• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok teşekkür ederim cevap için ☺️ İğnenin eczaneye gelmesini beklerken merak edip video açmıştım birinde direkt yapıyorsunuz diyordu diğerinde havasını alarak dediği için sormak istedim. Basit bi konu ama herşey elinden geldiğince düzgün olsun istiyor insan ☺️ Tekrar teşekkürler 🙏🏻
Ne demek rica ederim. Umarım hayırlısı olur sizin için :)

Merhaba arkadaşlar;
Geçtiğimiz nisan ayında yapılması planlanan aşılamam sol tüpte oluşan folüküler kistten dolayı malesef kaldı ve adetle atamamıştım. Dr. yumurta geliştirici kullanmamız gerek ve kist varken kullandıramayız dedi.
Mayıs ayında yapıcalacak aşılama bu seferde iptal oldu çünkü adetimin ikici günü bayramın birinci gününe denk geldiği için Dr. bir daha ki ay dedi. Nasip değilmiş rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum.Nisan ayında görülen basit kisti sanırım bu sefer atabildim çünkü adetim baya pıhtılı geldi.
Bizim aşılama sebebimiz erkek faktörlü olucak.Hız ve morfolojı sorunumuz var.Çok şükür benim Tüplerim açık prolaktin dışında tüm değerlerim normal ama prolaktine rağmen hemen hemen her zaman yumurtlamam oluyor istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten konuyu toparlayayım.

Haziran ayında aşılama yapıcaklar birlikte durumumuzu takip edelim istedim.
Sizler hangi sebeplerden dolayı aşılamaya karar verdiniz?
Süreciniz devlet hastanesinde mi özel hastanede mi ?
Tekrar tekrar sorulmuş olsada hangi ilaçları kullandınız ? ( Çünkü okudum ki klomen ve benzeri ilaçlarla yapılan aşılamanın tutma ihtimali iğnede kullanılarak yapılan aşılamadan daha düşük yni ilaçla %8 şansınız varken iğnelerle %15-%20 lere kadar yükseliyormuş.) (Aklıma takılan şu ki bir kere günde bir tane 5gün boyunca aldığım klomenden 4 adet yumurtam oluşmuştu . İğneye daha çok tepki vermez mi ve 4 yumurta varken aşılama olur mu? )
Kaçıncı aşılamanız ?
Canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için güzel haberler alacağımız bir ay olsun. Bu haziran biz de ilk aşılamamızı yaptıracağız inşallah medicana hastanesinde mikro çip yöntemi ile. Adet olmayı bekliyorum şuan 3.gunu gidicem ve ilaçlar başlanacak. Bir kez deneyelim dedi doktorum çünkü tüp bebeği tavsiye etmişti aslında. Bende yumurta tembelliği var hafif, eşimde ise sperm hareketsizliği var. 3 yıldır evliyiz hiç hamile kalamadım. Gerekli tüm testleri yaptırdık ilaçları kullanıyoruz. Tüm umurlarımız şuan da aşılamada. Bakalım inşallah 💙

Çok teşekkür ederim cevap için ☺️ İğnenin eczaneye gelmesini beklerken merak edip video açmıştım birinde direkt yapıyorsunuz diyordu diğerinde havasını alarak dediği için sormak istedim. Basit bi konu ama herşey elinden geldiğince düzgün olsun istiyor insan ☺️ Tekrar teşekkürler 🙏🏻
Ben iki kere vurdum iğneyi ama ikisinde de o hava meselesini unuttum öyle havayla karışık vurdum yani 🤗😄

Canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için güzel haberler alacağımız bir ay olsun. Bu haziran biz de ilk aşılamamızı yaptıracağız inşallah medicana hastanesinde mikro çip yöntemi ile. Adet olmayı bekliyorum şuan 3.gunu gidicem ve ilaçlar başlanacak. Bir kez deneyelim dedi doktorum çünkü tüp bebeği tavsiye etmişti aslında. Bende yumurta tembelliği var hafif, eşimde ise sperm hareketsizliği var. 3 yıldır evliyiz hiç hamile kalamadım. Gerekli tüm testleri yaptırdık ilaçları kullanıyoruz. Tüm umurlarımız şuan da aşılamada. Bakalım inşallah 💙
İnşallah ilk seferde olur rabbim uğraştırmasın

Merhaba kızlar bende aşılama tedavisi iöin bugün doktora gittim adetimin 2. günündeyim tahlillerimi yaptırdım. İlk defa tsh hormonum yüksek çıkmış neden olabilir acaba varmı bilginiz? Tsh Sonuçlarını aşağı ekledim. Diğerleri normal çıkmış. Fsh= 6,5 Lh=4,5 Prolaktin=11,45

Eklentiler

• D7EDD896-C23C-4FBD-B1C2-C1FEB85727A9.png
    D7EDD896-C23C-4FBD-B1C2-C1FEB85727A9.png
    224,5 KB · Görüntüleme: 36
Benimde çatlama iğnesi bu sabah yapıldı yarın 16.00 da asilama olacak Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Dün aksam saat 2300 de çatlama ignemi oldum kızlar , bugün az önce uyandığımda losyon gibi bı sıvı geldi , muhtemelen çatladı yumurtam , ancak ben asilamami yarın sabah 0800 de olacağım o zamana kadar yumurtam canlı kalır mı , ilişki de yok dediler panik yaptım erken mi çatladı

Dün aksam saat 2300 de çatlama ignemi oldum kızlar , bugün az önce uyandığımda losyon gibi bı sıvı geldi , muhtemelen çatladı yumurtam , ancak ben asilamami yarın sabah 0800 de olacağım o zamana kadar yumurtam canlı kalır mı , ilişki de yok dediler panik yaptım erken mi çatladı
çatlasa bile sorun yok canım sakın ilişkiye girme spermler için

İşte boşa gidecek diye korktum sabaha kadar neredeyse 24 saati bulacak , bu iğnenin yan etkisi değil sanırım değil mi gelen bu akıntı , bildiğimiz yumurta çatladiginda gelen sivi
olsun teleş yapma sen dr ye güveniyorsan şüphe duyma çünkü yumurtlama günü biyincede ilşki öneriliyor ya 3 gün diyorlar hatta öncesi günü ve sonraki günü

olsun teleş yapma sen dr ye güveniyorsan şüphe duyma çünkü yumurtlama günü biyincede ilşki öneriliyor ya 3 gün diyorlar hatta öncesi günü ve sonraki günü
Evet öyle canım benim hiç afedersin bu kadar ıslak hissetmemiştim çok garip geldi ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım doktoruma da ulaşamayınca , hayırlısı rabbim en doğrusunu bilir artık

Kozlar benim kafa bi karisti gerci doktora sordum cevap gelene kadar yazayim. 3. Gun basla dedi. Cuma baslicam ignelere, 6. Gun gel dedi. Adetin mi yoksa ignenin 6. Gunumu onu unuttum😂😂 sizce hangisidir.

Evet öyle canım benim hiç afedersin bu kadar ıslak hissetmemiştim çok garip geldi ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım doktoruma da ulaşamayınca , hayırlısı rabbim en doğrusunu bilir artık
bende bi kere çatlatma iğnesi oldum yaptıktan 1 saat sonra iç çamaşırım sırısıklam olmuştu ama ertesi gün yumurta kontrolunde çatlamamıştı bile hatta kist olarak kaldı o ay

Onun suresi o kadar kısa değil canm 36 saat sanırım ama dr a sabah yine söylersin benimde bugün çatlarsa yarın dörde kadar uzun bir süre ama onu dusunmuslerdir merak etme sağlıkla atlatalım stres oluyorum bende asilama icin

bende bi kere çatlatma iğnesi oldum yaptıktan 1 saat sonra iç çamaşırım sırısıklam olmuştu ama ertesi gün yumurta kontrolunde çatlamamıştı bile hatta kist olarak kaldı o ay
Anladım çok teşekkür ederim bir nebze olsun içim rahatladı yalnız değilmişim o halde genel olarak yaşanabiliyor böyle durumlar

Onun suresi o kadar kısa değil canm 36 saat sanırım ama dr a sabah yine söylersin benimde bugün çatlarsa yarın dörde kadar uzun bir süre ama onu dusunmuslerdir merak etme sağlıkla atlatalım stres oluyorum bende asilama icin
Senin de tedavin hayırlı olsun canım insallah rabbim sağlıkla stressiz atlatmayı ve yavrularimiza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Merhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🙏😘🌹

Merhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah 🙏😘🌹
inşllah güzel sonuşlar alırsın canım

Back
X