Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
An itibariyle adet oldum kızlar umutlar bir sonraki aya kaldi 😊 umarım hamilelik suphesindeki herkes bu ay hamiledir benim yaşadığım her şey psikolojikmiş demekki 🙄 bu psikoloji cok tehlikeli onu anladım ben
Üzülme sakın canım hayırlısi değilmiş

Hangisini aliyorsunuz kizlar ben ebru ceylanin testlerini alayim dedim de 30 tane varmis icinde 2 de gebelik testi varmis
Ya birde bizim vajinismusu yendikten sonraki ilk denemelerimizdi o yuzden ovulasyon testi almadim uygulamadan takip edeyim dedim
Bende o ebru abladan aldım canım testler gayet iyi

Üzülme sakın canım hayırlısi değilmiş

Bende o ebru abladan aldım canım testler gayet iyi

Cok tesekkur ederim aynen hayırlısı değilmiş nasip her sey umarim bu ay hamiş olurum bende hepinize duam insallah siz hamile kalirsiniz Allah çabamızı gorsun nasip etsin insallah. Ebru ceylani takip ediyorum herkes memnun evet 😊

Cok tesekkur ederim aynen hayırlısı değilmiş nasip her sey umarim bu ay hamiş olurum bende hepinize duam insallah siz hamile kalirsiniz Allah çabamızı gorsun nasip etsin insallah. Ebru ceylani takip ediyorum herkes memnun evet 😊
Teşekkür ederim canım benim dualarında bizi de yer verdiğin için bizim de tercih dönemimiz bakalım bu ay umudum var gibi çünkü göğüslerim bayağı bir şiş dünden beri başım ağrıyor bakalım işte vallahi evet canım Ebru Ceylan abla işte 4 aydır benim kahrımı çekiyor düşün işte benim gibi bir sürü bayan mı uğraşıyor 😂😂😂😂

Teşekkür ederim canım benim dualarında bizi de yer verdiğin için bizim de tercih dönemimiz bakalım bu ay umudum var gibi çünkü göğüslerim bayağı bir şiş dünden beri başım ağrıyor bakalım işte vallahi evet canım Ebru Ceylan abla işte 4 aydır benim kahrımı çekiyor düşün işte benim gibi bir sürü bayan mı uğraşıyor 😂😂😂😂
Siparis verdim bende şimdi adetim bitince başlayacağım bende heyecanlıyım 🙏😊 ya benim bu ay başımda ağrıdı kasıklarım hic ağrımadığı kadar ağrıdı belim bacaklarım karnim butun belirtileri vardi yani akintim bile vardi ya ama nasip değilmiş ne diyelim hayali gebelik demekki yaşadığım 🤭😂 senin bat ne zaman peki 😍 ay insallah hamilesindir

Sen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlım 😅😅

Üzülme canım adet ol ki o Kanli kisti at vücudun temizlensin..
Bundan sonra artık kafan rahat denemelerini yaparsın 💐💐

Hayırlısı böyleymiş belkide canım 💝
Bir dahaki aya olur inşallah
Aynen psikoloji çok etkili herşeye..
Burda da bir sürü şey duyuyoruz hemen Ke dimizde belirti aramaya başlıyoruz. En güzeli salmak ama demekle olmuyor o da 😅😅
Pek öyle yapmadım bacım ya ayaklarımı kaldırıyorum o kadar

Gogus hasasiyetim cok arttti kisaiklarimada kramp giriyor gogsume tisort deyince aciyor resmen

Bu sabahda kasık agrısıyla uyandım. Tam regl oldugum sabahlar oldugu gibi. Hatta regl oldum sandım. Ki daha 8 gün var. Cildimde hiç sorun olmaz, regl öncesinde sadece bir tane çenede çıkar bazen o kadar . Ama dün akşam aynaya baktıgımda şok oldum bir sürü sivilce kızarlıklık, pıtır pıtır atmış suratım. Ya bu bir belirti ya da psk olarak sıkıldım cildim böyle bir tepki verdi. Hayırlısı bakalım :)

Bu sabahda kasık agrısıyla uyandım. Tam regl oldugum sabahlar oldugu gibi. Hatta regl oldum sandım. Ki daha 8 gün var. Cildimde hiç sorun olmaz, regl öncesinde sadece bir tane çenede çıkar bazen o kadar . Ama dün akşam aynaya baktıgımda şok oldum bir sürü sivilce kızarlıklık, pıtır pıtır atmış suratım. Ya bu bir belirti ya da psk olarak sıkıldım cildim böyle bir tepki verdi. Hayırlısı bakalım :)
Bende sbaah adet oldum sandim agridan uyandim hatta kontrol ettim😂😂😂 benmde 5 gun var daha

Kasıklarımda kramp var benimde ama göğüs hassasiyeti yok benim cuma günü bakalım
Bende gogus hasassiyeti cok fazla da ben gebe oldugumu dusunmuyorum adet olcagim zaman olan seyler hep

Bendede arttı sivilce şekeri fazla kaçırdım

Back