• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamamen bağımlılık bu canım..
İlk gebeliğimden önce bende hergün Türk kahvesi içerdim öğlenleri filtre kahve iki tane içerdim.. Hamile kalınca bıraktım.. Emzirme dönemi derken 2yıl kahve içmedim..
Sonrasında da artık canımda istememeye başladı.. Şimdi yine günde 1tane içiyorum..
Ah bencede kesinlikle katılıyorum , canım nasıl Türk kahvesi istiyor, evde yok eltime gideceğim orda içeyim bari 😂😂

Tamamen bağımlılık bu canım..
İlk gebeliğimden önce bende hergün Türk kahvesi içerdim öğlenleri filtre kahve iki tane içerdim.. Hamile kalınca bıraktım.. Emzirme dönemi derken 2yıl kahve içmedim..
Sonrasında da artık canımda istememeye başladı.. Şimdi yine günde 1tane içiyorum..
Aynen canım kesinlikle bağımlılık ve alıskanlık oluyor baska bir şey değil

Merhaba kizlar. Bata 10 gun var cok heyecanliyim ilk defa bu ay ovulasyon takvimine gore denk getirmeye calistim. Sonuc ne olacak bakalim. Normalde regli günüm gelsin istemem. Simdi biran önce gelsin istiyorum :)

Kizlar benm.bu gogusteki acilar iyice fazlalasti sadece sag gogsumkej artik solda aciyor 🙄🙄🙄

KiZlar sabah uyandığımda kahverengi bir leke gördüm iç çamaşırımda aynı zamanda bel ve kasık ağrısı da var adet olacağım zaman direk sokulurdu günü gelince yerleşme tarzı birşey olabilir mi?? bat tarihim 3 Haziran

KiZlar sabah uyandığımda kahverengi bir leke gördüm iç çamaşırımda aynı zamanda bel ve kasık ağrısı da var adet olacağım zaman direk sokulurdu günü gelince yerleşme tarzı birşey olabilir mi?? bat tarihim 3 Haziran
Burda bu 3. Vaka - Janna - - Janna -

Anneme gebe olduğumu söylediğimde karnımın içi dövülmüş gibi acıyor demiştim sevinememişti, dün de diyor ki ben aslında tahmin ettim ama sana söylemedim çünkü normal bi gebelikte öyle karın acısı falan olmazdı diyor anneler hissediyor, açıkcası bende gebelik vardı ama hissetmiyordum da 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
😔😔 Bir sonraki tez zamanda ve sağlıkla olsun inşallah 🙏🙏

Kizlar bata 10 gun var piskolojikmi bilmiyorum dun aksamdan beri hafif hafif sag kasikta agri oluyor. Daha erken degilmi hissetmek icin.

Hadi hayırlısi diyelim ☺️

Ovulasyon testiyle takip ettinizmi
Hayir bu ilk denemem olmaz ise önümüzdeki ay siparis verecegim. Takvime gore ilerledim. Pazar günü yumurtlamamdi. Biz ctesi gecesi ve ptesi aksami iliskiye girebildik sadece. Birde regli bitiminden 3 gun sonra girdigim vardi ama onu saymiyorum cok fazla

Back