Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizkizakiz Canım Benim Geçmiş Olsun Demek ki Hayırlısı Böyle İmiş En Azından Hamile Kalabiliyorsun Bu Güzel Bir Gelişme Öyle Düşün Rabbim Kısa Zamanda Nasip Etsin İnşallah

Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar şunu merak ediyorum: yumurtlama zamanından bata kader ki süreç te tutunması için ekstra bir şeyler yaptınız mı acep (avokado yemek haricinde )

Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar şunu merak ediyorum: yumurtlama zamanından bata kader ki süreç te tutunması için ekstra bir şeyler yaptınız mı acep (avokado yemek haricinde )
Yapmadım ama çaydan kahveden özellikle uzak durdum. Çok uyudum

Yapmadım ama çaydan kahveden özellikle uzak durdum. Çok uyudum
Her gün 1 Neskafe ya da Türk kahvesi mutlaka içiyorum geçen ay nerdeyse hiç içmedim yine olmayınca bu ay saldım içtim, ama şimdi içmesemiydim acaba diyorum, etkiliyormuş kahve çok

Her gün 1 Neskafe ya da Türk kahvesi mutlaka içiyorum geçen ay nerdeyse hiç içmedim yine olmayınca bu ay saldım içtim, ama şimdi içmesemiydim acaba diyorum, etkiliyormuş kahve çok
Benim zorunlu uzak durmayı. Kesinlikle hiç içemedim bir ay içinde

Valla bende hergün 1 türk kahvesi sabah içerim hemde aç karnına bide sigara. Öglen filtre kahvemi içerim
Hamile kalırsam pat diye kesicem. Biraz zorlanacağım muhtemelen ama yapacak bir şey yok. Merak etme tutundu mu her türlü tutar. Ben sadece bitki çayı,çiğ maydonoz vs ödem atıcı şeyler tüketmiyorum. Cünkü vücut ödem sanıp atabiliyormuş ilk başta. Birde agır bir sey kaldırmıyorum kesinlikle

Sağlıkçı değilim ama gebelik düşündüğün andan itibaren sigara bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Bağımlılık zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…