- 6 Nisan 2021
- 135
- 87
- 13
- 36
Yerleşme kanaması olmadın o zaman....Benim zorunlu uzak durmayı. Kesinlikle hiç içemedim bir ay içinde
En fazla kaç gün içinde çatlıyor bu yumurtaYumurtalamada t daha koyu oluyor zaten canım bugunu degerlendir mutlaka altin günmüş yumurtlama gunleri yarinda yap bakalim catlamis olavak mi silik cikarsa biraz cizgi çatlamış oluyor
Merhaba sayfanın başında liste vardı onun için yazmıştım ben de yeniyim açıkçası kimse mesajıma cevap vermeyince mesajlarımın görünmediğini bile düşündümMerhaba forumda acemiyim biraz benim bat 8 haziran sizi neye ekleyecek acaba konulari takip etmek icin bende eklenebilir miyim
Üçüncü gebeliğim. Birincisi 3 yaşındaki kızım ikinciyi kaybettim. Hiç birinde yerleşme kanaması olmadı. Ya da ben anlamadımYerleşme kanaması olmadın o zaman....
İlk gebeliğim de yerleşme yaşamıştım şimdi üç önce yerleşme olmayınca tamam olmadı diyorum
Olmayan olmuyor senin vücut yapina doğru haklısınÜçüncü gebeliğim. Birincisi 3 yaşındaki kızım ikinciyi kaybettim. Hiç birinde yerleşme kanaması olmadı. Ya da ben anlamadım
Msjlari goruyorum canm ekliycem mutlakaMerhaba sayfanın başında liste vardı onun için yazmıştım ben de yeniyim açıkçası kimse mesajıma cevap vermeyince mesajlarımın görünmediğini bile düşündüm
Yaş?Haso18 merhaba benim bat 8 haziran benide eklermisiniz.
Yaş 29
Yumurtlamadan sonra çatlıyor yumurtlaman kac günse bazen tek gun bazen 2 3 gun olabiliyor ovulasyona devam etmen gerekiyor çatladığını t cizgisinin tekrar siliklestigi zaman anlıyorsunEn fazla kaç gün içinde çatlıyor bu yumurta
Evet öyle gerçekten ama şuan sigarayı gebe kalamadan bırakırsam kendimi daha cok strese sokarım ve bi kısır döngü icine girebilirim. O yüzden hamile kaldıgımı ögrenir ögrenmez keseceğim.Sağlıkçı değilim ama gebelik düşündüğün andan itibaren sigara bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Bağımlılık zor bir durum.
Çok içme bariEvet öyle gerçekten ama şuan sigarayı gebe kalamadan bırakırsam kendimi daha cok strese sokarım ve bi kısır döngü icine girebilirim. O yüzden hamile kaldıgımı ögrenir ögrenmez keseceğim.
Bugün karar aldım zaten yarından itibaren kendime daha iyi bakacagım sabah ilk önce kahve icmek yerıne güzelce kahvaltımı yapacagım. Aksam biraz yürüyüs yapacagım.Çok içme bari
En güzeli canım olacağı varsa olur ama sigarayı bırak kuzum yaaaValla bende hergün 1 türk kahvesi sabah içerim hemde aç karnına bide sigara.Öglen filtre kahvemi içerim
Hamile kalırsam pat diye kesicem. Biraz zorlanacağım muhtemelen ama yapacak bir şey yok. Merak etme tutundu mu her türlü tutar. Ben sadece bitki çayı,çiğ maydonoz vs ödem atıcı şeyler tüketmiyorum. Cünkü vücut ödem sanıp atabiliyormuş ilk başta. Birde agır bir sey kaldırmıyorum kesinlikle
Sende pcos var mı? Benim de adet döngüm 45 gün. 2 ayda 1 gibi oluyorBana 30 adet yetmez ki anacım zaten adet döngüm 45 gün
Bilmiyorum canım doktora gittigimde multikistik olabilirsin demişti ama hormon testi yaptırmadıgım icin netlesmedi.Sende pcos var mı? Benim de adet döngüm 45 gün. 2 ayda 1 gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?