Yokya geçsin öyle sonra hüzün oluyor yarın olmassam hemen kan vermeye gitcem :)Kız bugünden yapsaydın ya testi çatlatcan mı bizi azcık güzel haberler alalım da şenlensin bura![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokya geçsin öyle sonra hüzün oluyor yarın olmassam hemen kan vermeye gitcem :)Kız bugünden yapsaydın ya testi çatlatcan mı bizi azcık güzel haberler alalım da şenlensin bura![]()
Dbhdjfjfjfjfjfjf benmde galerim test fotolariyla doluDhjdjfjfjfjfjfjfj bende hep testte olmayan cizgiyi goruyom esime askim bak orda cizgi var diyom eline testi aliyo yarim saat bos bos baktiktan sonra bagirmaya basliyo hasret hamilesin diye fhdhfjjfjfjfjfjf kafayı yedik hepimiz
ahhahaja ben geçen gün yaptıgımda öyleydim telefonun flaşını açtım testi inceliyorumSilik cizgi varsa görmek icin flaşlı fotoğraf falan çektim ajjaja ama yok malesef
![]()
Kaç aydır deniyosun canımYokya geçsin öyle sonra hüzün oluyor yarın olmassam hemen kan vermeye gitcem :)
1 sene canım bu ay şu çakşır suyu kullandım bakalım ondan umutluyumKaç aydır deniyosun canım
:):))valla demiş ki ayaklarını tavan dik 10 dk , bir pozisyon önermiş hemen ayağa kalkma 30 dk uzan demiş
tuvaletin varkende tüplere baskı olduğu için yapılması doğru değilmiş bunuda başka yerden öğrendim
Yeni bilgiler :):):))valla demiş ki ayaklarını tavan dik 10 dk , bir pozisyon önermiş hemen ayağa kalkma 30 dk uzan demiş
tuvaletin varkende tüplere baskı olduğu için yapılması doğru değilmiş bunuda başka yerden öğrendim
Ozaman sana ovulasyon şart bnm de ilk hamileligimde oyleydi hatta ben bal tarçın çörek otu falan kullanmıştımBenım 45-50![]()
Sen kudurdugun 17sini baz al yumurtlama zamanı cinsel istek de artma oluyo çünküayy kızlar tam 163 sayfayı okudum başım döndü. :) Merhabalar hepinize, valla kimyasal gebeliklere üzüldüm gebeliklere heyecanlandım duygulandım bir sürü heyecan yaşadım.
İlk defa bu ay denemeye başladık. Ondan çok heyecanlıyım ilk hayal kırıklığımı yaşayayım da kendime geleyim yoksa tüm okuduğum belirtileri yaşıyorum.
ovu testini almadım ilk ay daha diye önümüzdeki ay mutlaka alacağım. 5 mayıs adet olmuştu teldeki uygulamaya göre 19-25 hafta orta-yüksek hamile kalma dönemi diyordu. Ama ben 17 si gibi kudurdum resmen eşimi rahat bırakmadım aa dedim yumurtluyorum heralde :)
12 mayıstan itibaren de 1 gün boş bırakarak deniyoruz. 7sinden beri de diafol diye folikasit kullanıyorum. doktora sorun var mı denicez diye gittik yok bu ilacı kullan 5 6 ay takıl olmazsa gel dedi.
Salı günü de ben ishal oldum tek seferlik. Göğüslerim taş gibi belim ağrıyor kasıklarımda ara ara sancı. Hepsi psikolojik olabilir :)
Adet günüm kafasına ne zaman eserse 30 gün olmuş geçen ay önceki ay 45 40 35 kafasına göre takılıyor ondan ne zaman yumurtluyorum meçhul. hepimiz güzel haberleri alırız umarımm ama beklemek ne zormuş ya
nasip canım nazlı olacak senin ki heraldeBunlarin hepsini uyguluyoruz bizolmayimca olmuyo cnm
Öylemiymiş kız kötündedin bunuçakşır uyu karaciğeri etkiliyor kızlar dikkat edin kullanırken önce bi ciğerlerinizi kontrol ettirin allah korusun bi yer düzelir bir yer bozulur
Tarlusal hrt tedavisinde kullanılırTarlusal adet sokturucu degilmi ?
inşallah gerek kalmaz öğrenmeye hemen pozitif oluruz :)Yeni bilgiler :)
yarın kaç gibi yapacaksın heyecan yaptımYokya geçsin öyle sonra hüzün oluyor yarın olmassam hemen kan vermeye gitcem :)
İnşallah inşallahinşallah gerek kalmaz öğrenmeye hemen pozitif oluruz :)
evet canım ben tabi ki doğalcıyım ama yinede herşeyi kullanmıyorum bak ağrı kesici bile içmem gittim o doğum kontrol hapını içtim hormonlar alt üst olduÖylemiymiş kız kötündedin bunu
Nazini yiyeyim yeterki gelsin gelsinde kucagimdayken nazlansinnasip canım nazlı olacak senin ki heralde![]()
Cuma günü adet olmassam cumartesi kan veririm :)yada test yaparım bende heyecanlıyımyarın kaç gibi yapacaksın heyecan yaptımona göre yazalım hemenn
inşallah allah herkese hayırlı evlat versin hayırlı zamanda :) takvimde bugün adet olmam gerektiği görünüyor olmadım bekliyorum bende :)Nazini yiyeyim yeterki gelsin gelsinde kucagimdayken nazlansin