• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah 🙏🏻 Benimde bugün yapıldı herşey rast gitti ama bakalım tutar inşallah. En zoru beklemek şimdi. Şu 2 hafta çabuk geçsin inşallah
Ayy sizin adınıza aşırı heyecanlandım şuan. Lutfen durumdan benide etiketleyip bilgilendirin. Insallah tutar. Nasil gecti surec sıkışık mi girdiniz kaç dk sürdü işlem ultrasonla takip ettiler mi biraz yatıp beklediniz mi

Ayy sizin adınıza aşırı heyecanlandım şuan. Lutfen durumdan benide etiketleyip bilgilendirin. Insallah tutar. Nasil gecti surec sıkışık mi girdiniz kaç dk sürdü işlem ultrasonla takip ettiler mi biraz yatıp beklediniz mi
Çok teşekkür ederim tabiki sonucu buradan paylaşırım. Yani 5 dk sürdü aşılama sonra 30 dk bacak bacak üzerine atarak bekledim çatalda . Sıkışık girdim evet 😌 şimdi 2 hafta beklemedeyiz 😍

İşlem çok kısa hazırlanma ve yapılması maksimum 5 dk sürmüştür. Sonrasında 10-15 dk yatar vaziyette dinlendiriyorlar. Asla ağrılı acılı bir işlem değil. Ben inanılmaz sıkışık girdim. Rast gitti.
İşlem çok kısa hazırlanma ve yapılması maksimum 5 dk sürmüştür. Sonrasında 10-15 dk yatar vaziyette dinlendiriyorlar. Asla ağrılı acılı bir işlem değil. Ben inanılmaz sıkışık girdim. Rast gitti. Hekesin süreci öyle güzel geçsin inşallah. Tabiki bilgilendiririm ne demek, inşallah güzel haberler verebilirim 🤗🙏🏻

Merhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz 🙏

Merhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz 🙏
Banada aşılama dedi klomen kullandım bugün gittim doktora baktı yumurta var dedi ilişki önerdi sonrasında adetin geçirirse veya adetin 2. Günü gel aşılamaya başlarız dedi yani klomenle okur belki dedi sonrası bundan okuyorum yazılanları

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🤲🏻, genel olarak adetin 3 veya 4.gunu yumurtaları uyarmak için hormon ilacı veya iğnesi kullanıyorsunuz her gün aynı saatte , doktorunuz 2 güne veya 3 güne bir yumurta gelişimini takip ediyor ultrason ile, ve en son kontrolden sonra yumurta catlatmasina gerek görürse yumurta çatlama iğnesi yapılıyor , bu iğneden sonra doktor genel olarak 36.saatte eşinizden aşılama günü sperm örneği alarak aşılamayi gerçekleştiriyor, bu arada eşinizin aşılama gününden bir kaç gün öncesine kadar cinsel perhiz yapması isteniyor

Klomen k
Merhabalar arkadaşlar konsey kararıyla nasipse bende baslicam aşılamaya daha bugün verildi karar adetin 3.4 günü gelmem söylendi neler olacak aşamaları nelerdir bilgi verebilir misiniz klomen kullandın mı sen

Klomen kullandın mı se
Qn

Merhaba herkese benim de yarin adetin 3. Günü muayenem var. Gecen ay kullandigim klomenden kist olusmamissa aşilamaya gecicez bu ay. Mikrocip denen teknikle olcak. İlk cocugumda asilama ile hamile kalmistim. Insallah hepinize ve yeniden bana da nasip olur

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah 🤲🏻, genel olarak adetin 3 veya 4.gunu yumurtaları uyarmak için hormon ilacı veya iğnesi kullanıyorsunuz her gün aynı saatte , doktorunuz 2 güne veya 3 güne bir yumurta gelişimini takip ediyor ultrason ile, ve en son kontrolden sonra yumurta catlatmasina gerek görürse yumurta çatlama iğnesi yapılıyor , bu iğneden sonra doktor genel olarak 36.saatte eşinizden aşılama günü sperm örneği alarak aşılamayi gerçekleştiriyor, bu arada eşinizin aşılama gününden bir kaç gün öncesine kadar cinsel perhiz yapması isteniyor
Teşekkürler 🙏 iyi sonuçlar olur inşallah pcosluyum bide

Teşekkürler 🙏 iyi sonuçlar olur inşallah pcosluyum bide
Aslında ön yargıli olmamak gerek benim çok şahid olduğum ve burda da okuduğum pcoslu olup aşılaması tutan kişiler var , umut Allah'tan insallah güzel stressiz bir süreç geçiririz

Aslında ön yargıli olmamak gerek benim çok şahid olduğum ve burda da okuduğum pcoslu olup aşılaması tutan kişiler var , umut Allah'tan insallah güzel stressiz bir süreç geçiririz
İnşallah canım iki defa sağlıksız gebelik geçirdim bir yanım umut etsede bı yanım hiç olmucak gibi geliyor 🤷 tabi rabbim en iyisini bilir imtihan dünyası

Yok hayır kullanmadım dha önce dış gebelik geçirdim rahim filmi felan çekildim beklemedeydik belli süre olmadı doktorumda kendi yönlendirdi aşılamaya nasipse bu ay baslicaz
Bana adetliyken gel dedi yada günün geçince acaba adetli kaçıncı gün gitmeliyim adetim 11 gün var bu arada

Merhaba herkese benim de yarin adetin 3. Günü muayenem var. Gecen ay kullandigim klomenden kist olusmamissa aşilamaya gecicez bu ay. Mikrocip denen teknikle olcak. İlk cocugumda asilama ile hamile kalmistim. Insallah hepinize ve yeniden bana da nasip olur
Merhaba canim hayirlısi olsun insallah hemen tutar bebişin. Benimde bu ay mikroçip ile olacak şuan adetini bekliyorum. Ilk çocuğun da tek seferde mi hamile kalmıştın peki

Merhaba canim hayirlısi olsun insallah hemen tutar bebişin. Benimde bu ay mikroçip ile olacak şuan adetini bekliyorum. Ilk çocuğun da tek seferde mi hamile kalmıştın peki
Evet daha once hic hamile kalamamıştım sebepsiz infertilite. ilk aşilamamda iki kese tutundu biri gelismedi birini doğurdum cok şükür. O zamanlar mikrocip yoktu tabii. Simdi gittigim doktor mikrocip ile yapiyormus aslinda tedavi ücreti cok geldi bana 5 bin tl dediler ama Rabbim insallah yine ilk seferde nasip eder. Umutluyum heyecanliyim. Senin tedavini ne kadara yapacaklar

Evet daha once hic hamile kalamamıştım sebepsiz infertilite. ilk aşilamamda iki kese tutundu biri gelismedi birini doğurdum cok şükür. O zamanlar mikrocip yoktu tabii. Simdi gittigim doktor mikrocip ile yapiyormus aslinda tedavi ücreti cok geldi bana 5 bin tl dediler ama Rabbim insallah yine ilk seferde nasip eder. Umutluyum heyecanliyim. Senin tedavini ne kadara yapacaklar
Mikrocipli aşılama fiyatı 3500. Ama kullanacağım ilaçlar ile 4 bin falan olur diye tahmin ediyorum. Medicana kadıköy de istanbulda. Göreceğiz canım. 10 haziran adet tarihim 3.gun gidicem iste. Ne güzel inşallah yine tek seferde tutunur hiç bekletmez seni. Fiyat gerçekten cok tabi ama elden ne gelirki. Çaresiz kalıyor insan. Benim bu aşılama tutmazsa ikinciyi yapmayacağız. Tup bebek sürecin başlayacak. Insallah o noktaya varmadan hamile kalırım

Kızlar o kadar stres heyecan çok şükür bitti asilama hiç acı sancı yok yarım saat uzandım hastanede sonra eve geldik akşam iki sabah bir progestan verdi ve 10.gun kan tahlili olucak ona göre gebelik yoksa progestan i bırakıcam Rabbım kolaylık versin hepimize

Bu arada çatlama iğnesinin 30.saati așılama yapıldı 16.00da. 36.saat yani 10 11 arası gece yine ilişki olacak dedi herkes okuyup biseyler öğrenmeye çalışıyor biliyorum o yüzden aklıma gelen Herseyi yazıyorum

Back