- 2 Ocak 2021
- 4.811
- 5.257
- 108
Amin canim hepimizeİşe yaradığını gosteriyordur insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimizeİşe yaradığını gosteriyordur insallah
İlk aşılamam devlette oldu ve tuttu çok Şükür darısı başinızakızlar aşılaması devlette olan var mı
?
kızlar aşılaması devlette olan var mı
?
Insallah ise yarar. Klomene olan inancim kalmadi benim. 4 kere denedim negatif. Bizim sifamiz orda degilmis demekkiMerhaba bende bugün yarın adet bekliyorum doktorun 2. Aşılamaya başlayalım dedi. Öncekini de gonal f kullanmıştım, 2 kere de klomenle çatlama denemiştik hepsi negatif sonuç verdi. Bende ağır pko var 27 yaşında 3 senelik evliyim inşaallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız
Klomen bende artık yumurta geliştirmediği için gonal f geçmişti canım. İğne daha tesirli imişInsallah ise yarar. Klomene olan inancim kalmadi benim. 4 kere denedim negatif. Bizim sifamiz orda degilmis demekki
Kizlar son durumlar ne benim pazartesi kontrolum var en son 10 mm di yumurtalar bu sefer buyumustur insallahİşe yaradığını gosteriyordur insallah
Benimde pazartesi kontrolüm var hem gonalf raporum çıkıp gonalf kullanıcam inşallahKizlar son durumlar ne benim pazartesi kontrolum var en son 10 mm di yumurtalar bu sefer buyumustur insallah
İğnenin 2. günündeyim 4 gün sonra kontrolüm var sizi biraz sık cagiriyorlar galibaKizlar son durumlar ne benim pazartesi kontrolum var en son 10 mm di yumurtalar bu sefer buyumustur insallah
canım ücret vs aldılar mıBende ilk aşılamamı devlette oldum o zaman nasip olmadı ama şimdi aynı doktorda tekrar 2.yi dneyecez inşaallah
Aynen cnm geceleri uykum kaciyor benimde zaman geçirmek için boş kaldığımda saçma sapan videolar izliyorum YouTube dan, nöbet arkadaşım dün hamile olduğunu söyledi biraz da ona kafayı taktım nedense hiç düşünmediğini söylerdi hep ,bir anda duyunca şok oldum , düne kadar kasık ağrım vardı geçti , progestandan dolayı mi bilmiyorum başağrısı ve halsizlik var ,Kızlar zaman geçmiyor. Çarşamba aşılamam yapıldı. Zaman resmen durdu. Sadece karın ve kasık ağrım var, şişkinlikle beraber. O da ilaçların yan etkisi diye düşünüyorum. Şu 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum. En zoru bence bu aşamaymış, Tuttu mu tutmadı mı diye beklemek
Hastaneye doktora hiçbir ücret ödemedik ilaç iğnede hep devlet büyük bir miktarını karşıladı toplasan 1000 lira tutmamıştur hepsicanım ücret vs aldılar mı
Ne zaman yapıldı aşılaman? Baş ağrısı ve halsizlik belirti çünküAynen cnm geceleri uykum kaciyor benimde zaman geçirmek için boş kaldığımda saçma sapan videolar izliyorum YouTube dan, nöbet arkadaşım dün hamile olduğunu söyledi biraz da ona kafayı taktım nedense hiç düşünmediğini söylerdi hep ,bir anda duyunca şok oldum , düne kadar kasık ağrım vardı geçti , progestandan dolayı mi bilmiyorum başağrısı ve halsizlik var ,
İnşallah öyledir de daha çok yeni aşılamam bugün 5.gunum hemen belirti olmaz demiNe zaman yapıldı aşılaman? Baş ağrısı ve halsizlik belirti çünkü
Tedaviniz hayırla sonuclansin inşallah , benim çok bir tecrübem yok ancak genelde okuduğum kadarıyla avakado ananas kabak çekirdeği yiyenleri nar suyu içenleri okudum hepMerhaba arkadaşlar, benimde pazartesi günü yani yarın 2. aşılamam var. İlk ay gonal f ile başladım ama olmadı. Bu ay da gonal f ile başlayıp sonra merional’e geçtik. En son yumurtam 19 mm olmuştu O gün gecesi ovitrelle vuruldum. Aşılamadan sonra dikkat etmem gereken şeyler ya da embriyonun daha iyi tutunması sağlamak için besinlerde neye dikkat etmek gerekiyor tecrübeleri arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim. Bende de yumurta tembelliği pko var malesef. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Benimde yarin kontrolum var. Cuma günü 10mm demişti banada bakalım inşallah büyümüştür minişler gonal f kullanıyorum ama son iki gündür karın ağrısı yapıyor sanki adet olucakmisim gibi iğneden sanırım kötü bisey yoktur inşallahKizlar son durumlar ne benim pazartesi kontrolum var en son 10 mm di yumurtalar bu sefer buyumustur insallah