Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uygulamalar cok bilemiyo canım keske gün aşırı yapsaydınız bütün ay. Ama nasip kısmet belki tutmuştur hiç belli olmazz
Daha bu ay denedik canım cocuk icin hani ben yumurtlama catlama gunleri hamile kalındığını dahi bilmiyordum bu ay daha bilinçli bir şekilde ilerleyecegim insallah 🙏🌸 insallah sen hamilesindir canim bu ay 💕

Canım benim olsun üzülme insallah bir dahaki aya hamiş olursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Insallah canım üzülmüyorum tabiki oylesine kafadan denedigimiz ilk aydı bilinçli bir sekilde yumurtlama gununu takip edip deneyip olmamış olsaydı çok üzülürdüm bir sonraki ay bu yuzden benim icin cok önemli 🙏😊

Allah iyiliğinizi versin :KK70:
Sen ilişkilerden sonra popona yastık koyup beklemiyor musun tatlım 😅😅
Sabah Karin agrisiyla uyandim gogus hasassiyetimde artma vae baklm adet geliyor galiba
Üzülme canım adet ol ki o Kanli kisti at vücudun temizlensin..
Bundan sonra artık kafan rahat denemelerini yaparsın 💐💐
An itibariyle adet oldum kızlar umutlar bir sonraki aya kaldi 😊 umarım hamilelik suphesindeki herkes bu ay hamiledir benim yaşadığım her şey psikolojikmiş demekki 🙄 bu psikoloji cok tehlikeli onu anladım ben
Hayırlısı böyleymiş belkide canım 💝
Bir dahaki aya olur inşallah
Aynen psikoloji çok etkili herşeye..
Burda da bir sürü şey duyuyoruz hemen Ke dimizde belirti aramaya başlıyoruz. En güzeli salmak ama demekle olmuyor o da 😅😅

Insallah canım üzülmüyorum tabiki oylesine kafadan denedigimiz ilk aydı bilinçli bir sekilde yumurtlama gununu takip edip deneyip olmamış olsaydı çok üzülürdüm bir sonraki ay bu yuzden benim icin cok önemli 🙏😊
Aynen canım trendyolda satılıyor ovu testleri 50li paketlerden al şimdiden gelsin. Adet bittikten hemen sonra yapmaya basla. Kimin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyo bunuda gördük

Burda da bir sürü şey duyuyoruz hemen Ke dimizde belirti aramaya başlıyoruz. En güzeli salmak ama demekle olmuyor o da 😅😅
Bu ay zateb kurlerden gidicem sogan kuru +sut maydonoz yapicam bir adet olayimda rahatlayayayim

Hahahaha canım böyle dedinde aklıma bir arkadasım geldi. Bana diyo ki erkek arkadasım yanlıslıkla ucuna değdirdi bir şey olur mu😂😂 dedm kızım seni döverim ben 25 gündür ayakları havaya dikiyorum bide üstüne bir şey oldugu yok ahhahahahah :KK70:

Aynen canım trendyolda satılıyor ovu testleri 50li paketlerden al şimdiden gelsin. Adet bittikten hemen sonra yapmaya basla. Kimin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyo bunuda gördük
B Birizz
Aynen ben de trendyol dan alıyorum gayet yeterli tespit konusunda..
Bende adetin 6.günü hala lekeleniyorken yumurtladım mesela..
İşi uygulamaya bıraksam kaçıracaktım yumurtayı..

Aynen canım o yuzden bu ay salacağım artık bende resmen vucudumu dinledigimi farkettim en ufak bir sizlamada ağrıda tamam belirti var diyip umutlandırdım kendimi 🤭 google ne cekti benden yazıyorum ........ hamilelik belirtisimidir ........... hamilelikte gorulur mu 😂😂😂

Bu ay zateb kurlerden gidicem sogan kuru +sut maydonoz yapicam bir adet olayimda rahatlayayayim
Kür yapacaksan aynı anda 2kür yapmamalısın
İbrahim Saraçoğlu özellikle uyarıyor sırayla yapılmalı belli sıraları var
Videolarını izle canım çok güzel anlatıyor.

Back