Öyle canım en doğalı hiç korunmucanevet canım ben tabi ki doğalcıyım ama yinede herşeyi kullanmıyorum bak ağrı kesici bile içmem gittim o doğum kontrol hapını içtim hormonlar alt üst oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle canım en doğalı hiç korunmucanevet canım ben tabi ki doğalcıyım ama yinede herşeyi kullanmıyorum bak ağrı kesici bile içmem gittim o doğum kontrol hapını içtim hormonlar alt üst oldu
Sendede var ozaman hadii bakalıminşallah allah herkese hayırlı evlat versin hayırlı zamanda :) takvimde bugün adet olmam gerektiği görünüyor olmadım bekliyorum bende :)
Vay senin günün yakınmış asıl sen anlat ne gibi belirtiler vardıHanımlar napıyorsunuz ne gibi belirtiler var benim 1 gün kaldı :)
Benim eşimde ilişkinin ertesi günüsorma denemeye başlayalı 10 gün olmuştu test yapmıştım tövbe tövbe eşim en son dedi istiyosan yataktan çıkar çıkmaz yapsaydın kızdı da bata kadar yapmam daha söz verdim kendime :)
valla blmiyorum fazla umutlanmak istemiyorum ama ağzımda metalik tat kuruluk yaşadım ve adet olacakmışım gibi bi halim var 2 gündür ve şefaf akıntı geliyor bakalım :)Sendede var ozaman hadii bakalım
Kasık bel ağrısı başka bişey yok :) zaten ayırt edilemiyoki adetmi bebekmiVay senin günün yakınmış asıl sen anlat ne gibi belirtiler vardı![]()
Test yapsaydin yAaaainşallah allah herkese hayırlı evlat versin hayırlı zamanda :) takvimde bugün adet olmam gerektiği görünüyor olmadım bekliyorum bende :)
Kız sen olmucan herhalde hadi inşallah pozitiftirvalla blmiyorum fazla umutlanmak istemiyorum ama ağzımda metalik tat kuruluk yaşadım ve adet olacakmışım gibi bi halim var 2 gündür ve şefaf akıntı geliyor bakalım :)
valla çekindim ya şimdi çıkmaz üzülürüm diye bekleyeyim dedim 3.gün yaparım :)Test yapsaydin yAaaa
Oyyyy bebiş geliyorvalla çekindim ya şimdi çıkmaz üzülürüm diye bekleyeyim dedim 3.gün yaparım :)
bu sabrınıza helal yaa ben heralde dün 23.59 da elimde testle bekliyo olurdumvalla çekindim ya şimdi çıkmaz üzülürüm diye bekleyeyim dedim 3.gün yaparım :)
valla bak benim normalde adet öncesi akıntım hiç olmaz ama bu 2 gündür oluyor ondan şüphelendim östrojen hormonu yükselince oluyormuş bu da ve gebelikte artıyormuşKız sen olmucan herhalde hadi inşallah pozitiftir
İyi düryorsunuz vallavalla çekindim ya şimdi çıkmaz üzülürüm diye bekleyeyim dedim 3.gün yaparım :)
inşallah ya valla gelsin severim onu yerim ben :)Oyyyy bebiş geliyoo
bu sabrınıza helal yaa ben heralde dün 23.59 da elimde testle bekliyo olurdum![]()
Test yapsana ya merak ettim ecik güzel haber alalımKasık bel ağrısı başka bişey yok :) zaten ayırt edilemiyoki adetmi bebekmi
bakalım çıkarsa zaten ilk hastaneye gidicem hemen kan verip emin olunca eşime söylerim o çok heycanlanıyorİyi düryorsunuz valla
ben diafol kullanıyorum 60 adet 120 tl ödedimm her gün tok aynı saatte iç dedikullandığın folik asitin ismi ne bide kan falan verdin mi yoksa direk onu mu yazdı
Hadi hayirlisi olsun insallahbakalım çıkarsa zaten ilk hastaneye gidicem hemen kan verip emin olunca eşime söylerim o çok heycanlanıyor![]()
![]()