- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Bende yeni duydum burdan biri soylemsiti araştırdım baya etkiliymis baklmHiç duymamıştım bunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yeni duydum burdan biri soylemsiti araştırdım baya etkiliymis baklmHiç duymamıştım bunu![]()
Yok galiba kimse yazmadigina goreYok mu hic batı geçipte hamile kalan baska ya bir sürü kisinin gecmis batı
Trendyoldaki daha hesaplı oluyo o zaman
Trendyol daha ucuz ben daha yeni aldım..
Değişik sayılarda paketler var
Bana 30 adet yetmez ki anacım zaten adet döngüm 45 gün![]()
Çok şükür iyiyim bir hal hatır sorayım dedim güzel annelereGünaydın canım iyilik seni sormalı
İnşallah![]()
Çok şükür kuzum yaaaTeşekkürler idare eder, sen nasılsın kuzum![]()
Evet canım bende bebek isteyene kadar bilmiyordum ..biz üç kardeşiz annem massalh pes peşe yapmış ben hiç ona çekmemisim ..bende öyle olur sanıyordum ama uğraştım vallaDaha bu ay denedik canım cocuk icin hani ben yumurtlama catlama gunleri hamile kalındığını dahi bilmiyordum bu ay daha bilinçli bir şekilde ilerleyecegim insallahinsallah sen hamilesindir canim bu ay
![]()
Canım icinde kalmasın istersen ilk ebru ceylanınkini dene o zaman kendi markası mı bilmiyorum. Sonra olurda olmazsa trendyoldan alırsınAynen kizlar daha hesapli oluyor siz kullandiniz mi peki net olarak görülüyor mu t çizgisi kizlar bu testlerde hassaslik cok onemli kendisi paylaşıyor ovulasyon yapanlarinkini baya belirgin boyle ve cok fazla da hamile kalan var simdi kararsiz kaldim hangisini alayim![]()
- Janna - benimki 30 gunde bir
Ben trendyoldan aldım 50 tane test 5 tane gebelik testi 107 TL hemen hemen aynı sanki30lu+2 gebelik testi 80 tl imis
Ben ilk gebeliğimde de trendyol daki markayı kullanmıştım.Aynen kizlar daha hesapli oluyor siz kullandiniz mi peki net olarak görülüyor mu t çizgisi kizlar bu testlerde hassaslik cok onemli kendisi paylaşıyor ovulasyon yapanlarinkini baya belirgin boyle ve cok fazla da hamile kalan var simdi kararsiz kaldim hangisini alayim![]()
- Janna - benimki 30 gunde bir
Hemen başlamakta iyi yapmışsınBende dün başladım adetim 5.gunu .trendyolda aldım hemen geldi
Aynen dedigin gibi dün yaptım hemen kırmızı çizgi çıktı ama okadar ikinci bı çizgi çıkmadıHemen başlamakta iyi yapmışsın
Trendyol da testler uygunsa geliyor zaten günü kaçırmamak önemli
Canım ben 50 tane aldım ..heralde adete yakın zamana kadar yaparım iki ay denerim işte öyle düşünüyorumKızlar ovulasyon test yapanlar yumurtlamadan sonra test yapmaya devam ettiniz mi
Rabbim bu önümüzdeki ay nasip etsin insallah isteyen herkese canımEvet canım bende bebek isteyene kadar bilmiyordum ..biz üç kardeşiz annem massalh pes peşe yapmış ben hiç ona çekmemisim ..bende öyle olur sanıyordum ama uğraştım valla
Aynen öyle yapayım canımCanım icinde kalmasın istersen ilk ebru ceylanınkini dene o zaman kendi markası mı bilmiyorum. Sonra olurda olmazsa trendyoldan alırsın
Seninkinin markasi neydi peki canımBen ilk gebeliğimde de trendyol daki markayı kullanmıştım.
Şimdide 3aydır kullanıyorum.
Memnunum zaten yumurtlama gününde İdrarı damlattıpın anda ilk t çizgisinin koyulaşmasından hemen anlaşılıyor.
Ürünlerde sanırım direk fabrikadan geliyor ve çok hızlı gönderiyorlar.
Genel olarak memnunum yani![]()
Günaydın gerçi Bana gün ayilmadi geceden berli başım fenaGünaydın hanimlar gorusmeyeli nasilsinizbugün çok güzel bir gün olur insallah
![]()
İkinci bir yumurtlama oluyor mu bu belli olur en azından bende 18 gündeyim bugünde yaptım ikinci bir yumurtlama olmayacak sanırımCanım ben 50 tane aldım ..heralde adete yakın zamana kadar yaparım iki ay denerim işte öyle düşünüyorum