• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar o kadar stres heyecan çok şükür bitti asilama hiç acı sancı yok yarım saat uzandım hastanede sonra eve geldik akşam iki sabah bir progestan verdi ve 10.gun kan tahlili olucak ona göre gebelik yoksa progestan i bırakıcam Rabbım kolaylık versin hepimize
İnşallah hayırla sonuçlanır canım , ben de bugün sabah 8 de gittim eşimin sperm yıkama süresini bekledim saat tam 10 da yaptılar aşılamayı , çatlama iğnesinden sonraki 35.saatte olmus oldum , yaklaşık yarım saat yattım , speculum takılırken acı çektim biraz ve tuvalete sıkışık gittiğim için kasıklarım ağırdı , sonrasında eve gelene kadar tuttum tuvaletimi, ikindine doğru da WC ye çıktığımda çok az kahverengi lekelenme gördüm devamı gelmedi , 15 gün sonra test yapmam istendi , ve günde iki kere fitil şeklinde kullanacağım progestan verildi , folik asit ve coraspirin ayrica

İnşallah hayırla sonuçlanır canım , ben de bugün sabah 8 de gittim eşimin sperm yıkama süresini bekledim saat tam 10 da yaptılar aşılamayı , çatlama iğnesinden sonraki 35.saatte olmus oldum , yaklaşık yarım saat yattım , speculum takılırken acı çektim biraz ve tuvalete sıkışık gittiğim için kasıklarım ağırdı , sonrasında eve gelene kadar tuttum tuvaletimi, ikindine doğru da WC ye çıktığımda çok az kahverengi lekelenme gördüm devamı gelmedi , 15 gün sonra test yapmam istendi , ve günde iki kere fitil şeklinde kullanacağım progestan verildi , folik asit ve coraspirin ayrica
sizin tedaviniz de hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu bekleme sürecini kolaylıkla atlatırsınız. Adet olmayı bekliyorum ben de aşılama için

sizin tedaviniz de hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu bekleme sürecini kolaylıkla atlatırsınız. Adet olmayı bekliyorum ben de aşılama için
Allah razı olsun inşallah rabbim herkesin tedavisini hayırla sonuçlandırsin sabırsız bir insan değilim 15 gün evet uzun bir süre beklemek için ancak calıştığım için zamanın çabuk geçeceğini düşünüyorum

Aşılamanın ertesi günü ise hemen devam mi ediyorsun

Aşılamanın ertesi günü ise hemen devam mi ediyorsun
Sağlık personeli olduğum için maalesef izin alamadım , rapor da alamadim ,2 günlük tatile denk getirdim de aşılama oldum , bugün 0000 da nöbete gideceğim hatta, şimdi dinleniyorum yetmistir inşallah bu süre bana hayırlısı bakalım çok ta yatıp uzun süreler yatarak kendimi kasmak istemiyorum

Sağlık personeli olduğum için maalesef izin alamadım , rapor da alamadim ,2 günlük tatile denk getirdim de aşılama oldum , bugün 0000 da nöbete gideceğim hatta, şimdi dinleniyorum yetmistir inşallah bu süre bana hayırlısı bakalım çok ta yatıp uzun süreler yatarak kendimi kasmak istemiyorum
Inşallah yetmiştir canım benim. Insallah seninledir bebeğin. Şimdiden kolay gelsin işinde Allah yardımcın olsun

Allah tüm sağlık personelimizden razı olsun sizden de , umarım aşılamanız tutar verdiğiniz emeğin karşılığını hayırlı evlat sahibi olarak alırsınız inşallah

Inşallah yetmiştir canım benim. Insallah seninledir bebeğin. Şimdiden kolay gelsin işinde Allah yardımcın olsun

Allah tüm sağlık personelimizden razı olsun sizden de , umarım aşılamanız tutar verdiğiniz emeğin karşılığını hayırlı evlat sahibi olarak alırsınız inşallah
İnşallah inşallah cok teşekkür ederim Allah razı olsun , rabbim hepimizin yüzünü güldürsun kucağımizi boş bırakmasın

Hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏

Progestan fitil kullanan arkadaşlar beyaz kireç gibi bir akıntınız gelmismiydi

Canım bende sordum dr yaşım 23 olduğu için şansımın %15-20 lere çıkabilceğini söyledi ama eşimin değerlerinde sorun olduğu için şansımın % 8 en fazla % 10 dedi. Bizim aşılama ücretleri devlete ait sadece bazı ilaçları karşılamıyor.Oda sanırım iğneyi karşılamıyor ssk ama yine 900 tl ise 400-450 tl tutar raporla
Merhaba kızlar bende 3. Aşılama tedavisine başladım onceki 2si klomenleydi. Bu ay gonal f igneye başladı doktorum. İğnenin fiyati cok yuksek olduğu için rapor cikarttirdilar. 1280₺ den sigortayla 240₺ ye düştü. Bugün çıktı rapor. Ödünç almıştık eczaneden. İgnemin 4. Günü ilk ic gunu 50 doz verdi doktor bugun kontrolde 10mm olduğunu soyledi ve 75e çıktı dozu. P.tesi tekrar kontrole çağırdı. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Eşim de sknti var demişsin. Bizim ikimizde de sknti yok ama eşim bu ay çakşır kökü tozu kullanıyor sabah aksam ac karinlar balla karıştırıp içiyor. Fark olduğunu kendi bile hissettiğini söyledi. Bu ay sperm alındığında farki gorucez tabi. Sende bi araştır istersen. Deneyin derim. Bisey kaybetmezsiniz. Umut oluyor böyle seyler. Allah hepimizin dualarini kabul etsin inşallah 🤲🏼🐞🦋

Back