Ayy sizin adınıza aşırı heyecanlandım şuan. Lutfen durumdan benide etiketleyip bilgilendirin. Insallah tutar. Nasil gecti surec sıkışık mi girdiniz kaç dk sürdü işlem ultrasonla takip ettiler mi biraz yatıp beklediniz miİnşallah Benimde bugün yapıldı herşey rast gitti ama bakalım tutar inşallah. En zoru beklemek şimdi. Şu 2 hafta çabuk geçsin inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.
- Konu Sahibi Niloya444
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2016
- 116
- 109
- 103
- 40
Çok teşekkür ederim tabiki sonucu buradan paylaşırım. Yani 5 dk sürdü aşılama sonra 30 dk bacak bacak üzerine atarak bekledim çatalda . Sıkışık girdim evet şimdi 2 hafta beklemedeyizAyy sizin adınıza aşırı heyecanlandım şuan. Lutfen durumdan benide etiketleyip bilgilendirin. Insallah tutar. Nasil gecti surec sıkışık mi girdiniz kaç dk sürdü işlem ultrasonla takip ettiler mi biraz yatıp beklediniz mi
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Ayy sizin adınıza aşırı heyecanlandım şuan. Lutfen durumdan benide etiketleyip bilgilendirin. Insallah tutar. Nasil gecti surec sıkışık mi girdiniz kaç dk sürdü işlem ultrasonla takip ettiler mi biraz yatıp beklediniz mi
İşlem çok kısa hazırlanma ve yapılması maksimum 5 dk sürmüştür. Sonrasında 10-15 dk yatar vaziyette dinlendiriyorlar. Asla ağrılı acılı bir işlem değil. Ben inanılmaz sıkışık girdim. Rast gitti.
Ayy sizin adınıza aşırı heyecanlandım şuan. Lutfen durumdan benide etiketleyip bilgilendirin. Insallah tutar. Nasil gecti surec sıkışık mi girdiniz kaç dk sürdü işlem ultrasonla takip ettiler mi biraz yatıp beklediniz mi
İşlem çok kısa hazırlanma ve yapılması maksimum 5 dk sürmüştür. Sonrasında 10-15 dk yatar vaziyette dinlendiriyorlar. Asla ağrılı acılı bir işlem değil. Ben inanılmaz sıkışık girdim. Rast gitti. Hekesin süreci öyle güzel geçsin inşallah. Tabiki bilgilendiririm ne demek, inşallah güzel haberler verebilirim
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Çok teşekkür ederim tabiki sonucu buradan paylaşırım. Yani 5 dk sürdü aşılama sonra 30 dk bacak bacak üzerine atarak bekledim çatalda . Sıkışık girdim evet şimdi 2 hafta beklemedeyiz
Yaa aynıyız. Birşeyler bulucam oyalanmak için
- 28 Ağustos 2019
- 2.058
- 2.141
- 133
Herşeyin hayırlısı aynen canım Evet yarın için önerdi birde ilaç verdi fitil sanırım hamileliğe kadar kesin kullanıcam sonrasına doktor karar verecek progestan tarzı bir fitil verdi .
Progestan verdiler bana da Duphastonla günde 3 er tane. Folik asit ve coraspine devam dediler.
Banada aşılama dedi klomen kullandım bugün gittim doktora baktı yumurta var dedi ilişki önerdi sonrasında adetin geçirirse veya adetin 2. Günü gel aşılamaya başlarız dedi yani klomenle okur belki dedi sonrası bundan okuyorum yazılanlarıMerhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz
- 22 Mayıs 2019
- 182
- 216
- 33
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah , genel olarak adetin 3 veya 4.gunu yumurtaları uyarmak için hormon ilacı veya iğnesi kullanıyorsunuz her gün aynı saatte , doktorunuz 2 güne veya 3 güne bir yumurta gelişimini takip ediyor ultrason ile, ve en son kontrolden sonra yumurta catlatmasina gerek görürse yumurta çatlama iğnesi yapılıyor , bu iğneden sonra doktor genel olarak 36.saatte eşinizden aşılama günü sperm örneği alarak aşılamayi gerçekleştiriyor, bu arada eşinizin aşılama gününden bir kaç gün öncesine kadar cinsel perhiz yapması isteniyorMerhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz
Klomen k
Qn
Merhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz klomen kullandın mı sen
Klomen kullandın mı seMerhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz
Qn
- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Yok hayır kullanmadım dha önce dış gebelik geçirdim rahim filmi felan çekildim beklemedeydik belli süre olmadı doktorumda kendi yönlendirdi aşılamaya nasipse bu ay baslicazKlomen k
Klomen kullandın mı se
Qn
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
Teşekkürler iyi sonuçlar olur inşallah pcosluyum bideTedaviniz hayırlı olsun inşallah , genel olarak adetin 3 veya 4.gunu yumurtaları uyarmak için hormon ilacı veya iğnesi kullanıyorsunuz her gün aynı saatte , doktorunuz 2 güne veya 3 güne bir yumurta gelişimini takip ediyor ultrason ile, ve en son kontrolden sonra yumurta catlatmasina gerek görürse yumurta çatlama iğnesi yapılıyor , bu iğneden sonra doktor genel olarak 36.saatte eşinizden aşılama günü sperm örneği alarak aşılamayi gerçekleştiriyor, bu arada eşinizin aşılama gününden bir kaç gün öncesine kadar cinsel perhiz yapması isteniyor
- 22 Mayıs 2019
- 182
- 216
- 33
Aslında ön yargıli olmamak gerek benim çok şahid olduğum ve burda da okuduğum pcoslu olup aşılaması tutan kişiler var , umut Allah'tan insallah güzel stressiz bir süreç geçiririzTeşekkürler iyi sonuçlar olur inşallah pcosluyum bide
- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 53
- 30
İnşallah canım iki defa sağlıksız gebelik geçirdim bir yanım umut etsede bı yanım hiç olmucak gibi geliyor tabi rabbim en iyisini bilir imtihan dünyasıAslında ön yargıli olmamak gerek benim çok şahid olduğum ve burda da okuduğum pcoslu olup aşılaması tutan kişiler var , umut Allah'tan insallah güzel stressiz bir süreç geçiririz
Bana adetliyken gel dedi yada günün geçince acaba adetli kaçıncı gün gitmeliyim adetim 11 gün var bu aradaYok hayır kullanmadım dha önce dış gebelik geçirdim rahim filmi felan çekildim beklemedeydik belli süre olmadı doktorumda kendi yönlendirdi aşılamaya nasipse bu ay baslicaz
Merhaba canim hayirlısi olsun insallah hemen tutar bebişin. Benimde bu ay mikroçip ile olacak şuan adetini bekliyorum. Ilk çocuğun da tek seferde mi hamile kalmıştın pekiMerhaba herkese benim de yarin adetin 3. Günü muayenem var. Gecen ay kullandigim klomenden kist olusmamissa aşilamaya gecicez bu ay. Mikrocip denen teknikle olcak. İlk cocugumda asilama ile hamile kalmistim. Insallah hepinize ve yeniden bana da nasip olur
- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
Evet daha once hic hamile kalamamıştım sebepsiz infertilite. ilk aşilamamda iki kese tutundu biri gelismedi birini doğurdum cok şükür. O zamanlar mikrocip yoktu tabii. Simdi gittigim doktor mikrocip ile yapiyormus aslinda tedavi ücreti cok geldi bana 5 bin tl dediler ama Rabbim insallah yine ilk seferde nasip eder. Umutluyum heyecanliyim. Senin tedavini ne kadara yapacaklarMerhaba canim hayirlısi olsun insallah hemen tutar bebişin. Benimde bu ay mikroçip ile olacak şuan adetini bekliyorum. Ilk çocuğun da tek seferde mi hamile kalmıştın peki
Mikrocipli aşılama fiyatı 3500. Ama kullanacağım ilaçlar ile 4 bin falan olur diye tahmin ediyorum. Medicana kadıköy de istanbulda. Göreceğiz canım. 10 haziran adet tarihim 3.gun gidicem iste. Ne güzel inşallah yine tek seferde tutunur hiç bekletmez seni. Fiyat gerçekten cok tabi ama elden ne gelirki. Çaresiz kalıyor insan. Benim bu aşılama tutmazsa ikinciyi yapmayacağız. Tup bebek sürecin başlayacak. Insallah o noktaya varmadan hamile kalırımEvet daha once hic hamile kalamamıştım sebepsiz infertilite. ilk aşilamamda iki kese tutundu biri gelismedi birini doğurdum cok şükür. O zamanlar mikrocip yoktu tabii. Simdi gittigim doktor mikrocip ile yapiyormus aslinda tedavi ücreti cok geldi bana 5 bin tl dediler ama Rabbim insallah yine ilk seferde nasip eder. Umutluyum heyecanliyim. Senin tedavini ne kadara yapacaklar