• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar napıyorsunuz ne gibi belirtiler var benim 1 gün kaldı :)

🙂 ben de ilk zamanlar devamlı test yapıodum olmayan çizgileri falan görüyodum artık bu sefer yumurtlamadan 10 gün sonra erken gebelik testin de silik gördüm
Bende her zaman heo test yspiyodum bu ay umudumda yok testde yapmyrm

ayy kızlar tam 163 sayfayı okudum başım döndü. :) Merhabalar hepinize, valla kimyasal gebeliklere üzüldüm gebeliklere heyecanlandım duygulandım bir sürü heyecan yaşadım.

İlk defa bu ay denemeye başladık. Ondan çok heyecanlıyım ilk hayal kırıklığımı yaşayayım da kendime geleyim yoksa tüm okuduğum belirtileri yaşıyorum.
ovu testini almadım ilk ay daha diye önümüzdeki ay mutlaka alacağım. 5 mayıs adet olmuştu teldeki uygulamaya göre 19-25 hafta orta-yüksek hamile kalma dönemi diyordu. Ama ben 17 si gibi kudurdum resmen eşimi rahat bırakmadım aa dedim yumurtluyorum heralde :)
12 mayıstan itibaren de 1 gün boş bırakarak deniyoruz. 7sinden beri de diafol diye folikasit kullanıyorum. doktora sorun var mı denicez diye gittik yok bu ilacı kullan 5 6 ay takıl olmazsa gel dedi.
Salı günü de ben ishal oldum tek seferlik. Göğüslerim taş gibi belim ağrıyor kasıklarımda ara ara sancı. Hepsi psikolojik olabilir :)
Adet günüm kafasına ne zaman eserse 30 gün olmuş geçen ay önceki ay 45 40 35 kafasına göre takılıyor ondan ne zaman yumurtluyorum meçhul. hepimiz güzel haberleri alırız umarımm ama beklemek ne zormuş ya
Hosgeldin canım🌸

Merhaba benimde bat 8 haziran ne yapılıyor acaba. Biraz yabanciyim
Listeye yazılması için söyledim cnm 1.sayfada liste var orda herkesin bat tarihi yazıyor hamile olan söylüyor ve neler yaptıgını ne belirtiler yaşadığını burdan paylaşıyor

Hanımlar napıyorsunuz ne gibi belirtiler var benim 1 gün kaldı :)
2 dir sabah afedersin sperm gibi beyaz sular var iç çamaşırımda. geceden kalan şeyler mi dökülüyor bilmiyorum da akıntı dedikleri o mu :D göğüslere dokunulmuyor sızlıyor bel kasıklar firarda o kadar :) uyku kahve akıntı falan hiçbiri yok

Bende kullandım çakşır kökü 😍 bir hafta var bata nasip diyelim artık ama dün komşum hamile olduğunu öğrendi 5 senedir olmuyordu çakşır alınca yarısını ona vermiştim o önce başladı ve hala sevinçten ağlıyor umarım bize de işe yarar
Canm ben de az önce sipariş verdim komşum vasıtasıyla. 1,5 yıldır evli olmuyordu geçen ay çakşır kökü suyu kullanmış eşiyle birlikte bu ay pozitif sonuç almış. Test yaptn mi sen

2 dir sabah afedersin sperm gibi beyaz sular var iç çamaşırımda. geceden kalan şeyler mi dökülüyor bilmiyorum da akıntı dedikleri o mu :KK70: göğüslere dokunulmuyor sızlıyor bel kasıklar firarda o kadar :) uyku kahve akıntı falan hiçbiri yok
Akıntı adet oluyor sanarsın ama şeffaf akar benimde aynı valla bel kasık ama göğüslerde bişey yok

cok iyi yapmissin gün aşırı olunca şans yukseliyor seninde o zaman cok yuksek ihtimal hamilesindir canim hadi insallah tutunmustur 🙏😊 test yapsan cikmaz mi acaba 🤔
Cıkmaz canım cünkü bat 7 haziran gösteriyo. 2-3 haziran gibi bi test yapıp yoklayacağım olmazsa 7 sinden sonrada doktora gidip bi kontrol olcam canım

Doğum kontrol hapi adet duzenlemek icin kullaniliyormus kac ay kullanilmasi gerekiyor bilgisi olan varmi

Back