil dhjdjfjfEvet canım geçmiyor valla. Eşimin bi doktor tanıdıgı var benı anlatmıs bi sıkıntısı yoktur demis ama bakalım görcez bu ay sonunda
Sorma valla eskiden bende kullanırdım ertesi gün haplarını ne komikmişim. İce boşalma bile olmadan alırdım şimdi ayakları havaya dikiyorum gene sonucu göremedim insallah görürürüm![]()
Ahhahahah benim kullandıgım zamanlarda 50-60 civarıydı. Son 3 senedir hiç kullanmadım öyle şeyler neyse ki. Hormonları alt üst ediyor onlar kısa zamanda kullandıysan ondan bile adetin gelmiyo olabilirAh ah tek hap 100 tl bide azda degil dhjdjfjf
9 ay once kullandim iste olabilirmi dersinAhhahahah benim kullandıgım zamanlarda 50-60 civarıydı. Son 3 senedir hiç kullanmadım öyle şeyler neyse ki. Hormonları alt üst ediyor onlar kısa zamanda kullandıysan ondan bile adetin gelmiyo olabilir
Evet olabilir onlar dengeleri cok kötü bozuyor doktorlar hiç önermez o yüzden.9 ay once kullandim iste olabilirmi dersin![]()
Aman dikkat et canım biraz bakamiyorum bir bakıyorum 10 sayfa ilerlemis ben boyleSorma kovulcam sonunda öğleden sonraya kadar 160 sayfanızı okudum patron napıyosun diyo boş kağıda kaşe basıyodum bi ara çaktırmamak içinn
Ben gördüm benımkınde dün ve bugünKızlar aranızda idrarda tortu gören var mı? Böyle beyaz beyaz
Insallah canımEvet canım geçmiyor valla. Eşimin bi doktor tanıdıgı var benı anlatmıs bi sıkıntısı yoktur demis ama bakalım görcez bu ay sonunda
Sorma valla eskiden bende kullanırdım ertesi gün haplarını ne komikmişim. İce boşalma bile olmadan alırdım şimdi ayakları havaya dikiyorum gene sonucu göremedim insallah görürürüm![]()